تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799456268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سودآورترین آبزیان پرورشی کدامند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس سازمان شیلات گفت: اگر مدیریت تولید از مبدأ (بچه‌ماهی) تا پرورش و بازار براساس تکنولوژی روز و عاری از بیماری باشد، پرورش قزل‌آلا، میگو و ماهی خاویاری می‌تواند جزو سودآورترین فعالیت تولیدی در صنعت آبزی‌پروری باشد

به گزارش تراز ،حسن صالحی - معاون وزیر جهاد کشاورزی - گفت: برنامه‌های توسعه‌ای در زمینه آبزی‌پروری در ماهیان قزل‌آلا و کپور ماهیان در مناطق داخلی کشور یکی از نکات کلیدی است که می‌خواهیم سرمایه‌گذاران به آن توجه کنند. تولید بچه ماهی به ویژه بچه‌ماهی اصلاح شده یا لاین نیز مورد توجه است چراکه می‌تواند به افزایش بهره‌وری در صنعت آبزی‌پروری به ویژه ماهی قزل‌آلا کمک کند.

به گفته وی سال گذشته نسل اول ماهیان قزل‌آلا به کشور وارد شد و امسال برای اولین‌بار بچه ماهی قزل‌آلا تولید و به برخی مراکز تحویل داده شد که امیدواریم از سال آینده توسعه پیدا کند.

صالحی افزود: با وجود اینکه ایران بزرگ‌ترین تولید‌کننده قزل‌آلای آب شیرین است، دلارهای نفتی باعث شد از سال‌های 1384 تا 1392 به واردات تخم چشم زده وابسته شویم که بیماری‌هایی نیز در بین آن برای کشور به ارمغان آورد اما باید در این زمینه خودکفا شویم و کسانی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این صنعت هستند توصیه می‌شود به تولید تخم چشم زده و بچه ماهی قزل آلا ورود کنند که سازمان شیلات نیز به صورت کامل از آنها حمایت خواهد کرد.

رییس سازمان شیلات ادامه داد: براساس قیمت‌های کنونی پرورش ماهی در قفس و پرورش ماهیان خاویاری باید در اولویت قرار داشته باشند، چراکه بازار تقاضای آنها اشباع نشده است. همچنین در زمینه‌ قزل‌آلا اگر به موضوعاتی مانند تامین تخم چشم زده، بچه ماهی عاری از بیماری، اصلاح نژاد و غذای سالم و با کیفیت توجه شود، می‌تواند یکی از سودآورترین بخش‌های آبزی‌پروری شود که البته در این زمینه نیز باید به تولید خاص در بازار‌های هدف توجه کرد، چرا که ممکن است کشوری این ماهی را با وزن خاصی بخواهد خریداری کند یا این‌که ماهی برای قشر خاصی از سنین مختلف در جامعه تولید شود؛ به عنوان مثال کشورهای حاشیه خلیج فارس از ایران تقاضای تولید ماهی قزل‌آلا با وزن بیش از یک کیلوگرم دارند که تولید آن تقریبا در ایران صفر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: در سه دهه گذشته در جهان هیچ فعالیت تولید مواد غذایی به اندازه آبزی‌پروری رشد پیدا نکرده است که دو نکته را به ما نشان می‌دهد و آن این‌که تقاضا برای این نوع محصولات بسیار زیاد و سودآوری در این صنعت بسیار مناسب است.

رییس سازمان شیلات با بیان این‌که مدیریت در آبزی‌پروری از مولفه‌های مهم موثر در سودآوری و میزان آن است، گفت: در ایران نیز اگر مسائل مدیریتی مانند مکان‌یابی، دانش فنی، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و مدیریت و رصد دقیق بازار در راستای تولید انجام شده صورت گیرد و تولید براساس بازار‌های هدف و مشتری‌محور انجام شود، دامنه سودآوری آبزی‌پروری بیش از 30 درصد خواهد بود.

صالحی اعلام کرد: پرورش ماهی در قفس جزو اولویت‌های اول سازمان شیلات قرار دارد، چرا که می‌توان هم از ظرفیت آب‌های شور دریا استفاده کرد و هم فضای جدیدی برای توسعه دارد و می‌تواند در آب‌های شیرین نیز قابل توسعه باشد. همچنین پرورش در سواحل نیز مد نظر سازمان شیلات قرار دارد و کسانی که علاقه‌مند به پرورش ماهی، میگو و ماهیان خاویاری در سواحل هستند می‌توانند از حمایت‌های سازمان شیلات نیز برخوردار شوند.

وی افزود: اگر این شرایط در تولید و پرورش قزل‌آلا رعایت شود می‌تواند یکی از محبوب‌ترین و بهترین فعالیت‌های آبزی‌پروری تلقی شود، چراکه در بازار داخلی و صادراتی مشتریان بسیاری دارد.

رییس سازمان شیلات تاکید کرد: حرکت به سمت تولید محصولات ارگانیک در این زمینه می‌تواند در افزایش سودآوری نقش مهمی داشته باشد، چرا که اینگونه محصولات بازار خاص و ویژه خود را دارند که مسلما از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند.

صالحی اظهار کرد: علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در زمینه‌ تولید و پرورش محصولات شیلاتی می‌تواند به اداره کل شیلات در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف یا به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه و موافقت اصولی، پروانه تاسیس و بهره‌برداری دریافت کنند.


منبع: ایسنا



زمانبندی انتشار: 8 شهر 1394 - 11:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن