محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826318441
تاکید بر مبارزه با خشونت و تروریسم در سند نهایی اجلاس روساى مجالس جهان
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تاکید بر مبارزه با خشونت و تروریسم در سند نهایی اجلاس روساى مجالس جهان
چهارمین اجلاس روساى مجالس جهان که در آن هیئتی از مجلس شوراى اسلامى به ریاست علی لاریجانى حضور داشت با تصویب اجماعى سند نهایى، به کار خود پایان داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سند نهایی چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان متشکل از 38 اصل، با عنوان دموکراسی در خدمت صلح و توسعه پایدار و ساختن جهانی که مردم خواستارش هستند به طریق اجماعى در پایان اجلاس در مقر سازمان ملل در نیویورک به تصویب رسید.
اتحادیه بین المجالس پیش از دو نوبت این سند را براى کسب نقطه نظرات اعضاء، به همه کشورهاى عضو ارسال کرده بود.
در این سند نهایی تاکید شده است: نگرانی ها درباره توانایی شورای امنیت در بهتر به انجام رساندن مسئولیت های عمده اش برای برقراری صلح و امنیت بین المللی بر مبنای منشور سازمان ملل همچنان باقیست.
شرکت کنندگان در اجلاس چهارم روساى مجالس جهان همچنین تاکید کرده اند: بر این باوریم که موثر بودن شورای امنیت فقط از طریق اصلاحات فوری به منظور انعکاس واقعیت های کنونی جهان می تواند امکان پذیر شود.
در سند نهایی ضمن تاکید بر آنکه در دوره ای غیر معمول به سر می بریم، آمده است: ضرورت دارد به منظور ساختن جهانی که همه مردان، زنان و کودکان در امنیت و به دور از جنگ و درگیری، فارغ از فقر و گرسنگی به سر برند، تلاش های خارق العاده ای صورت گیرد تا آنها به نحوی زندگی کنند که به حقوق، آزادی و شئونات آنان کاملا احترام گذارده شود.
در سند نهایی این اجلاس سه روزه همچنین آمده است: مجالس هر کشور، مرکزیت موسسات دموکراسی است که توسط آن خواسته های مردم بیان می شود و ما به عنوان روسای مجالس جهان در این اجلاس گرد هم آمدیم تا نگرانی های مردم را بازگو و نقش خود را در رویارویی با چالش های جهانی ایفا کنیم.
در بخش دیگری از این سند تاکید شده است: برغم پیشرفت هایی که در نواحی دموکراسی، صلح و توسعه صورت گرفته است ولی همچنان در جهانی بی ثبات به سر می بریم، جنگ و درگیری توام با خشونت مفرط، وقایعی روزمره در برخی از نواحی به شمار می آید.
روساى مجالس جهان در این سند با اشاره به اینکه در این وقایع خشن، میلیون ها نفر به ویژه زنان و کودکان کشته، مجروح، آواره شده و یا در شرایطی غیر عادی و به اجبار فرار کرده اند و در برخی از مناطق جهان هنوز هم پس رفت دموکراسی را شاهدیم، تاکید کرده اند: گروه های تروریستی جدیدی که منابع قابل توجهی را در اختیار دارند نیز ظهور کرده اند و متاسفانه بسیاری از اقدامات تروریستی توسط گروه های بنیاد گرا و به نام مذهب صورت می گیرد.
موافقان با این سند، تروریسم را به هر شکل و انگیزه و همچنین مرتکبان آن را در کنار آن تندروى، افراطی گری خشونت آمیز و نیز حامیان و تامین کنندگان مالی آنان را محکوم کرده اند.
در این سند آمده است: میلیون ها زن و دختر در نقاط مختلف جهان روزانه هدف انواع خشونت ها قرار می گیرند، لذا از همه کشورها در خواست داریم حذف انواع خشونت جنسیتی را در اولویت قرار دهند.
در این سند نهایی مهاجرت، از موضوعات بسیار مهم کنونی محسوب و تاکید شده است: مهاجرت چه به صورت اجباری یا داوطلبانه از مشکلات قابل توجه جهان امروز است که ضمن ابراز وحشت از همه تراژدی های انسانی که در حین فرار مردم از جنگ، درگیری، فجایع طبیعی و انسانی رخ می دهد، همه کشورها را به حفاظت از فراریان، آوارگان داخلی و مهاجران فرا مى خوانیم و درخواست داریم در مسیر ایجاد جوامعی با ثبات در کشورهایشان در منطقه خاورمیانه و آفریقا کمک کنند.
در بخش دیگرى از این سند نهایی آمده است: برغم پیشرفت های جهانی که درباره فن آوری، سلامت، علم و دانش صورت گرفته ولی تفاوت های اقتصادی و اجتماعی همچنان رو به افزایش است و میلیاردها نفر از مردم جهان در فقر به سر می برند.
در سند نهایی بر نقش قانون نیز تاکید و از مجالس کشورها درخواست شده است که به همکاری در حصول اطمینان از تایید نقش قانون و دستیابی برابر به عدالت برای همگان ادامه دهند.
در سند نهایی درباره برنامه کار 2030 میلادی برای توسعه پایدار نیز آمده است: ریشه کنی فقر و در کنار آن ارتقاى پیشرفت در اوضاع اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی مهمترین موارد از 17 اصل اهداف توسعه پایدار محسوب می شوند. سند نهایی ارائه شده در چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان در اواخر ماه سپتامبر و هنگام نشست های عالیرتبه درباره برنامه کار اهداف توسعه پایدار مطرح خواهد شد.
رئیس پیشین مجلس دانمارک و رئیس هفتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل که از ماه آینده کار خود را در مجمع آغاز خواهد کرد، در آخرین روز چهارمین اجلاس روسای مجلس جهان گفت: دولت ها همیشه بهترین پاسداران منشور سازمان ملل نیستند و گاهی در این امر کوتاهی می شود، در نتیجه ضرورت دارد پارلمان ها نیز نقش بیشتری در همراهی با اقدامات سازمان ملل متحد ایفا کنند.
موگنس لیکتوفت افزود: به حمایت های بیشتر پارلمانی در احیا و اصلاحات سازمان ملل نیاز داریم تا روش های این نهاد وقایع جهان در قرن بیست و یکم و انتظارات مردم درباره شفافیت، مشمولیت و کارآمدی را بهتر منعکس کند.
رئیس مجمع هفتادم درباره شوراى امنیت نیز گفت: پارلمان ها باید پنج عضو دائم شورای امنیت را به همکاری با یکدیگر برای پیشگیری از وقوع جنگ های جدید و خاتمه به درگیری های ویرانگر در خاورمیانه، آفریقا و حتی در آفریقا فراخوانند.
وى افزود: از رهبران پارلمانی می خواهیم همواره تاکید کنند که صلح، امنیت و احترام به حقوق اساسی بشر پیش شرط های بنیادی برای توسعه پایدار جهانی محسوب می شوند.
لیکتوفت همچنین گفت: تلاش های پارلمانی نه تنها درباره برنامه قاطع مهار سلاح های کشتار جمعی بلکه باید در مسیر پیشرفت توافقات منع گسترش سلاح های اتمی، شیمیایی و سلاح های معمول سازمان ملل متحد نیز صورت گیرد.
رئیس هفتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل درباره اهداف توسعه پایدار نیز گفت: برغم آنکه اهداف توسعه هزاره درباره از میان برداشتن فقر نقش مهمی ایفا کرد ولی با روش رشد اقتصادی جهانی که پانزده سال پیش وجود داشت، نمی توان فقر شدید موجود را برطرف کرد زیرا این روش به لحاظ اجتماعی و محیطی غیر جامع است.
در آخرین روز چهارمین اجلاس روسای مجلس جهان علاوه بر رئیس هفتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل 28 رئیس و معاون رئیس اتحادیه بین المجالس نیز سخنرانی کردند.
چهارمین اجلاس روساى مجالس جهان با حضور روساء و معاونان روساى بیش از یکصد و چهل کشور از دوشنبه نهم تا چهارشنبه یازدهم شهریور در مقر اصلی سازمان ملل در نیویورک برگزار شد.
آقای على لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان هشتمین سخنگو در نخستین روز این اجلاس بین الملى بود.
اجلاس روسای مجالس جهان نخستین بار در سال 2000 میلادی و سپس هر پنج سال یکبار برگزار شده است.
رئیس مجلس روسیه به دلیل صادرنشدن روادیدش از سوی آمریکا به عنوان کشور میزبان مقر سازمان ملل، نتوانست در این اجلاس شرکت کند.
هیچیک از روسای دو مجلس نمایندگان و سنای آمریکا نیز در چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان شرکت نکردند.
رئیس مجلس شوراى اسلامى و هیئت همراه، پنجشنبه شب به وقت محلى، نیویورک را ترک خواهد کرد.
قرار است امروز پنجشنبه آقاى لاریجانى در نشستى خبرى، دستاوردهاى این سفر شش روزه را تشریح کند.
پنج شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
تاکید مصر بر نیاز به استراتژی جهانی برای مبارزه با تروریسم
خبرگزاری آریا- رئیس جمهور مصر در پایان سفرش به روسیه خواستار ایجاد استراتژی جهانی برای مقابله با تروریسم شد به گزارش خبرگزاری آریا عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در پایان سفرش به روسیه هشدار داد نقشه تروریسم در حال رشد است و باید استراتژی جهانی برای مقابله با آن ایجاد شود راتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشد
اتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشد رئیس مجلس گفت اتحادیه بین المجالس جهانی نباید در قبال گسترش تروریسم و افراط گرایی نقش انفعالی داشته باشد به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگارن جوان علی لاریجانی که به منظور شرکت در چهارمین کنفرانس رولاریجانی در دیدار با «چودری»: اتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشد
لاریجانی در دیدار با چودری اتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشدرئیس مجلس در دیدار با رئیس اتحادیه بینالمجالس جهانی گفت اتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال گسترش تروریسم و افراط گرایی و حمله یک کشور به کشوری ضعیف نقش انفعالی داشته باشد به گزااتحادیه بین المجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت اتحادیه بین المجالس جهانی نباید در قبال گسترش تروریسم و افراط گرایی و حمله یک کشور به کشوری ضعیف نقش انفعالی داشته باشد به گزارش خبرگزاری خانه ملت دکترعلیلاریجانی که به منظور شرکت در چهارمین کنفرانس روسای مجالس جهان در نیویورک به سر می برد در دیدار بلاریجانی: اتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشد
لاریجانی اتحادیه بینالمجالس جهانی نباید در قبال مبارزه با تروریسم منفعل باشد سیاست > مجلس - ایسنا نوشت علی لاریجانی که به منظور شرکت در چهارمین کنفرانس روسای مجالس جهان در نیویورک به سر میبرد در دیدار با صابر حسین چودری رئیس اتحادیه بین المجالس جهانی گفت این اتروحانی در دیدار سفیر جدید ایرلند مطرح کرد همکاری دو کشور برای مبارزه با تروریسم و خشونت در منطقه و جهان/ضرورت
روحانی در دیدار سفیر جدید ایرلند مطرح کردهمکاری دو کشور برای مبارزه با تروریسم و خشونت در منطقه و جهان ضرورت شناسایی ظرفیتهای اقتصادی برای افزایش سطح مبادلات تجاریرئیسجمهور گفت ایران و ایرلند میتوانند با رایزنیهای بیشتر برای اهداف مشترک نظیر مبارزه با معضل تروریسم و خشونت درپایان چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان با تصویب سند نهایى
چهارمین اجلاس روساى مجالس جهان عصرچهارشنبه با تصویب اجماعى سند نهایى به کار خود پایان داد سند نهایی چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان که از مجلس شوراى اسلامى نیز هیئتى بلندپایه به ریاست آقاى لاریجانى درآن حضور داشت متشکل از 38 اصل با عنوان دمکراسی درخدمت صلح و توسعه پایدار و ساتاکید رئیس اوقاف اهل تسنن عراق بر اتحاد و مبارزه جدی با تروریسم
به گزارش موعود عبداللطیف الهمیم رئیس اداره اوقاف اهل تسنن عراق در نشست مبارزه با افراط گرایی و تروریسم در بغداد گفت داعش فرقه ای گمراه است و اتخاذ موضع قوی در قبال تروریسم ضروری است وی ضرورت پیاده کردن طرحی در راستای اتحاد و حل فصل مشکلات در این کشور را مورد تاکید قرار داد و امبارزه با تروریسم به عزم جهانی نیاز دارد
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۲ معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت اگر مقابله با تروریسم در سطح بینالمللی مورد توجه جدی قرار گیرد میتوان اقدامات مطلوبی برای آینده جهان در این رابطه منظور کرد به گزارش ایسنا حجتالاسلاموالمسلمین سید محمدعلی شهیدی محلاتی در گفتگزارش تصویری - آغار به کار چهارمین اجلاس روسای مجالس کشور های جهان - نیویورک
آغار به کار چهارمین اجلاس روسای مجالس کشور های جهان - نیویورک دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۱ ۱۲-
گوناگون
پربازدیدترینها