محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845578989
توسعه ميدان هاي مشترک گازي و نفتي نيازمند سرمايه گذاري ٥٠ ميليارد دلار اعتبار
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۱۰ق.ظ)
وزير نفت اعلام کرد: توسعه ميدان هاي مشترک گازي و نفتي نيازمند سرمايه گذاري ٥٠ ميليارد دلار اعتبار موج - وزير نفت گفت: براي توسعه فازهاي باقيمانده پارس جنوبي و اجراي طرح هاي غرب کارون بايد ٥٠ ميليارد دلار سرمايه گذاري شود.
به گزارش خبرگزاري موج، بيژن زنگنه در برنامه اقتصاد ايران شبکه پنج، با بيان اين که مهمترين دغدغه دولت، برداشت از ميدانهاي مشترک گازي و نفتي است، گفت: در ديدار اخير هيئت دولت با مقام معظم رهبري، ايشان نيز تسريع برداشت از ميدانهاي مشترک را يکي از دغدغههاي خود بيان کردند که دولت نيز براين اساس برداشت از ميدانهاي مشترک را در اولويت قرار داده و سياستهاي اقتصاد مقاومتي نيز در اين راستاست.
وي با بيان اين که ميدانهاي مشترک ايران به ميدانهاي نفتي و گازي تقسيم ميشوند، افزود: مهمترين ميدانهاي نفتي کشورمان در اواخر دهه هفتاد و اوايل دهه هشتاد کشف شد، ميدانهاي آزادگان و يادآوران هستند که برنامههاي توسعه اي اين ميدانها در دولت هشتم آغاز شد.
توليد ٢٦٠ هزار بشکه اي از آزادگان و يادآوران
زنگنه با بيان اين که ظرفيت توليد از ميدانهاي غرب کارون در ميانه سال ٩٠، به ٧٠ هزار بشکه در روز رسيد که اينک ١١٠ هزار بشکه در روز است، افزود: براساس برنامه ريزي انجام شده، ظرفيت توليد از اين ميدانها سال آينده به ٢٦٠ هزار بشکه در روز خواهد رسيد.
وزير نفت با اشاره به برنامه ريزي انجام شده براي رسيدن ظرفيت توليد از ميدانهاي غرب کارون به ٧٠٠ هزار بشکه در روز طي سالهاي آينده تصريح کرد: چنانچه بتوانيم اين هدف را محقق کنيم سريعترين برنامه توليد صنعت نفت ايران در ميدان رهاي مشترک محقق خواهد شد.
زنگنه با بيان اين که رسيدن به اين هدف به سرمايه گذاري سنگيني نياز دارد تصريح کرد: براي رسيدن به اين مهم، به بيش از ٢٠ ميليارد دلار سرمايه گذاري نياز است؛ ضمن اين که هم اکنون ١٦ دکل حفاري در حال حفاري و فعاليت در ميدان آزادگان جنوبي هستند که بايد افزايش يابند.
وزير نفت با اشاره به فعاليتهاي حفاري در ميدانهاي غرب کارون در منطقه عمومي هورالهويزه انجام ميشود افزود: آن زمان ميگفتند که براي انجام طرحهاي توسعه اي در اين ميدانهاي مشترک بايد به خشک کردن هورالهويزه اقدام کنيم که من مخالف اين کار بودم و معتقد بودم که اين تالابها نبايد خشک شود.
شتاب در توسعه پارس جنوبي با اولويت بندي پروژهها
زنگنه در ادامه طرح توسعه ميدان گازي پارس جنوبي را مورد توجه قرار داد و گفت: «توسعه فازهاي پارس جنوبي از سال ٧٦ شروع شد و در دور نخست وزارتم فازهاي ١، ٢-٣ و ٤-٥ وارد مدار شدند و پيشرفت فازهاي ٦ تا ٨ پارس جنوبي نيز بيش از ٧٠ درصد و فازهاي ٩ و ١٠ نيز در حال توسعه بود.»
وزير نفت گفت: در سال ٩٢ که به وزارت نفت بازگشتم، ١٧ فاز پارس جنوبي به طور همزمان در حال توسعه بود که هيچ يک از آنها به بهره برداري نرسيده بودند؛ با توجه به محدوديت در منابع مالي که از ميانه سال ٩٢ شدت گرفت و اين منابع کاهش يافت، ناگزير به اولويت بندي فازهاي پارس جنوبي بوديم تا بهره برداري آنها با توجه به کمبود منابع تسريع شود.
زنگنه با اشاره به اولويت بندي فازهاي پارس جنوبي براي بهره برداري تصريح کرد: براين اساس، پارسال معادل ٥ فاز پارس جنوبي وارد مدار شد که بر اساس برنامه ريزي صورت گرفته مهرماه امسال نيز فازهاي ١٥ و ١٦ پارس جنوبي افتتاح ميشود.
وزير نفت افزود: تلاشمان را به کار ميبريم تا گاز فاز ١٧ پارس جنوبي را نيز امسال وارد مدار کنيم و چنانچه امکان داشته باشد گاز فاز ١٨ نيز امسال به شبکه سراسري بپيوندد.
زنگنه با بيان اين که هر فاز پارس جنوبي ٢٥ ميليون مترمکعب گاز شيرين به شبکه سراسري تزريق ميکند، ادامه داد: طبق برنامه ريزي تا دوسال آينده (پايان دولت يازدهم) ٢٥ فاز پارس جنوبي وارد مدار ميشود و به اين ترتيب ظرفيت توليد گاز ايران به هزار ميليون مترمکعب در روز ميرسد و به اين ترتيب از نظر توليد در پارس جنوبي با کشور قطر ـ که دغدغه مردم عزيزمان است ـ برابر ميشويم.
وزير نفت گفت: براي رسيدن به اين هدف و بهره برداري از فازهاي پارس جنوبي به سرمايه گذاري ٣٠ ميليارد دلاري در اين ميدان مشترک نياز داريم؛ حال اگر تحريمها لغو شود کارمان سرعت ميگيرد. در هر صورت برداشت هرچه سريع تر از اين ميدان در دستور کار دولت است.
وزير نفت با اشاره به کمبود گاز در اوج مصرف در کشور گفت: با راه اندازي ٢٢ فاز پارس جنوبي، کشور در توليد و مصرف گاز به تعادل ميرسد.
قيمت نفت در محدوده ٧٠ تا ٨٠ دلار عادلانه است
وي با بيان اين که براي ايران و کشورهاي عضو اوپک قيمت ٧٠ تا ٨٠ دلاري براي هر بشکه نفت خود قيمتي قابل قبول است، گفت: هم اکنون براي رسيدن به اين قيمت در حال مذکره با اعضاي اوپک هستيم، البته تصويب هر تصميمي در اوپک، به اجماع اعضا نياز داشته و اجراي مصوبات هم داوطلبانه است.
زنگنه گفت: هم اکنون بيشتر اعضاي اوپک قيمت ٧٠ تا ٨٠ دلاري را براي هر بشکه قابل قبول ميدانند، اما اين قيمت اکنون ٥٠ دلار است، از اين رو اعضاي اوپک بايد براي رسيدن به قيمت مطلوب از عرضه خود بکاهند.
وزير نفت افزود: برخي اعضاي اوپک بيش از يک سال است که اعتقاد دارند با پايين نگه داشتن قيمت نفت خام و همکاري کشورهاي غير اوپکي ميتواند نفتهاي شل را از بازار حذف کرد، درحالي که به نظر ميرسد اين سياست با توجه به گذشت يک سال تاثيري نداشته است.
زنگنه هدف اصلي تحريمهاي بين المللي را به زانو در آوردن صنعت نفت ايران دانست و گفت: کارکنان صنعت نفت با استقامت مثال زدني خود در سالهاي گذشته، آنها را در رسيدن به هدف خود ناکام گذاشتهاند.
افزايش ٨ ميليون نفري جمعيت برخوردار از گاز
وي با يادآوري اين که در سالهاي پاياني وزارت خود در دولت هفتم، روستاها و شهرهاي کشور به ترتيب بيش از ٥٠ و ٩٦ درصد از نعمت گاز بهره مند بودند، گفت: هم اکنون شاهد آن هستيم که بيش از ٧٧ درصد جمعيت کشور (اعم از روستايي و شهري) از اين حامل انرژي بهره مند هستند و براساس برنامه ريزيهاي صورت گرفته تا دو سال آينده ٨ ميليون نفر ديگر تحت پوشش شبکه گازرساني قرار ميگيرند.
زنگنه با بيان اين که هزينه گازرساني در کشور هم اکنون از محل صرفه جوييهاي صورت گرفته در مصرف گاز صورت ميگيرد، گفت: روند گازرساني در کشور مطلوب است، به طوري که در ملاقات با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي آنها از اين روند ابراز رضايت ميکردند.
وزير نفت گفت: قصد داريم براي گازرساني به برخي روستاها و شهرهاي کشور از قدرت بخش خصوصي استفاده کرده و کمتر تشکيلات دولتي را درگير کنيم، به عبارت ديگر گاز را به بخش خصوصي تحويل داده و آنها پول گاز را پس از برداشتن دستمزد خود، به دولت بدهند.
وي راه اندازي جايگاههاي بنزين تک پمپي را يکي از برنامههاي کاري وزارت نفت خواند و گفت: هم اکنون به دليل گراني زمين در شهرههاي بزرگ شاهد توسعه کند جايگاههاي عرضه بنزين و صفهاي طولاني در آنها هستيم، از اين رو قصد داريم با همکاري شهرداري تهران براي ايجاد صد جايگاه تک پمپي بنزين در استان تهران تلاش کنيم که با شهردار تهران هم به توافق لازم رسيدهايم.
وي اظهار داشت: بر اساس برآوردهاي اوليه براي احداث هر جايگاه به ١٠٠ تا ١٥٠ ميليون تومان بودجه نياز است، از اين رو مردم نيز ميتوانند در اين پروژه سرمايه گذاري و همکاري داشته باشند.
زنگنه توسعه صنايع پايين دستي پتروشيمي را يکي ديگر از فرصتهاي سرمايه گذاري مردم در صنعت نفت دانست و گفت: هم اکنون يکي از اولويتهاي مهم در صنعت پتروشيمي، توسعه صنايع تکميلي در مناطق محروم و نيازمند است.
بحران در اقتصاد چين نگران کننده است
وزير نفت تقويت ارزش دلار نسبت به يورو، توازن نداشتن عرضه و تقاضاي نفت و بحران اقتصاد چين را از جمله عوامل تأثير گذار بر نوسان قيمت نفت دانست و گفت: هم اکنون ارزش يورو نسبت به دلار کمتر از ١,١ برابر است در حالي که چند سال پيش، اين رقم ١.٣ برابر بود.
وي گفت: چين با اقتصاد چند هزار ميليارد دلاري و تقاضاي زياد نفت خام ميتواند تأثير زيادي بر بازار نفت خام داشته باشد، از اين رو هر گونه خللي در اقتصاد اين کشور ميتواند بازار نفت را به چالش بکشاند.
زنگنه با اشاره به اقدامهاي اقتصادي دولت، همچون کنترل تورم و کاهش رکود در بازار داخلي گفت: هم اکنون با اقتصاد گنجشک روزي و فروش روزانه يک ميليون بشکه نفت توانستهايم کشور را اداره کنيم.
توليد نفت با لغو تحريمها ٢ برابر ميشود
وزير نفت با بيان اين که با لغو تحريمهاي بين المللي، توليد و صادرات نفت خام کشور ٢ برابر ميشود، گفت: البته اين موضوع سبب وابستگي اقتصاد ما به نفت ميشود، اما در هر حال افزايش صادرات نفت، رشد اقتصادي کشور را هم به دنبال خواهد داشت.
زنگنه گفت: هم اکنون با توجه به ميزان فروش نفت، اداره کشور در حد عالي نيست و خيلي کار داريم و انتظار آقاي رئيس جمهوري نيز فراتر از اينهاست، اما با توجه به ارائه خدمات اصلي، ميتوان اداره کشور را در حد قابل قبولي قلمداد کرد.
آنچه اجرا شد، قانون نبود
زنگنه در ادامه همچنين نظر خود را در باره واژه هدفمندي اين چنين بيان کرد: «خيلي عذاب آور است».
وي با بيان اين جمله که تقريباً ٨٠ تا ٩٠ درصد درآمد ناشي از فروش شرکت گاز و ٨٠ درصد درآمد شرکت پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي از محل فروش فرآوردهها به هدفمندي يارانهها اختصاص مييابد، افزود: جمع کردن پول هدفمندي و رساندن به موقع آنها واقعاً عذاب عليمي است و همان طور که طيب نيا، وزير اقتصاد، نيز گفته واقعاً عذاب آور است.
وزير نفت ادامه داد: بسياري از شبها از نگراني اين که چطور بايد پول هدفمندي يارانهها را تأمين کنيم، در حالي که پول نداريم؛ خوابم نميبرد، کار بسيار سختي را بايد انجام دهيم.
وزير نفت با بيان اين که آنچه در طول سالهاي گذشته در خصوص هدفمندي يارانهها اجرا شد، خلاف قانون بود و پرداخت يارانهها اصلاً طبق قانون اجرا نشد، افزود: اگر هدفمندي يارانهها براساس قانون اجرا ميشد، ديگر مشکلي نداشتيم، منتها آنچه که اجرا شد، اصلاً با نص قانون متفاوت بود.
ظرفيتهاي ماده ١٢ قانون رفع موانع توليد
وي با اشاره به اقدام مجلس در تصويب بند «ق» تبصره ٢ قانون بودجه، تصريح کرد: نمايندگان مجلس اين قانون را به ماده ١٢ قانون رفع موانع کار و توليد بدل کرده و فرصت خوبي را براي بهينه سازي مصرف سوخت در کشور ايجاد کردند.
زنگنه با بيان اين که براساس اين قانون ميتوان بدون محدوديت به سرمايه گذاري در خصوص بهينه سازي مصرف انرژي پرداخت، افزود: با اين که قانونگذار گفته است که تا سقف يکصد ميليارد دلار ميتوان از محل قانون به سرمايه گذاري پرداخت، منتها سقف اين سرمايه گذاري بدون محدوديت است و اين رقم نيز نمادي براي انجام سرمايه گذاري است.
وزير نفت ادامه داد: با استفاده از محمل اين قانون به نيروگاههاي گازي و سيکل ترکيبي اين اجازه داده ميشود تا کارايي خود را بالا برده و از محل صرفه جويي صورت گرفته به بازپرداخت سرمايه گذاري خود اقدام کنند.
زنگنه ادامه داد: در مورد استفاده از مترو در تهران و کلانشهرها نيز طرحي را به شوراي اقتصاد تقديم کردهايم که در صورت تصويب آن، وزارت نفت به ازاي هر مسافر جديدي که به مسافران مترو اضافه ميشود، پولي به شهرداري ميپردازد، زيرا اضافه شدن مسافران به معناي کاهش استفاده از خودروهاي شخصي و تاکسيها و در نتيجه کاهش مصرف بنزين است.
وي ادامه داد: همچنين به مسوولان شبکه ريلي نيز گفتهايم که به ازاي افزايش هر تن بار و مسافر شبکه ريلي، هزينه آن را در اختيار راه آهن قرار ميدهيم تا توسعه يابد.
زنگنه با بيان اين که به ازاي نوسازي کاميونها، منابعي در اختيار آنها قرار ميگيرد، افزود: بيشتر کاميونهاي ايران به ازاي هر صد کيلومتر، ٥٠ ليتر نفت گاز مصرف ميکنند، در حالي که ميانگين اين رقم در دنيا ٣٠ ليتر است، بنابراين نوسازي آنها در نهايت به صرفه جويي در مصرف فرآوردهها منتهي ميشود.
وزير نفت، ماده ١٢ قانون رفع موانع کار و توليد را قانوني کامل دانست که بازپرداخت آن از محل صرفه جويي انرژي تأمين ميشود و افزود: در حال حاضر ٢٣ ميليارد دلار طرح مصوب يا در آستانه تصويب از محل اجراي قانون در شوراي اقتصاد قرار دارد که هفت ميليارد دلار آن به شبکه راه آهن، 4.5 ميليارد دلار به گازرساني، ٦ ميليارد دلار به شبکه مترو و ١.٦ ميليارد دلار به برقي کردن چاههاي کشاورزي مربوط است. همچنين طرحهايي براي نوسازي کاميونها، اتوبوسها و تاکسيها، برقي کردن ٤٠٠ هزار موتوسيکلت به شوراي اقتصاد تقديم شده است.
زنگنه با بيان اين که اجراي اين قانون، سبب اشتغالزايي در کشور شده و همچنين رونق توليد را به همراه دارد، افزود: با اجراي قانون علاوه بر اين که گازرساني به مناطق مختلف کشور از جمله سيستان و بلوچستان با سرمايه سرمايه گذار انجام شده، رضايت شهروندان را نيز به همراه دارد و منجر به بهينه شدن صنايع و تحرک بخش توليد ميشود.
وزير نفت ادامه داد: براي نمونه، زماني که 2.5 ميليون خانوار از نعمت گاز برخوردار ميشوند قطعاً بخشي از توليد کشور به سمت تهيه تجهيزات اين شبکه گرايش مييابد ضمن اين که خانوارهايي که از اين نعمت برخوردار ميشوند، نياز به خريد بخاريها و حتي شيرآلات و ديگر تجهيزات مورد نياز اين بخش دارند که اين به معناي اشتغالزايي گسترده در کشور خواهد بود.
با هواي ايران دوست هستيم
به گزارش وزارت نفت زنگنه در پاسخ به اين سؤال که شما گفتيد با هورالعظيم دوست هستيد، ميانهتان با هواي تهران چگونه است؟ گفت: ما با هواي ايران و تهران دوست هستيم؛ البته قبلاً نيز بنزين با کيفيت بود. منتها مقداري از اين بنزين مخلوط ميشد که کاري که ما انجام داديم اين بود که بنزين را مخلوط نکرده و گفتيم که بنزين با کيفيت خوب را به شهرهايي مانند تهران، تبريز، اصفهان، مشهد و شيراز که تراکم جمعيتي دارند ارائه ميکنيم، اما اين کار به معناي رساندن آسيب به شهرهاي کوچک نيست.
وي با بيان اين که هم اکنون ميزان گوگرد گازوييل پايين آمده و آروماتيک و ميزان بنزن بنزين نيز بهبود يافته است، افزود: با توسعه صنعت سيان جي و ارسال گاز بيشتر به نيروگاهها هواي تهران و کلانشهرها بهبود يافت و همانطور که مشاهده ميکنيد، ارسال گاز بيشتر به نيروگاهها به معناي سوزاندن مازوت کمتر و در نتيجه پاک تر شدن هواست و مجموع اين کارها سبب شده که مردم کاهش آلودگي هواي تهران را لمس کنند.
زنگنه در پاسخ به اين سوال که آيا بنزين عامل اصلي آلودگي هواست گفت: اين طور نيست؛ همه آلودگي به دليل بنزين نيست، خودروهاي ما بسيار آلاينده هستند و آنها نيز بخشي از آلودگي را سبب شدهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
وزیر نفت اعلام کرد سرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری برای توسعه میدانهای مشترک گازی و نفتی/قیمت ٧٠ تا ٨٠ دلاری نفت
وزیر نفت اعلام کردسرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری برای توسعه میدانهای مشترک گازی و نفتی قیمت ٧٠ تا ٨٠ دلاری نفت عادلانه استوزیر نفت گفت برای توسعه فازهای باقیمانده پارس جنوبی و اجرای طرحهای غرب کارون باید ٥٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری صورت گیرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شانسرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری برای توسعه میدان های مشترک گازی و نفتی
وزیر نفت اعلام کرد سرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری برای توسعه میدان های مشترک گازی و نفتی تهران- ایرنا- وزیر نفت گفت برای توسعه فازهای باقیمانده پارس جنوبی و اجرای طرح های غرب کارون باید ٥٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری شود به گزارش روز پنج شنبه ایرنا بیژن زنگنه در برنامه اقتصاد اینیازبه سرمایه گذاری 50 میلیارددلاری برای توسعه میدان های مشترک گازی و نفتی مطلب ویژه
وزیر نفت گفت برای توسعه فازهای باقیمانده پارس جنوبی و اجرای طرح های غرب کارون باید ٥٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری شود بیژن زنگنه در برنامه اقتصاد ایران شبکه پنج با بیان این که مهمترین دغدغه دولت برداشت از میدان های مشترک گازی و نفتی است گفت در دیدار اخیر هیئت دولت با مقام معسرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری برای توسعه میدانهای مشترک گازی و نفتی/تولید نفت با لغو تحریمها ٢ برابر میشود
زنگنه مطرح کرد سرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری برای توسعه میدانهای مشترک گازی و نفتی تولید نفت با لغو تحریمها ٢ برابر میشود وزیر نفت گفت برای توسعه فازهای باقیمانده پارس جنوبی و اجرای طرحهای غرب کارون باید ٥٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری صورت گیرد به گزارش ایلنابه نقل از شانا بینوسازی ناوگان هوایی؛ نیازمند 20میلیارد دلار سرمایه گذاری
پول نیوز - کاهش مصرف سوخت و هزینه شرکت های هوایی خروج تدریجی هواپیماهای فرسوده افزایش ایمنی پرواز و بهبود وضعیت ارایه خدمات از جمله مزیت های نوسازی ناوگان حمل و نقل هوایی کشور که برخی از هواپیماهای آن بیش از 20 سال عمر دارند است هرچند با تلاش و برنامه ریزی مسئولان وزارت راه وسرمايه گذاري ميليارد دلاري کره جنوبي در توليد پهپاد
۶ شهريور ۱۳۹۴ ۲۱ ۵۷ب ظ سرمايه گذاري ميليارد دلاري کره جنوبي در توليد پهپاد موج - کره جنوبي قصد دارد قريب به 5 ميليارد دلار در بخش هواپيماهاي بدون سرنشين پهپاد و ديگر فناوري هاي سطح بالا سرمايه گذاري کند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از خبرگزاري رسمي مالزي بتمایل هند برای سرمایه گذاری ۳ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی ایران
به گزارش بلومبرگ منابع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود تصریح کردند طرح هند برای سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری در یک پروژه پتروشیمی ایران با ظرفیت تولید یک میلیون تن در سال در حالی است که ایران نسبت به دسترسی به گاز طبیعی ارزان قیمت به طرف هندی اطمینان داده است سخنگوی شرکت نفتبلومبرگ: هند به دنبال سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری در صنایع پتروشیمی ایران است
به گزارش خبرگزاری بسیج شرکت نفت هند به دنبال ساخت کارخانه ای پتروشیمی در ایران است سخنگوی یک شرکت هندی که به دلیل عمومی نبودن اطلاعات خواست نامش فاش نشود در گفت وگو با بلومبرگ گفت این برنامه منوط بر تعهد ایران است تا این پروژه سالیانه و نیازمند به یک میلیون تن گاز طبیعی ارزانصالحی در گفتوگو با شبکه تلویزیونی سی.سی.تی.وی چین: منحصر نبودن اثرات توافق به ایران و کشورهای غربی/ بیش از ۲۰
صالحی در گفتوگو با شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین منحصر نبودن اثرات توافق به ایران و کشورهای غربی بیش از ۲۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری چینیها در ایران برخورداری از روابط متوازن با اروپاییهارئیس سازمان انرژی اتمی گفت میزان سرمایه گذاری چین در ایران بیش از 20 میلیارد دلار و بیسرمایه گذاری صدمیلیاردتومانی درمناطق کمتر توسعه یافته هرمزگان
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خبر داد سرمایه گذاری صدمیلیاردتومانی درمناطق کمتر توسعه یافته هرمزگان خبرگزاری پانا معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز در مراسم افتتاحیه این طرح ها گفت در یکسال آینده صد میلیارد تومان در مناطق محروم روستایی هرمزگان سرمایه گذاری می-
گوناگون
پربازدیدترینها