تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868492265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات ظریف در تاریخ ماندگار خواهد بود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: آیت الله هاشمی رفسنجانی: اقدامات ظریف در تاریخ ماندگار خواهد بود خبرگزاری پانا: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تلاش های محمد جواد ظریف رییس دستگاه دیپلماسی را در تاریخ ماندگار دانست و گفت: به دلیل تندروی یک اقلیت محدود نباید دلسرد شد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۹ شهريور ساعت 12:29

به گزارشسرویس سیاسی پانا، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر دیروز (یکشنبه) با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفت و گو کرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با تأکید بر اهمیت هنر دیپلماسی در مذاکرات سیاسی از عملکرد وزارت امور خارجه بویژه تیم مذاکرات هسته ای و شخص وزیر امور خارجه تشکر کرد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: اثبات حقانیت ایران که سابقه 13 ساله بهانه گیری های غرب را داشت در مذاکراتی که بزرگان دیپلماسی 6 کشور قدرتمند جهان حضور داشتند، کار ساده ای نبود.
وی با یادآوری اقبال عمومی مردم و خوشحالی آنان از نتایج مذاکرات خطاب به ظریف گفت: نباید به خاطر تندروی های یک اقلیت محدود دلسرد شوید، تنش زدایی، خنثی کردن و مقابله با سیاست شوم ایران هراسی، تعامل سازنده با جهان با حفظ عزت، حکمت و اقتدار از جمله خصوصیات و هنر دیپلماسی در دولت یازدهم است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: به همین دلیل، کار شما در تاریخ ایران ماندگار خواهد بود و مطمئن باشید آینده درباره این مقطع با توجه به همه شرایط قضاوت خواهد کرد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با یادآوری سخنان موافقان و مخالفان مذاکرات هسته ای در کنگره، سنا و دولت آمریکا گفت: بسیار مهم است که موافقان و مخالفان در سخنان خویش بر توانایی های ایران تأکید می کنند که این نتیجه جز با صبوری های مردم، قدرت استدلال تیم هسته ای و حقانیت انقلاب اسلامی به دست نمی آمد.
وی ضمن تأکید بر ضرورت پیگیری اجرای کامل توافق هسته ای تا حصول به نتیجه نهایی و رفع کامل تحریم های ظالمانه علیه ایران و همچنین شرایط حساس منطقه و تحولات جاری خاطرنشان کرد: از دستگاه دیپلماسی کشور انتظار می رود با قدرت و اقتدار برای کمک به حل معضلات و بحران های منطقه ای در جهت تقویت همگرایی و افزایش همکاری و هم سویی کشورهای منطقه علیه پدیده شوم تروریسم و کنترل دامنه آن تلاش و جدیت مضاعفی انجام دهد.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران می تواند برای ایجاد وحدت منطقه ای و به دنبال آن ثبات و آرامش در سراسر جهان، نقش مؤثر و مفیدی ایفا کند، چرا که مقابله با خشونت، جنگ و تروریسم به نفع همه کشورهای جهان است. ** حمایت های آیت الله هاشمی رفسنجانی از وزارت خارجه ادامه یابد
وزیر امور خارجه نیز در این دیدار که در آستانه آغاز مرحله جدید سفرهای منطقه ای خود انجام شد، گزارشی از روند مذاکرات، نکات مهم توافق ، اهمیت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، فعالیت ها و برنامه های وزارت امور خارجه برای اصلاح نگاه بین المللی و منطقه ای به ویژه کشورهای همسایه به جمهوری اسلامی ایران ارایه کرد.
ظریف از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به خاطر حمایت های منطقی و مواضع اصولی و مترقی آیت الله هاشمی رفسنجانی به ویژه در مذاکرات هسته ای تشکر و قدردانی کرد.
وی همچنین با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت و شرایط سیاسی و نظامی منطقه، سفرهای منطقه ای خود و فعالیت های دیپلماتیک برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران و جلوگیری از خشونت و جنگ در منطقه، خواستار ادامه حمایت های آیت الله هاشمی رفسنجانی از فعالیت های وزارت خارجه شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن