واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۴۱ب.ظ)
تدوين و ابلاغ سند مديريت اورژانس کشور تا پايان سال موج - رئيس مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي کشور، از توسعه ساختاري در 120 اورژانس بيمارستاني خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، امين صابري نيا، رئيس مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي کشور، در مراسم بهره برداري از ساختمان پايگاه اورژانس شماره يک شهري و سامانه پزشک همراه هزار و 50 در شهرستان فسا، از توسعه ساختاري در 120 اورژانس بيمارستاني خبر داد و گفت: سند مديريت اورژانس کشور تا پايان امسال تدوين و به دانشگاههاي علوم پزشکي کشور ابلاغ مي شود.
صابري نيا از تبديل مراکز بهداشتي درماني روستايي به اورژانس پيش بيمارستاني در کشور با هدف هم افزايي و نگاه به مناطق محروم خبر داد و افزود: اين اقدام از جمله خدمات دولت تدبير و اميد در جهت خدمت رساني به مناطق محروم کشور است.
وي در ادامه افزود: با انجام نقطه يابي در 44 نقطه از کشور، طرح اورژانس هوايي به فاصله هر 150 کيلومتر از سطح جادههاي کشور را پوشش ميدهد و تا سال آينده به صورت صد در صد پوشش هوايي را در سطح کشور خواهيم داشت.
صابري نيا در خصوص بهسازي آمبولانسهاي فرسوده نيز گفت: تا پايان امسال 800 دستگاه آمبولانس جديد به اين ناوگان افزوده مي شود که اورژانس شهرستان فسا نيز از اين آمبولانسها بهره خواهد برد.
رئيس مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي کشور با اشاره به کمبود بيش از 10 هزار نيرو در اورژانس کشور گفت: براي اخذ مجوز جذب نيرو نيز با سازمان برنامه ريزي مکاتبه شده است.
وي بيان کرد: اورژانس بيمارستان وليعصر (عج) فسا جزء شلوغترين اورژانسهاي کشور ميباشد که خدمات به خوبي در آن ارائه مي شود.
صابرينيا اظهار داشت: تلاش اين است که مرکز مديريت حوادث فسا را به حد استاندارد برسانيم که اين امر با همکاري رييس دانشگاه علوم پزشکي فسا انجام خواهد شد.
وي بيان کرد: بالا بودن ميزان مراجعات بيماران شهرستانهاي اطراف به بيمارستان فسا مويد خوب بودن ارائه خدمات در اين مرکز است.
وي ادامه داد: جايگاه استراتژيک شهرستان فسا و قرار گرفتن در مسيرهاي کرمان، هرمزگان و شيراز و از طرفي با توجه به بالا بودن ميزان اشغال تخت در اين مرکز درماني، نياز به حمايت و عزم جدي دارد که در توسعه بيمارستان کمک و خدمتگزار مردم باشيم.
رييس اورژانس کشور اظهار داشت: در بازديد به عمل آمده مشاهده شد که با توجه به کمبود نيروي انساني و بالا بودن تعداد مراجعات، پرسنل اين مرکز تمام تلاش خود را در جهت ارائه خوب خدمات دارند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي فسا نيز بيان داشت: اورژانس فسا با ورودي بيش از 17 هزار بيمار در ماه جزء شلوغترين اورژانسهاي کشور است و با توجه به نياز مردم و با توجه به بار بالاي مراجعه مردم از شهرستانهاي اطراف به نظر ميرسد که گنجايش فعلي اورژانس ما جوابگوي اين حد از نيازها نيست.
عليرضا عسکري ادامه داد: با توجه به طرح تحول نظام سلامت که ميزان رضايتمندي مردم از ارائه خدمات هم بالا رفته، ضرورت توسعه اوراژنس در سطح بيمارستان اجتناب ناپذير است.
وي ادامه داد: اميدوارم که در آينده اي نزديک با حمايتهاي وزارت بهداشت ودرمان شاهد بهره برداري از فاز جديد اورژانس باشيم.
وي با بيان اين که جايگاه اورژانس بسيار ويژه است به کمبود نيروي انساني در اورژانس 115 و اورژانس پيش بيمارستاني اشاره کرد و به اهميت آموزش در اين حوزه پرداخت و گفت: اگر خط اول درمان کار خودش را به درستي انجام دهد سبب ارائه خدمات بهتر بعد از انتقال بيمار به بيمارستان خواهد شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي فسا گفت: پرسنل اورژانس شهرستان فسا مايه مباهات مجموعه دانشگاه هستند.
صابري نيا در ادامه از روند اجراي طرح تحول نظام سلامت در بيمارستان فوق تخصصي حضرت ولي عصر (عج) فسا بازديد و از ارائه خدمات ابراز رضايت کرد.
گفتني است در سفر رئيس اورژانس 115 کشور به فسا برنامههايي همچون نشست تخصصي با هيات رئيسه و کارکنان دانشگاه، افتتتاح سامانه تلفني پزشک مشاور اورژانس، افتتاح ساختمان جديد پايگاه شماره يک شهري، بازديد از اورژانس پيش بيمارستاني و بخشهاي مختلف ارتقاي هتلينگ بيمارستان حضرت وليعصر فسا، ديدار با کارکنان معاونت درمان و ستاد هدايت شهرستان و برخي از کارکنان بخش هاي بيمارستان انجام شد.
ساختمان پايگاه اورژانس شماره يک شهري فسا با 80 متر مربع زيربنا و با هزينه 100 ميليون تومان ساخته شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]