تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868942303




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برداشت چوب از جنگل‌های طبیعی متوقف می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: برداشت چوب از جنگل‌های طبیعی متوقف می‌شود
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست از توقف برداشت چوب از جنگل های طبیعی کشور خبر داد.
آفتاب : معصومه ابتکار روز پنجشنبه در بازدید از جنگل های شهرستان سیاهکل در شرق استان گیلان اظهار کرد: همکاری مشترکی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در حال انجام است تا طرحی را تنظیم کنند که بر اساس آن؛ یا به جنگل استراحت داده می شود و یا نوع فعالیت های بهره برداری از جنگل ها تغییر می کند.


وی ادامه داد: توقف بهره برداری و برداشت از جنگل های طبیعی، لوازمی دارد که از جمله آنها واردات چوب و توسعه زراعت چوب است.


رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: برای تغییر الگوی مصرف چوب، برنامه های خوبی از سوی سازمان جنگل ها در دولت یازدهم در حال اجراست و در تلاش هستیم بر اساس برنامه ای جامع، عدم بهره برداری از جنگل های طبیعی به اجرا گذاشته شود و اتکاء کارخانه ها به چوب وارداتی و صنعتی باشد.


وی گفت: در راستای مسوولیت های کلان سازمان محیط زیست، با سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری همکاری داریم تا مدیریت جنگل های هیرکانی و بلوط، مدیریت پایداری باشد.


به گفته ابتکار ؛ بر اساس این مدیریت، اکوسیستم جنگل ، زیست بوم زادآوری جنگل و خدماتی که جنگل همچون حفظ آب و منابع خاک، جلوگیری از سیلاب و رانش زمین دارد، حفظ می شود.
وی ادامه داد: بنابراین، مردم و جوامع بومی هم به طور منطقی از این جنگل ها و منافع آن منتفع خواهند شد.


معاون رییس جمهوری تصریح کرد: برای اینکه جنگل تراشی اتفاق نیفتد، دولت برنامه جامعی را در دست اجرا دارد که در همین رابطه، مصوبه ای در اواخر سال 1392 تصویب شد که بر اساس آن؛ برداشت از جنگل های طبیعی فقط به درختان آسیب دیده، فرسوده و افتاده منحصر می شود.


به گزارش ایرنا، وی خاطرنشان کرد: این مصوبه هم اینک در حال اجرا می باشد و ما هم، بر ادامه اجرای آن تاکید داریم.


معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست، روز پنجشنبه از جنگل های شهرستان سیاهکل در شرق استان گیلان بازدید کرد.


در جنگل های سیاهکل، شش هزار هکتار گونه های بومی طی سال های گذشته توسط طرح های جنگل داری کاشته شده است.


مساحت جنگل های این شهرستان 53 هزار هکتار و مساحت مراتع آن 32 هزار هکتار است.
جنگل های هیرکانی به عنوان تنها باقیمانده رویشگاه های جنگلی دوران سوم زمین شناسی که بیش از پنج میلیون سال قدمت دارند ، از موهبت های الهی برای استان های شمالی است. 
این جنگل ها در طول سواحل جنوبی دریای خزر و شیب شمالی رشته کوه های البرز واقع شده و علاوه بر داشتن تنوع زیستی با اهمیت و چشم اندازهای ارزشمند ، دارای اهمیت زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی بی نظیر نیز می باشند. 


پروژه مدیریت چندمنظوره جنگل های هیرکانی نیز با همکاری برنامه عمران ملل متحدد (UNDP) و با حمایت تسهیلات محیط زیست جهانی (GEF) در چهار محدوده پایلوت به وسعت 120 هزار هکتار در استان های گیلان، مازندران و گلستان در حال اجراست.


در این بازدید خداکرم جلالی و بهزاد انگورج رییس و معاون سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان و سایر مسوولان استانی ، معصومه ابتکار را همراهی می کردند.


معاون رییس جمهوری همچنین پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) از مرکز دفن زباله سراوان شهرستان رشت بازدید کرد.


با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست، عملیات اجرایی طرح احیای تالاب (برداشت رسوب، دیواره سازی بمنظور احیای پناهگاه حیات وحش سلکه ) نیز آغاز می شود. 


معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست روز پنجشنبه با همراهی خداکرم جلالی و بهزاد انگورج رییس و معاون سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ، به منظور بازدید از طرح های جنگل داری و تالاب های استان، وارد گیلان شد.






تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن