تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868399688




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر وزیر خارجه انگلیس درباره کودتا 28 مرداد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نظر وزیر خارجه انگلیس درباره کودتا 28 مرداد




وزیر امور خارجه انگلیس درباره کودتای 28 مرداد و دخالت این کشور در آن گفت: نمی توانیم آنچه که در گذشته اتفاق افتاده را برگردانیم و تاریخ را بازنویسی کنیم؛ باید رو به جلو حرکت کنیم و به دنبال برقراری روابط مثبت در قرن بیست و یکم باشیم.





خبرگزاری ایرنا: وزیر امور خارجه انگلیس درباره کودتای 28 مرداد و دخالت این کشور در آن گفت: نمی توانیم آنچه که در گذشته اتفاق افتاده را برگردانیم و تاریخ را بازنویسی کنیم؛ باید رو به جلو حرکت کنیم و به دنبال برقراری روابط مثبت در قرن بیست و یکم باشیم.

«فیلیپ هاموند» در گفت وگویی با شبکه خبر درباره کودتای 28 مرداد و دخالت انگلیس و آمریکا در سرنگون کردن دولت مصدق افزود: «این مربوط به گذشته است؛ باید رو به جلو حرکت و به آینده نگاه کنیم؛ هدف از بازگشایی سفارت های ما در لندن و تهران و گفت وگوها آن است که باید به جای گذشته، به آینده نگاه کنیم.»

«اتفاقات بسیاری در گذشته رخ داده است، ایران و بریتانیا تاریخ بسیار پیچیده و طولانی دارند؛ نمی توانیم آنچه را که در گذشته اتفاق افتاده برگردانیم و تاریخ را بازنویسی کنیم؛ به جای تمرکز روی وقایعی که در قرن بیستم یا حتی قرن نوزده رخ داده است باید رو به جلو حرکت کنیم و به دنبال برقراری روابط مثبت در قرن بیست و یکم و آینده باشیم.»

«از دید من تاریخ چیزی است که وجود دارد اما می خواهیم روابط نوین و علمی میان ایران و بریتانیای نوین برقرار کنیم و این بسیار متفاوت از بریتانیای سال های 1950 میلادی است؛ بریتانیا کشوری است که خواستار روابط خوب با همه کشورها در سراسر جهان است و ما خواستار ارتباط مردم با مردم در همه کشورها و سراسر جهان هستیم.»

* اعتراف به بحران انسانی در یمن و ضرورت انجام گفت وگوهای سیاسی

وزیر خارجه انگلیس در ادامه درخصوص بحران یمن نیز بر پدیدار شدن بحران انسانی در آن کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه جنگ هوایی در یمن جان شهروندان را گرفته است؛ همیشه همه جنگ ها به کشته شدن بی گناهان می انجامد به همین علت ما به جای راه حل نظامی از راه حل های سیاسی برای مساله حمایت می کنیم.

وی درخصوص حمایت انگلیس از ائتلاف سعودی علیه یمن نیز گفت: «دلیل آنکه با عربستان همکاری نزدیکی داریم این است که اطمینان حاصل کنیم عملیات هوایی دقیقتر در یمن انجام و شمار قربانیان غیرنظامی کمتر شود؛ زیرا وقتی جنگی آغاز می شود غیرنظامیان نیز کشته می شوند و این همیشه خبر بدی است.»






تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن