تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى‏ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى‏ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851249648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افرادی که در دوران مبارزه ییلاق نشین بودند حالا به هاشمی خرده می‌گیرند


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: افرادی که در دوران مبارزه ییلاق نشین بودند حالا به هاشمی خرده می‌گیرند

افرادی که در دوران مبارزه ییلاق نشین بودند حالا به هاشمی خرده می‌گیرند


برخی افراد در 15خرداد42 به جاي اينكه در خيابان‌ها و منبرها باشند و حضرت امام را همراهي كنند به ييلاق رفته بودند و تفريح مي‌كردند. همين عده امروز آمده‌اند و به شخصيت‌هاي اصيل و انقلابي همچون آيت‌ا... هاشمي كه در آن موقع ميدان‌دار حمايت از امام بود خرده مي‌گيرند.
روزنامه آرمان در گفتگو با سیدمهدی طباطبایی استاد اخلاق نوشت؛

«روحاني مشهور جنوب تهران»؛ اغلب مردم پايتخت وي را با اين نام مي‌شناسند. سابقه مبارزاتش عليه استعمار و استكبار به همراهي با آيت‌ا... كاشاني در كودتاي28مرداد و همراهي با حضرت امام (ره)در طول مبارزات منتهي به انقلاب اسلامي باز مي‌گردد. او از آن جمله روحانيوني است كه مانند آيت‌ا... طالقاني توانايي به صحنه كشاندن توده‌هاي مردم را دارد و در قلب مردم داراي نفوذ و محبوبيت بسيار است.

حجت‌الاسلام سيد مهدي طباطبايي علاوه براينكه استاد اخلاق است حريت وآزادگي را نيز با خود دارد. از اغلب مسائل مهم سياسي از ايشان سوال كردم و ايشان نيز با مدارا وآرامش به سوالاتم پاسخ دادند. ايشان معتقد است: « برخي افراد در 15خرداد 42به جاي اينكه در خيابان‌ها و منبرها باشند و حضرت امام را همراهي كنند به ييلاق رفته بودند و تفريح مي‌كردند. همين عده امروز آمده‌اند و به شخصيت‌هاي اصيل و انقلابي كه در آن موقع ميدان‌دار حمايت از امام بودند خرده مي‌گيرند. وي همچنين درباره دلايل افزايش فسادهاي اقتصادي در دولت گذشته و بازداشت رحيمي و بقايي تصريح كرد: «اين سرنوشت كساني است كه تنها به فكر سيركردن شكم خود بودند». در ادامه متن گفت‌وگوي «آرمان» با حجت‌الاسلام والمسلمین سيد مهدي طباطبايي را از نظر مي‌گذرانيد: 
 
 شما در ابتداي روي كار آمدن آقاي روحاني به ايشان نامه نوشتيد و از ايشان خواستيد اخلاق اجتماعي و حرمت شخصيت‌هاي سياسي كه در دولت گذشته مخدوش شده بود بهبود پيدا كند. آيا در دو سال گذشته آقاي روحاني در تحقق اين مطالبات موفق بوده است؟
 ما بايد همواره اين نكته را در نظر داشته باشيم كه ميزان انتظارات، از توان افراد بيشتر است. اين مساله بويژه درباره دولتمردان و سياستمداران صادق است. سياستمداران معمولا در دوران کارزار انتخاباتي شعارهايي را مطرح مي‌كنند و وعده‌هايي به مردم مي‌دهند كه در عرصه عمل براي محقق كردن آن به موانع و مشكلات زيادي برمي‌خورند. آقاي روحاني نيز نسبت به آنچه وعده داده‌اند و آنچه عمل كرده‌اند موفقيت بسيار بالايي نداشته است. با اين وجود به صورت نسبي عملكرد قابل قبولي داشته است. ما همواره بايد شرايط را من حيث المجموع بسنجيم. بنده پايبند يك سلسله روايات اخلاقي هستم که از سوي اهل بيت (س) عنوان شده است.

حضرت امام جعفر صادق (ع) در اين باره مي‌فرمايند: «كسي كه بدهي زيادي پيدا مي‌كند و نمي‌تواند بدهي خود را بپردازد به سبب اين بدهي، از راست گويي به دروغ گويي مي‌رسد و دروغگو مي‌شود». اين فرد به دليل فشاري كه طلبكارها به وي وارد مي‌كنند مجبور مي‌شود دروغ بگويد. نكته ديگر اينكه فشارها و سختي‌هاي زندگي ممكن است سبب فاسد شدن اخلاق يك فرد يا جامعه شود. بنده تمايل دارم افكار عمومي جامعه را متوجه اين مساله كنم كه در هشت سال گذشته و دولت قبل از آقاي روحاني، فساد اخلاقي در جامعه به وجود آمده بود. دولت قبل در سه زمينه كوتاهي كرد و سه مساله مهم را ناديده گرفت. نخست نسبت به دستاوردهاي انقلاب بود. در دولت گذشته بسياري از دولتمردان دستاوردهاي انقلاب را ناديده مي‌گرفتند. اين مساله بويژه درزماني كه با قطعنامه‌هاي سازمان ملل روبه رو مي‌شدند مشهود بود. رئيس‌جمهور گذشته اين قطعنامه‌ها را كاغذپاره مي‌خواند اما از اين نكته غافل بود كه اين قطعنامه‌ها چه تحريم‌هاي بزرگي بر ملت ما وارد مي‌كند و مشكلات زندگي مردم را بيشتر خواهد كرد.

وضعيت به شكلي پيش مي‌رفت كه هر قطعنامه كه صادر مي‌شد يك قفل جديد به مشكلات كشور و مردم اضافه مي‌شد. در نتيجه دولت بعد از احمدي‌نژاد بايد تمام اين قفل‌ها كه به زندگي مردم زده شده بود را باز مي‌كرد. به همين دليل كار آقاي روحاني در ابتدا خيلي مشكل بود. اين در حالي بود كه قيمت نفت در دولت آقاي احمدي‌نژاد بسيار بالا رفت اما در دولت آقاي روحاني به‌شدت كاهش پيدا كرد.

نكته دوم اينكه آقاي احمدي‌نژاد تسليم واقعي تصمیمات بزرگان نبود و روز به روز از آنها فاصله مي‌گرفت. دستوراتي که به دولت گذشته ابلاغ مي‌كردند به خوبي اجرا نمي‌شد وبه شكل‌هاي مختلف از اجراي آن طفره مي‌رفتند. مساله سوم حضور تندروهاي سياسي بود كه باعث بسياري از بي‌اخلاقي‌ها در جامعه شدند. احمدي‌نژاد فكر مي‌كرد «يك شبه مي‌تواند ره صدساله را بپيمايد» و به همين دليل تلاش مي‌كرد كارهاي بزرگ را به سرعت به پيش ببرد. غافل از اينكه «سنگ بزرگ نشانه نزدن است». آقاي روحاني در شرايطي به عنوان رئيس‌جمهور انتخاب شدند كه كشور با اين مشكلات روبه رو بود. ايشان در ابتدا تلاش كردند با دروغ گويي مبارزه كنند كه به نظر من دراين زمينه اقدامات خوبي انجام گرفت.

آقاي روحاني همچنين تلاش كرد به وضعيت مالي كشور و پول‌هايي كه وضعيت نامعلومي در دولت گذشته پيدا كرده بود سامان بدهد. بنده از همان ابتدا كه ايشان رئيس‌جمهور شدند از ايشان خواستم كه نسبت به اعتراض مخالفان واكنش نشان ندهد. من به ايشان متذكر شدم كه خواه ناخواه عده‌اي به شما اعتراض خواهند كرد و رويكرد شما را نمي‌پسندند. شما بايد برنامه‌هاي خود را پيش ببريد. با اين وجود ايشان در برخي مواقع واكنش نشان دادند كه بهتر بود اين كار را نمي‌كردند. هر شخص در جايگاهي كه قرار مي‌گيرد بايد از ادبيات همان جايگاه استفاده كند. جايگاه رئيس‌جمهور اجازه نمي‌دهد كه ايشان نسبت به غرض ورزي‌هاي عده‌اي واكنش نشان بدهد. 

 آقاي روحاني از ابتداي روي كارآمدن خود با هجمه‌هاي گسترده روبه رو شدند. اين در حالي است كه هنگامي كه احمدي‌نژاد در سال84 روي كار آمد حمايت همه‌جانبه‌اي از وي صورت مي‌گرفت. حتي در دوران اصلاحات نيز مخالفان دولت از همان روزهاي ابتدائي مخالفت‌هاي خود را شروع نكردند. به نظر شما هجمه‌هاي زودهنگام و گسترده عليه آقاي روحاني دولت را در اجراي برنامه‌هاي خود محتاط نكرد؟
 بله؛ محتاط كرد. اين مخالفت‌ها باعث شد كه آقاي روحاني به جاي اينكه انرژي خود را صرف تحقق وعده‌هايش كند و برنامه‌هاي خود را اجرايي كند صرفا به منتقدان و مخالفان دولت پاسخ دهد. مخالفان دولت در ابتدا گمان مي‌كردند امكانات زيادي در اختيار آنها قرار دارد كه مي‌توانند از آن در جهت مخالفت با دولت آقاي روحاني استفاده كنند. اين در حالي بود كه پس از مدتي متوجه شدند كه در عرصه عمل چنين مساله‌اي صادق نيست وامكانات كمي در اختيار آنها قرار گرفته است. 

 به نظر شما مخالفت‌ها با دولت همچنان ادامه خواهد داشت؟
بله؛ اين مخالفت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت. حتي من معتقدم در فضاي انتخابات مجلس اين مخالفت‌ها شدت خواهد گرفت. متاسفانه بي‌اخلاقي و بداخلاقي در فضاي سياسي در حال رشد و نمو است. اگر آقاي روحاني هم بخواهد در اين فضاي بي‌اخلاقي مدافع عملكرد خود باشد در نهايت موفق نخواهد شد و به همين دليل مشكلات جديدي درحال پديدآمدن است. بنده تمايل دارم در اين باره نكاتي را عنوان كنم.

سخن نخست من خطاب به نهاد انقلابي و اسلامي شوراي نگهبان است. حضرت امام (ره) به‌شدت علاقه‌مند بودند قداست شوراي نگهبان حفظ شود. دوستداران انقلاب و نظام جمهوري اسلامي بايد حرمت اين شورا را حفظ كنند. البته سخنان من به خود اعضاي محترم اين شورا نيز بازمي‌گردد. بنده گاهي اوقات سخناني را مي‌شنوم كه بيشتر شبيه جبهه‌گيري سياسي است. از فرمايشات برخی چنين برداشت مي‌شود كه عده‌اي اصلا نبايد براي انتخابات مجلس خبرگان كانديدا شوند. به نظر من اين سخنان و اين شيوه سخن گفتن بايد اصلاح شود. کسی نمي‌تواند عنوان كند چه كسي در انتخابات حاضر شود و چه كسي نشود.  شورای نگهبان وظيفه دارد صلاحيت افراد را براي حضور در انتخابات مورد بررسي قرار بدهد.شوراي نگهبان بايد عدم صلاحيت افراد را بررسي كند.

من از همين جا از آيت‌ا... جنتي تقاضا دارم كه اجازه بدهند سخنگوي شوراي نگهبان بيشتر مواضع اين شورا را بيان كنند. با اين وجود من از مردم و متدينين مي‌خواهم هر صحبتي كه مطرح شد قداست اين شورا را حفظ كنند. اعضاي محترم شوراي نگهبان هم بايد در سخنان خود دقت بيشتري كنند و كلمات و جملاتي را به زبان نياورند كه سبب واكنش عده‌اي ديگر شود.

مساله مهم ديگري كه لازم مي‌دانم به آن اشاره كنم به تندروي سياسي و افرادي باز مي‌گردد كه بنا را به بي‌اخلاقي گذاشته‌اند. من از مردم مي‌خواهم كه وقت خود را صرف مبارزه با افرادي كه از كلمات تند و تلخ استفاده مي‌كنند تلف نكنند. هرچه بيشتر به سخنان اين افراد واكنش نشان داده شود مساله پيچيده‌تر مي‌شود. من برخي اوقات از سخناني كه اين افراد به زبان مي‌آورند غصه مي‌خورم. به عنوان مثال يكي از مسئولان يكي از نهادها چندي پيش عنوان كرده بود:«ما صف شكن هستيم». شايد عده‌اي عنوان كنند كه صف شكن بودن به معناي جلودار بودن است كه صحيح هم است. اما من اينگونه سخن گفتن را نوعي توهين به مقامات كشور تلقي مي‌كنم. اين سخن به معناي اين است كه ما به فكر و نيت برخي افراد آگاهي داريم و در صورت لزوم آماده صف شكني هستيم. اين افراد اين مساله را فراموش كرده‌اند كه اين كشور مسئول دارد. آقا (مقام معظم رهبری) برهمه مسائل كشور آگاهي دارند و بهترين نظارت و تصميم‌گيري‌ها را انجام مي‌دهند. كسي نمي‌تواند نظارت ايشان را ناديده بگيرد. برخي از سخنان اين افراد به معناي اين است كه در كشور نظارت وجود ندارد كه سخنان غلطي است. گاهي تندروها سخناني را به زبان مي‌آوردند كه دقيقا برخلاف منويات رهبري است. 

 نظر شما درباره شكايت احمدي‌نژاد و نزديكانش از مديران دولت آقاي روحاني چيست؟
 بنده با هرگونه شكايت مخالف هستم. به‌ويژه اينكه اين شكايت‌ها در بين مقامات و مسئولان كشور صورت بگيرد. قداست مسئولان جمهوري اسلامي بايد به صورت تمام و كمال حفظ شود. حتي اگر در گذشته نيز توهين‌هايي صورت گرفته اشتباه بوده و نبايد صورت مي‌گرفته است. اگر يك مسئول به هر دليلي مسئول ديگري را در نظام جمهوري اسلامي زير سوال ببرد كار اشتباهي انجام داده است. نبايد يك مساله كوچك را  بزرگ كرد و آن را به جنجال تبديل كرد. برخي از كارها با مهرباني و لطافت انجام مي‌شود و نياز به دعوا ندارد. 

 اسماعيل احمدي مقدم در مصاحبه اخير خود درباره رفتار و افكار احمدي‌نژاد در سال 88 اظهاراتي را انجام داده كه تکذیب کردند. ديدگاه‌هاي شما درباره مصاحبه ايشان چيست؟
بنده درهمان زمان هم عنوان كردم و هم‌اكنون هم عنوان مي‌كنم كساني كه از آنها حمايت كردند بايد در پيشگاه خداوند توبه كنند. احمدي‌نژاد سه روز پس از موفقيت در انتخابات از عبارت «خس وخاشاك» استفاده كرد. من همان زمان عنوان كردم اگر وي از چنين ادبياتي استفاده نمي‌كرد وضعيت بدتر نمي‌شد. بنده علاوه بر جلسه‌اي كه با ايشان در شهرداري داشتم پس از سال 88 در كاخ رياست‌جمهوري خدمت ايشان رسيدم. در آن جلسه من به آقاي احمدي‌نژاد گفتم شما در شرايطي كه جامعه ناآرام بوده به رياست‌جمهوري رسيده‌ايد. با اين وجود پس از اينكه رئيس‌جمهور شده‌ايد نيز تلاش مي‌كنيد افراد مختلف را متهم كنيد و به آنها اتهام وارد مي‌كنيد. به ايشان گفتم شما بايد حواست به كار خودت باشد. چه كار داري كه ديگران چه مي‌كنند و به دنبال چه هستند و آنها را متهم مي‌كنيد. بنده آن زمان در كميسيون قضائي مجلس بودم. به همين دليل به ايشان گفتم بسياري از سخنان شما جرم قانوني است و مجازات دارد. من از ايشان خواهش كردم در ادبيات خود تجديد نظر كند. 

 در چند سال اخير فسادهاي بزرگ اقتصادي با رقم‌هاي نجومي افشا شده كه عمدتا ريشه در دولت احمدي‌نژاد داشت. به نظر شما چرا دولتي كه خود را قهرمان مبارزه با فساد اقتصادي مي‌دانست عامل بسياري از فسادهاي بزرگ اقتصادي در كشور شد؟
دعواي ما دعواي فقر و غناست. حضرت امام (ره) از روز اول انقلاب عنوان كردند ما از فقرا حمايت مي‌كنيم و انقلاب براي حمايت از فقرا و مستضعفان شكل گرفته است. در اين زمينه حضرت امام به آيات و روايات ديني نيز اهتمام داشتند. در نتيجه استفاده از دين براي كاهش فاصله فقرا با اغنيا محصول انقلاب است. قبل از انقلاب ماركسيست‌ها معتقد بودند:«دين افيون توده‌ها و فقراست». با اين وجود حضرت امام پس از انقلاب تلاش كردند به وسيله دين فقرا را زنده كنند. در نتيجه پس از انقلاب فقرا براي مقابله با اغنيا به دين متوسل مي‌شوند. آقاي احمدي‌نژاد نيز از جمله كساني بود كه به عنوان اصولگرا به پيروي از شعارهاي دوران انقلاب تلاش كرد با اغنيا مقابله كند. در اين راه براي اينكه روي برخي مسائل سرپوش بگذارد براي خود قداست به وجود مي‌آورد. بار اول كه ايشان عنوان كرد دولت من پاك‌ترين دولت تاريخ است كسي به او ایراد نگرفت. بار دوم كه همين سخنان را تكرار كرد كم كم عده‌اي كه اهل فن بودند به گفته‌هاي وي شك كردند و در دلشان ترديد به وجود آمد. اما زماني كه براي بار سوم و مرتب اين جملات را تكرار مي‌كرد به این موضوع حساس شدند. چنين افرادي براي اينكه بر مشكلات خود سرپوش بگذارند افراد ديگر را متهم مي‌كنند و به صورت مرتب توپ را به زمين ديگران پرتاب مي‌كنند.  

چرا فساد تا حلقه اول مديران دولت مانند معاون اول و معاون اجرايي هم پيش رفت؟
اين سرنوشت كساني است كه تنها به فكر سيركردن شكم خود بودند. 

 ائتلاف مشترك احتمالي بين آيت‌ا... هاشمي، آقاي روحاني و آیت ا...سيدحسن خميني براي انتخابات آينده خبرگان را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
 من معتقدم هر انتخاباتي كه در ايران برگزار مي‌شود بايد با شور و اشتياق و با شكوه برگزار شود. در شرايط كنوني جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز براي انتخابات خبرگان در حال برنامه‌ريزي براي حضور باشكوه در انتخابات هستند. هركس كه احساس كند مي‌تواند به كشور خدمت كند حضور وي در انتخابات خبرگان واجب است و بايد حضور پيدا كند. دليل اينكه انتخابات خبرگان داراي اهميت ويژه است اين است كه خبرگان به اصل رهبري نظام سياسي مربوط مي‌شود و به سرنوشت كشور و ملت گره خورده است. هنگامي كه شخصيت‌هاي قدرتمند و متدين وارد مجلس خبرگان شوند اصل ولايت فقيه تقويت مي‌شود و در نتيجه حركت كشور به سوي تعالي و پيشرفت تسريع مي‌شود. نكته ديگر اينكه از زماني كه مجلس خبرگان رهبري تشكيل شده آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني بزرگ و ميدان‌دار اين مجلس بوده است. آگاهي آيت‌ا... هاشمي از اصل و چرايي انقلاب و نظام نيز از همه بيشتر است. اين يك خطر بزرگ است كه مجلس با اهميتي چون خبرگان از افراد باكفايت، مردمي و دين مدار خالي شود. 

 دليل هجمه‌هاي گسترده عليه آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني چيست؟
آيت‌ا... هاشمي بارها از اينكه تازه به‌دوران‌رسيده‌ها درباره انقلاب اظهارنظر مي‌كنند تذكر داده است. برخي افراد در 15خرداد42 به جاي اينكه در خيابان‌ها و منبرها باشند و حضرت امام را همراهي كنند به ييلاق رفته بودند و تفريح مي‌كردند. همين عده امروز آمده‌اند و به شخصيت‌هاي اصيل و انقلابي همچون آيت‌ا... هاشمي كه در آن موقع ميدان‌دار حمايت از امام بود خرده مي‌گيرند كه چرا مواضعي اتخاذ مي‌كنيد كه با مواضع انقلاب همخواني ندارد. ما خودمان كه همديگر را مي‌شناسيم و از گذشته يكديگر اطلاع داريم. بنده خوب به خاطردارم چه كساني در زمان مبارزات سخت انقلاب چه كار مي‌كردند و چه مواضعي داشته‌اند. مردم هم همه را مي‌شناسند و گذشته افراد را در وضعيت فعلي آنها تاثيرگذار مي‌دانند. برخي از اين افراد جوان كه زياد هياهو مي‌كنند اصلا نمي‌دانند معناي انقلاب چه بوده است. مساله تحريك روستاييان براساس سخنان بزرگان نظام نيز از قديم الايام توطئه انگليسي بوده و ما نبايد فريب آن را بخوريم. 



دوشنبه, 09 شهریور 1394 ساعت 09:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن