واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۳۲ق.ظ)
تا پايان سال؛ افتتاح 10 اتاق تميز در سطح دانشگاههاي علوم پزشکي کشور موج - وزير بهداشت در حاشيه مراسم افتتاح بزرگترين اتاق تميز کشور از افتتاح 10 اتاق تميز ديگر در سطح دانشگاههاي علوم پزشکي کشور تا پايان سال خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدحسن هاشمي در حاشيه مراسم افتتاح بزرگترين اتاق تميز در سطح دانشگاههاي علوم پزشکي کشور ضمن اعلام اين خبر گفت: يکي از کاربردهاي اتاق تميز توليد محصولات با شرايط استريل است و قرار است دومين اتاق تميز در کشور هفته آينده در کرمانشاه افتتاح شود.
وزير بهداشت با اشاره به حضور افراد برجسته از لحاظ دانش و علم در همه ردههاي سني، بر لزوم توجه بيشتر مسوولين به حوزه تحقيق در بهداشت و درمان تاکيد کرد و گفت: اتاقهاي تميز به جواناني که بودجه اوليه جهت توليد محصولات دارويي و فناورانه را ندارند کمک ميکند تا بتوانند کار تحقيق و فناوري را انجام دهند.
هاشمي با اشاره به هزينههاي سنگين تأسيس اتاقهاي تميز گفت: درست است اين کارها هزينه بر است اما نبايد فکر کنيم که اين هزينه هابه ما باز نميگردد، بلکه با وجود بيماريهاي نوظهور در توليد دانش و دارو ميتوانيم اين هزينه را جبران کنيم.
هاشمي در ادامه بر ضرورت استفاده از اجناس ايراني با توجه به عدم آسيب به سلامت مردم تاکيد کرد و گفت: لازم است شرکتها استانداردهاي خود را ارتقا دهند تا ما بتوانيم همه اجناس را از داخل تهيه کنيم.
وي همچنين بر ضرورت نزديک شدن استانداردهاي شرکتهاي توليدي به استانداردهاي محصولات خارجي تاکيد کرد.
دکتر هاشمي همچنين، معني اقتصاد مقاومتي و بومي سازي را توسعه کشور از طريق توسعه علم بيان کرد.
وزير بهداشت در پاسخ به سوالي مبني بر اين که آيا طبق قانون، وزارتخانهها بخشي از بودجه خود را به پژوهش اختصاص ميدهند يا خير، گفت: در هيچ وزارتخانهاي اين اتفاق رخ نداده است.
وي با بيان اين که سهم ما از بودجه عمومي 10.3 است، نه 25 درصد گفت: رقم پژوهش در کشور کمترين رقم است و وزارتخانههايي که در دادن حقوق کارمندان خود مشکل دارند نميتوانند بودجهاي را به پژوهش اختصاص دهند؛ چرا که قانون آنها را مکلف نکرده است.
هاشمي با تاکيد بر اختصاص بودجه به حوزه پژوهش و فناوري در تدوين برنامه ششم توسعه گفت: در حال حاضر براي پيشرفت علمي کشور چيزي کم نداريم جز مقرراتي که خودمان وضع کردهايم و اغلب دست و پا گيرند.
بنا بر اين گزارش، همچنين دکتر سورنا ستاري در حاشيه افتتاح اين مراسم بودجه صندوق نوآوري را تا پايان سال 1500 ميليارد تومان بيان کرد.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در خصوص فعاليت شرکتهاي دانشبنيان افزود: طي دو سال گذشته با وجود مشکلات مالي حمايتهاي خوبي از شرکتهاي دانشبنيان شد؛ چرا که برخي از اين شرکتها ميتوانند تا 10 برابر هزينهاي که انجام ميشود سوددهي داشته باشند.
وي در مورد اين که چرا برخي از محصولات دانشبنيان خريداري نميشوند، گفت: بخشي از آن مربوط به بازار ميشود و بخشي مربوط به هوش مدير شرکت است.
ستاري با تاکيد بر نگاه بازاري مدير شرکت دانش بنيان افزود: مدير بايد ديد بازار داشته باشد چرا که ما نميتوانيم مردم را مجبور کنيم تا جنس آنها را خريداري کنند و اما به اين منظور مشوقهايي را در نظر ميگيريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]