واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۵۱ب.ظ)
در پاسخ به سوال موج عنوان شد: کاهش درجه بيمارستان ها با عدم مديريت پسماند/ استفاده بيش از حد از سموم کشاورزي موج - رئيس مرکز سلامت محيط و انسان وزارت بهداشت گفت: در بيش از 90 درصد از بيمارستان ها مديريت پسماند انجام شده و تنها در 10 درصد از بيمارستان ها در سيستم مديريت پسماند هايشان دچار اشکالاتي هستند که به زودي مرتفع خواهد شد.
خسرو صادق نيت در پاسخ به سوال خبرنگار موج در خصوص وضعيت زباله هاي بيمارستاني و برنامه هاي وزارت بهداشت براي ساماندهي آن اظهار کرد: اقدامات ارزشمندي در ساليان گذشته براي مديريت پسماندهاي بيمارستاني انجام شده و بيش از 90 درصد از پسماندهاي عفوني (عفوني و تيز و برنده) در بيمارستان ها در حال انجم است.
وي با بيان اين که اقدامات ارزشمندي براي مديريت پسماندهاي بيمارستاني انجام شده گفت: بي خطر سازي پسماندها پس از تفکيک که از سوي آزمايشگاه محيط زيست مورد تاييد قرار گرفته انجام مي شود.
صادق نيت ادامه داد: تا به حال در بيش از 90 درصد از بيمارستان ها مديريت پسماند انجام شده و تنها در 10 درصد از بيمارستان ها در سيستم مديريت پسماند هاي شان دچار اشکالاتي هستند که به زودي مرتفع خواهد شد.
وي تاکيد کرد: در حال حاضر برخي دستگاه هاي بي خطر ساز بيمارستان ها حجم کامل پسماند را پوشش نمي دهند و يا نياز به تعمير دارند و تعدادي از بيمارستان ها در حال خريد اين دستگاه ها هستند.
صادق نيت اعلام کرد: در صورتي که بيمارستان ها براي خريد دستگاه ها تعلل داشته باشند، تذکر داده مي شوند.
وي ادامه داد: اگر اين تذکرات مثمر ثمر واقع نشد اعتبار سنجي بيمارستان ها مورد خدشه قرار گرفته و کاهش درجه بيمارستان ها را به دنبال خواهد داشت.
صادق نيت با اشاره به اين که مراکز دفن پسماندهاي شيميايي شناسايي شده، گفت: دفع پسماندهاي بيمارستاني پيچيده است و اقدامات خوبي در اين خصوص در حال انجام است.
وي با اعلام اين که از ماه گذشته بررسي هاي محل دفن زباله هاي شيميايي استان تهران در استان قزوين انجام شده، افزود: در حال پيگيري براي راه اندازي 2 مرکز نيز هستيم.
رئيس مرکز سلامت محيط و انسان اظهار کرد: مرکز دفن زباله هاي شيميايي در استان مرکزي به دليل عدم رعايت شرايط مورد نظر از حيز انتفاع خارج شده است.
وي همچنين درخصوص استفاده از سموم کشاورزي در محصولات کشاورزي نيز گفت: مصرف سموم کشاورزي از عضلات جدي کشور ماست و در ساليان گذشته سموم غير استاندارد مورد استفاده قرار گرفته است.
صادق نيت با بيان اين که ما در محصولات کشاورزي بيش از حد استاندارد از سموم کشاورزي استفاده مي کنيم تاکيد کرد: بسياري از سموم کشاورزي از حد استاندارد خارج بوده است.
وي افزود: ارگان اصلي نظارت بر محصولات کشاورزي وزارت جهاد است اما ما در وزارت بهداشت نيز اين مشکلات را ديده ايم و درصدد رفع و کنترل آن برآمده ايم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]