واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
آغاز نفوذ «دار و دسته نیویورکیها» به حوزه بهداشت و سلامت ۲ ماه پیش از توافق وین!
مجله علمی «لَنسِت» (The Lancet) در آخرین شماره خود اقدام به انتشار مقالهای تحت عنوان «بهبود روابط ایران و آمریکا از طریق سلامت عمومی» به قلم «کامران علائی» و «آرش علائی» کرده است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، مجله علمی «لَنسِت» (The Lancet) در آخرین شماره خود اقدام به انتشار مقاله ای تحت عنوان «بهبود روابط ایران و آمریکا از طریق سلامت عمومی» به قلم «کامران علائی» و «آرش علائی» نموده است. به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ (The Lancet) دومین نشریهی معتبر در حوزهی پزشکی و سلامت در دنیاست که عموماً به مسائل و موضوعات علمی اختصاص دارد، اما در آخرین شماره خود، در مقالهی مزبور با اشاره به سفر دکتر علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر غلامرضا اصغری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به آمریکا و امضای توافق نامه با رئیس دانشگاه ایالتی نیویورک در حوزهی سلامت، از این سفر به عنوان مجرایی برای بهبود روابط ایران و آمریکا نام برده است، همچنین در این مقاله ابراز امیدواری می شود که توافق وین مسیر گسترش ارتباطات اینچنینی را فراهم نماید.
براساس این گزارش، دکتر جعفریان و دکتر اصغری در اردیبهشت ماه سال 94 برای سفری که به روایت سایت دانشگاه ایالتی نیویورک هدف از آن گسترش روابط علمی و برگزاری (Work Shop) های مشترک بوده راهی آمریکا شده اند. که خبرهایی حکایت از پیگیری برادران «علائی» در ساماندهی و انجام این سفر داشته اند.
این در حالیست که «کامران علائی» و «آرش علائی» در 3 تیرماه 87 به اتهام اقدام برای براندازی نظام، ارتباط با احزاب ضدانقلاب و تشکیل سازمان هایی که آمریکا در تاسیس آنها نقش داشته است، بازداشت و به 3 سال حبس محکوم شده بودند، این دو برادر پس از سپری کردن حبس و محکومیت خود به آمریکا بازگشته و در سال 2011 در مراسمی که به مناسبت روز جهانی حقوق بشر (دهم دسامبر) در آمریکا برگزار شد، به خاطر آنچه "تلاش در زمینه بهداشت و حقوق بشر" عنوان شده لوح تقدیر دریافت کردند. با توجه به اینکه مجله «لَنسِت» دارای اعتبار علمی بالا و مخاطبین زیادی در بخش دانشگاه های علوم پزشکی کشور می باشد، لذا به نظر می رسد که افراد نامبرده با انتشار مقاله ای در این نشریه و مطرح کردن سفر دو رئیس دانشگاه علوم پزشکی به آمریکا، به دنبال نفوذ و تلاش در جهت طرح خود برای انجام برخی واسطه گری های دانشگاهی می باشند که با ملاحظه سوابق آنها احتمال برخی فعالیت ها در جهت کسب اطلاعات محرمانه دانشگاهی را تقویت می نماید. این افراد در تلاش هستند تا زمینه نفوذ در بدنه دانشگاهی کشور و برخی ارتباطات را با تابلوی علمی به بهانه توافق هسته ای فراهم کنند که برخی همراهی ها و اعتماد به این افراد جهت انجام سفرهای علمی از سوی مسئولین دانشگاهی در جای خود قابل تأمل است. به نظر می رسد مسیر نفوذ آمریکا در حوزهی بهداشت و سلامت عمومی کشور، در سایهی غفلت مسئولان از مدتی قبل و حتی پیش از توافق باز شده است. تصویر مقاله منتشر شده در نشریه «لَنسِت» را می توانید در زیر مشاهده کنید:
انتهای پیام/
94/06/10 - 14:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]