محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829565893
صالحی:آمریکاییها نتیجه گرفتهاند به جای تقابل با ایران تعامل کنند/زمانی که مذاکرات را با آمریکایی ها آغاز کردیم، مذاکرات سرعت بیشتری پیدا کرد.
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
صالحی:آمریکاییها نتیجه گرفتهاند به جای تقابل با ایران تعامل کنند/زمانی که مذاکرات را با آمریکایی ها آغاز کردیم، مذاکرات سرعت بیشتری پیدا کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان میگوید: "باور من این است که آمریکایی ها به این درک رسیده اند که بهتر است با ایران تعامل کنند تا بخواهند تقابل داشته باشند."
روز نو : رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان میگوید: "باور من این است که آمریکایی ها به این درک رسیده اند که بهتر است با ایران تعامل کنند تا بخواهند تقابل داشته باشند."
به گزارش روزنو، علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سیسیتیوی درباره برنامه جامع اقدام مشترک گفت: "به نظرم اثرات این توافق بسیار زیاد است. اثرات این توافق تنها به کشور من و یا به کشورهای غربی منحصر نمی شود."
وی افزود: "تاثیرات این توافق بر کشور من؛کشورهای غربی و جامعه بینالمللی و منطقه بوده است و اثرات این توافق بسیار زیاد است زیرا غرب خواست که این پرونده که یک پرونده محدود و داخلی بود به یک پرونده بینالمللی بدل شود و در نتیجه اثرات حل و فصل آن به صورت بین المللی خواهد بود."
تاثیرات این توافق سبب ایجاد تغییرات در حیطههای سیاسی و بینالمللی خواهد شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: "به نظرم تاثیرات این توافق سبب ایجاد تغییرات در حیطههای سیاسی و بینالمللی خواهد شد و پس از این توافق روابط بینالمللی سبب نوعی دچار تغییرات خواهند شد."
وی گفت: "ما شاهد وضعیتی پیش از توافق نخواهیم بود و در حقیقت این توافق از یک پرونده ساختگی در دوازده سال پیش ریشه گرفت."
صالحی افزود: "در حقیقت ما هیچ مشکلی در زمینه فعالیتهای صلح آمیز اتمی خود در ایران نداشتیم اما دوازده سال پیش غرب به فکر ایجاد یک پرونده ساختگی بر ضد کشور من افتاد و آنها تصور میکنند که بهترین راه استفاده و بهرهبرداری از موضوع اتمی است."
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: "آنها تلاشهای خود را آغاز کردند و ایران را به زعم خود به فعالیتهای غیرصلح آمیز متهم کردند و این موضوع از سال 2002 آغاز شد."
مذاکرات را در دو بخش ادامه دادیم.... زمانی که مذاکرات را با آمریکایی ها آغاز کردیم، مذاکرات سرعت بیشتری پیدا کرد.
صالحی گفت: "این مذاکرات تا آغاز سال 2013 ادامه پیدا کرد. با بر سر کار آمدن دولتی جدید در کشور من و با توجه به نوع فکر این دولت و پیش زمینه مذاکرات با گروه 1+5 ما این مذاکرات را در دو بخش ادامه دادیم. یکی در بخش مذاکرات با گروه 1+5 و بخش دیگر به مذاکرات با آمریکایی مربوط می شد. زمانی که مذاکرات را با آمریکایی ها آغاز کردیم، مذاکرات سرعت بیشتری پیدا کرد."
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران درباره تحریمها گفت: "پس از انقلاب اسلامی ما شاهد تحریم ها بودیم، اما در سالهای اخیر این تحریمها تشدید شد. آنها میگویند که خواهان وضع تحریمهایی بودند که اقتصاد ایران را فلج کند، اما موضوع خوبی که درباره اقتصاد ایران وجود دارد این است که این اقتصاد یک اقتصاد صادرات محور نیست. این اقتصاد یک اقتصاد بومی است. ایران یک کشور بزرگ است و هشتاد میلیون نفر جمعیت دارد. ما یک بازار داخلی بزرگ داریم. این بازار می تواند اقتصاد کشور را ثبات ببخشد."
صالحی درباره موضوع بیکاری در ایران گفت: "نرخ بیکاری در ایران در حدود ده تا یازده درصد است. اما در مقایسه با کشورهای دیگر و از جمله کشورهای اروپایی عملکرد ما بسیار خوب بوده است. امیدواریم که با اقدامات جدید صورت گرفته و برنامه اقتصادی موضوع بیکاری به روشی درست برطرف شود."
هدف ما این است که اقتصاد خود را بر اساس نیازهای داخلی قرار دهیم و صنعت و تمامی فعالیت های اقتصادی در این سو متمرکز شدهاند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: "صادرات برای ما خوب است اما هدف ما این است که اقتصاد خود را بر اساس نیازهای داخلی قرار دهیم و صنعت و تمامی فعالیت های اقتصادی در این سو متمرکز شده اند تا از اقدامات خارجی مصون بمانند."
وی درباره حضور اقتصادی چین در ایران گفت: "با تشدید تحریمها روابط ما با چین گسترش پیدا کرد. ما در طول یک دهه اخیر روابط اقتصادی خوبی با چین داشته ایم. لازم است که ما از چین تشکر کنیم زیرا همکاریهایی اقتصادی ما در این دوره دشوار گسترش پیدا کرد."
صالحی گفت: "ارزش مبادلات اقتصادی ما به بیش از پنجاه میلیارد دلار رسیده است و ما یکی از شرکای عمده تجاری چین هستیم و چین مهمترین شریک تجاری ما محسوب میشود."
تفاهم بین دو کشور بر این اساس استوار است که چین در پروههای بزرگ ایران سرمایهگذاری کند.
رئیس سازمان انرژی ایران در پاسخ به این سوال که آیا با رفع تحریمها آیا پیش بینی میکنید که میزان سرمایهگذاری چین در زیرساختهای ایران افزایش یابد گفت: "تفاهم بین دو کشور بر این اساس استوار است که چین در پروههای بزرگ ایران سرمایهگذاری کند و درباره این موضوع از پیشتر تفاهم وجود داشته است."
وی گفت: "میزان سرمایهگذاری در این رابطه به بیش از 20 میلیارد دلار رسیده است که بیش از 20 پروژه را در بر میگیرد و به نظر میرسد که این میزان سرمایهگذاری افزایش یابد و به نظر میرسد با رفع تحریمها فضاهای بیشتری برای کشورهایی چون چین برای گسترش همکاریهای اقتصادی آنها با کشورم وجود داشته باشد."
صالحی درباره بازگشایی سفارت انگلیس در ایران گفت: "ما از روابط متوازنی با کشورهای بزرگ اروپایی از جمله آلمان، فرانسه، انگلیس، ایتالیا ، اسپانیا برخورداریم و من نمی توانم اعلام کنم که کشوری در داشتن روابط با ما در بین آنها پیشرو باشد، این توازن به گونهای است که نمیتوان گفت کدامیک از آنها پیشرو است."
آمریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که به جای تقابل با ایران، بهتر است با این کشور تعامل کنند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه مصاحبه با سی سی تی وی چین گفت "آمریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که به جای تقابل با ایران، بهتر است با این کشور تعامل کنند."
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: "حقیقت نیز این موضوع را نشان داده است، زیرا دوازده سال است که هیچ کس از جمله آژانس بین المللی انرژی اتمی نتوانسته است هیچ دلیل و توجیهی بیاورد که ما در حال انجام فعالیت هایی هستیم که با فعالیت های صلح آمیز هسته ای همخوانی ندارد. از این رو، سندی در این خصوص به دست نیامده است. همه اینها نشان می دهند که فعالیت های ما صلح آمیز هستند و گذر زمان نیز این را نشان داده است. ما از محک زمان، سربلند بیرون آمده ایم، بخصوص دوازده سال گذشته؛ در صورتی که شبههای در فعالیت های خود داشتیم، تا این اندازه در دوازده سال گذشته مصر نبودیم."
صالحی اضافه کرد: "مشکل آنها است، آنها بودند که این موضوع را مطرح کردند و حال آنها حتی در منابع اطلاعاتی خود به این نتیجه رسیده اند که ایران انحرافی به سوی فعالیتهای غیر صلحآمیز نداشت. این چیزی است که سیا به صورت روشن گفته است. باور من این است که آمریکاییها به این درک رسیده اند که بهتر است با ایران تعامل کنند تا بخواهند تقابل داشته باشند. به باور من آنها به این درک رسیدهاند."
ایران کشوری است که در این زمینه پیشتاز است و با افراطگرایی مانند داعش در منطقه مقابله میکند. اگر کمکهای ایران نبود، بغداد تا کنون به تصرف داعش در آمده بود.
صالحی درباره سوال خبرنگار سی سی تی وی درباره نقش ایران در مقابله با افراط گرایی در منطقه گفت: "ایران کشوری است که در این زمینه پیشتاز است و با افراطگرایی مانند داعش در منطقه مقابله میکند. اگر کمکهای ایران نبود، بغداد تا کنون به تصرف داعش در آمده بود. از این رو، ما از هر کمک دیگری از سوی هر کشور دیگری که متعهد به مبارزه با افراط گرایی باشد، استقبال میکنیم زیرا باور داریم که برخی کشورها واکنشی متفاوت از آنچه که باور دارند، عمل میکنند. به دیگر سخن، آنها فقط شعار و موضع سیاسی را علیه داعش میگیرند و مطرح میکنند، داعشی که ما اصلا آن را دولت اسلامی نمی دانیم، زیرا آنها هیچ ارتباطی با اسلام ندارند بلکه این نامی است که آنها برای خود جعل کرده اند."
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: "چه کسی داعش را ایجاد کرد؟ چه کسی القاعده را ایجاد کرد؟ کتابهای زیادی در غرب نگاشته شده است که نشان میدهند خود غربیها داعش و القاعده و طالبان و دیگر گروه های اینچنینی را که منشاء افراطگرایی و تروریسم هستند، ایجاد کردهاند."
غربیها داعش و القاعده و طالبان و دیگر گروه های اینچنینی را که منشاء افراطگرایی و تروریسم هستند، ایجاد کردهاند.
صالحی درباره نگاه ایران به ظهور چین و اینکه آیا از دیدگاه ایران چین یک تهدید محسوب می شود یا نه؟ گفت: "نه؛ به باور ما چین یک قدرت ثبات بخش است. به باور ما، چین اقتصاد، تاریخ، اقتصاد و صنعت پیشرفته خود را طرح میکند و بازیگر سیاسی و اقتصادی مهمی در منطقه و دنیا به شمار میآید. وقتی چین به مرحلهای که در حال حاضر رسیده است، می بایست نقش خود را در برخورد با مسائل جهانی ایفا کند. از این رو، چین نمیتواند گوشهای بایستد و بگوید من فقط نظارهر هستم. چین مسئولیتهایی دارد. باور دارم که مسئولیت اخلاقی در مرحله نخست و بعد مسئولیت سیاسی دارد تا برای ثبات بخشیدن به دنیا تلاش کند و سعی کند دنیایی را شکل دهد که از یکجانبهگرایی خلاص شود."
معاون رئیس جمهور ایران درباره نمایش قدرت نظامی چین و رژه نیروهای مسلح این کشور نیز افزود: "به باور من، نمایش قدرت نظامی چین در زمانی که چین دومین اقتصاد جهان به شمار می آید، کار درستی است. اینکه بگویید نگاه کنید، ما اقتصاد دوم جهان و کشوری هستیم که همه ابزارهای حمایتی از مردم خود را داریم. رژه نظامی راهی برای نشان دادن این موضوع به دیگران است که دولت، از خواست مردم حمایت می کند و ارتش نیز جان مایه مردم این کشور است. از این رو، با این کار به جهانیان میگویید که نگاه کنید، ما کشوری هستیم که شکوه گذشته خود بازگشته است و میخواهیم به عنوان یک کشور، نقش خود را ایفا کنیم و مسئولیتهایمان را به عهده بگیریم."
صالحی تصریح کرد: "همه کشورها نیز رژه نظامی خود را دارند و به قدرت نظامی خود افتخار میکنند. این موضوع برای مردم چین نیز همینگونه است. این امری طبیعی است ولی ما با هر گونه فاشیسم و افراطگرایی مخالف هستیم. اگر هر نمایش قدرت نظامی با چنین هدفی برگزار شود که نشان دهد با افراطگرایی مخالف است و این کشور و این مردم علیه هر گونه فاشیسم، افراط گرایی و تروریسم در آینده میایستد، کار درستی است."
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
محسن رضایی: مذاکرات هستهای با روحیه انقلابی و اقتدار ملت ایران به نتیجه رسید/ آمریکا خواستار دوستی با ایران ا
محسن رضایی مذاکرات هستهای با روحیه انقلابی و اقتدار ملت ایران به نتیجه رسید آمریکا خواستار دوستی با ایران است دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت تحریمهایی که مانع از گسترش تجارت ایران در مرزهای بینالمللی میشود باید کاملاً برداشته شوند به گزارش نامه نیوز محسن رضایی صبح امروزقدرت های بزرگ دریافته اند تعامل با ایران بهتر از تقابل است
قدرت های بزرگ دریافته اند تعامل با ایران بهتر از تقابل است رئیس سازمان انرژی اتمی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی سی تی چین گفت آمریکایی ها به این نتیجه رسیده اند که به جای تقابل با ایران بهتر است با این کشور تعامل کنند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاریمذاکرات جدید گازی ایران-امارات/ برنامه جدید صادرات گاز بهجای برق
مدیرعامل شرکت صادرات گاز اعلام کرد مذاکرات جدید گازی ایران-امارات برنامه جدید صادرات گاز بهجای برق شناسهٔ خبر 2898101 - شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۸ اقتصاد > انرژی مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز با اشاره به مذاکرات جدید گازی ایران و امارات اعلام کرد توافقهای متعددی با شرکتمذاکرات موجب حقانیت ایران شد/عربستان در جایگاهی نیست که با ایران رقابت کند
به گزارش خبرگزاری شبستان از قم دکتر زهرانی امروز 6 شهریور در جلسه شورای اداری استان قم که به مناسبت هفته دولت برگزار شد به موضوع مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت قبل از این توافق شش قطعنامه گرفته بودیم و وضعیت بدی برای کشور بود و همه کشورهایی که به نوعی موضوع ناامنی قرار می گرآیت الله مکارم شیرازی: نتیجه مذاکرات برای ما منفی نبود / بدون اینکه بخواهند ایران را تبدیل به یک قدرت جهانی کر
حضرت آیت الله مکارم شیرازی گفتند آنها بدون اینکه بخواهند ایران را تبدیل به یک قدرت جهانی کردند آن گونه که پس از ۲۲ ماه مذاکره که جزو طولانی ترین مذاکرات تاریخ است نتیجه مذاکرات برای ما منفی نبود به گزارش عصر قانون این مرجع تقلید امروز در دیدار دکتر مجید تخت روانچی عضو ارشد تایران در مذاکرات هسته ای نشان داد اهل منطق و تعامل است
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا از کرمان حجت الاسلام محمد قاسمی زاده امام جمعه موقت کرمان در خطبه های نماز جمعه کرمان با گرامیداشت هفته دولت گفت هشتم شهریورماه در کشور ما ضایعه بزرگی اتفاق افتاد که همزمان رئیس جمهور و نخست وزیر در یک روز به شهادت رسیدند و این دوران سخافخم در نشست خبری: سیاست خارجی دولت یازدهم، تنش زدایی، ایجاد اعتماد متقابل و تعامل سازنده/ جامعه بینالمللی با
افخم در نشست خبری سیاست خارجی دولت یازدهم تنش زدایی ایجاد اعتماد متقابل و تعامل سازنده جامعه بینالمللی با رغبت خواستار همکاری بیشتر با ایرانسخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه دولت یازدهم تلاش خود را برای بازگشت ثبات و آرامش در اقتصاد و فرهنگ به کار بسته گفت میزان اعتمادنتیجه نگاه و اتکاء به غرب،تضعیف جایگاه کشور/غربی ها؛در پی چاره جویی برای احیای منافع نامشروع خود در ایران هستن
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با یزد امــــــروز در خصوص فرمایشات رهبری مبنی بر تلاش های آمریکائی ها برای نفوذ در کشور گفت تجربه طولانی و تاریخی بیش از دو قرن اخیر ایران و بحران کشورهای منطقه حکایت از این واقعیت دارد که کشورهای استعمانتیجه مذاکرات برای ما منفی نبود / بدون اینکه بخواهند ایران را تبدیل به یک قدرت جهانی کردند / حمله به سفارت انگ
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab ir حضرت آیت الله مکارم شیرازی گفتند آنها بدون اینکه بخواهند ایران را تبدیل به یک قدرت جهانی کردند آن گونه که پس از ۲۲ ماه مذاکره که جزو طولانی ترین مذاکرات تاریخ است نتیجه مذاکرات برای ما منفی نبود به گزارش انتخاب این مرجع تقلید امروز درغربی ها؛ به دنبال احیای منافع نامشروعشان در ایران هستند/تضعیف جایگاه کشور؛ نتیجه نگاه اتکاء به غرب
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص فرمایشات رهبری مبنی بر تلاش های آمریکائی ها برای نفوذ در کشور گفت تجربه طولانی و تاریخی بیش از دو قرن اخیر ایران و بحران کشورهای منطقه حکایت از این واقعیت دارد که کشورهای استعمارگر همواره در اندیشه استثمار و مصاد-
گوناگون
پربازدیدترینها