تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868821938




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گسترش شبکه ملي اطلاعات پرسرعت، ارزان و ايمن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۴۰ب.ظ)
روحاني با اشاره به سياست دولت تاکيد کرد: گسترش شبکه ملي اطلاعات پرسرعت، ارزان و ايمن موج - رئيس جمهوري با تأکيد بر نقش توانمندساز فناوري اطلاعات و ارتباطات در رونق اقتصادي و بهبود بهره‌وري در همه بخش‌ها، تصريح کرد: سياست دولت پيگيري جدي گسترش شبکه ملي اطلاعات پرسرعت، ارزان و ايمن است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام حسن روحاني در جلسه هيات وزيران که به بررسي و تصميم‌گيري در خصوص آيين نامه توسعه و گسترش ناوبري فناوري اطلاعات و ارتباطات اختصاص داشت، گفت: براي افزايش بهره‌وري در همه بخش‌ها، بايد هزينه مبادله را کاهش دهيم و به همين منظور بايد خدمات «دولت همراه» و «دولت الکترونيکي» گسترش يابد.
وي با اشاره به نقش خدمات الکترونيکي در حذف ارتباط شخصي مراجعين به ادارات در پيشگيري از فساد اداري، تأکيد کرد: در کنار مقابله با فساد اداري، تأمين امنيت مبادله داده‌ها و احساس امنيت کاربران فضاي مجازي هم بايد مورد توجه قرار گيرد.
رئيس جمهور يادآور شد: همزمان با گسترش خدمات در فضاي مجازي، ما بايد نسبت به ابعاد فرهنگي و تربيتي و استفاده مطلوب براي رشد اخلاقي و فرهنگي جوانانمان در محيط مجازي برنامه‌ريزي و بسترسازي لازم را داشته باشيم.
اعضاي دولت در ادامه به بررسي يکي از مواد قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير و ارتقاي نظام مالي کشور با موضوع اساسنامه صندوق تثبيت بازار پرداختند و آن را به تصويب رساندند.
صندوق تثبيت بازار سرمايه به عنوان نهاد مالي به منظور کنترل و کاهش مخاطرات سامانه‌اي يا فرادستگاهي بازار سرمايه کشور در شرايط وقوع بحران‌هاي مالي و اقتصادي واجراي سياست‌هاي عمومي حاکميتي در شرايط مذکور و به منظور حفظ و توسعه شرايط رقابت منصفانه در حوزه بازار سرمايه فعاليت مي‌نمايد.
شرايط و معيارهاي مخاطرات سامانه‌اي، مخاطرات فرادستگاهي و بحران‌هاي مالي و نيز شرايط و مقررات فعاليت و انحلال صندوق، ارکان صندوق و وظايف و اختيارات هيأت امناء و هيأت عامل از موارد ذکر شده در اساسنامه صندوق ياد شده است.
هيأت وزيران به منظور تسهيل تحول در نظام اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي کشور بر محور دانش و فناوري با استفاده از فناوري اطلاعات وارتباطات در راستاي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، آيين نامه توسعه و گسترش کاربري فناوري اطلاعات و ارتباطات را به تصويب رساند.
آيين نامه مذکور با اهدافي از جمله تقويت فضاي کسب و کار و اقتصاد دانش بنيان در کليه عرصه‌هاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي کشور، فراهم نمودن زمينه‌ها و فرصت‌هاي بهتر براي جلب مشارکت بخش خصوصي و ترغيب سرمايه‌گذاري در اجراي فعاليت‌ها براي رشد فناوري اطلاعات در کشور، ارتقاي کارآمدي نظام اداري کشور مبتني بر گسترش فاوا براي عرضه فراگير و در دسترس عام خدمات اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، تقويت حضور و عرضه فرهنگ ايراني و اسلامي در عرصه‌هاي نوين فناوري و نوآوري و افزايش سهم بهره‌وري در نهادها و نرخ رشد اقتصادي و توسعه اجتماعي کشور تصويب شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن