واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جایگاه ایران در رده بندی جهانی "امید به زندگی"
آمار منتشر شده در نشریه انگلیسی «اکونومیست» نشان میدهد مردم ایران از نظر امید به زندگی در رده پنجم جهان قرار دارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آمارمربوط به رده بندی کشورها از لحاظ شاخص امید به زندگی، نشان می دهد که ایرانیان از جمله جوامع دوست دار زندگی هستند و در زمینه امید به زندگی در رده پنجم دینا قرار دارند. در فهرستی که نشریه اکومونیست منتشر کرده است، مردم ژاپن در صدر امیدوارترین مردم دنیا قرار دارند و انگلیس، آلمان، چین و ایران در رتبه های بعدی هستند. نشریه اکونومیست این رده بندی را بر اساس آمارهای مرکز تحقیقاتی دانشگاه واشنگتن منتشر کرده و افزوده است که "رفاه نسبی، دور از هرگونه بیماری و ناتوانی جسمی" از جمله موثرترین عوامل در امیدواری مردم به زندگی است. در این گزارش آمده است که در صد سال اخیر انسان ها توانستند با پیشرفت علم بسیاری از بیماری ها را از میان برده و نحوه داشتن طول عمر بیشتر را فرا بگیرند.َ نتایج مطالعات دانشگاه واشنگتن نشان می دهد که در سال 1900 میلادی میانگین امید به زندگی در یک فرد آمریکایی 47 سالگی بود، با این حال پس از هشتاد سال، امید به زندگی درمردان به 70 و در زنان به 77 سال رسید.
با توجه به آهسته بودن روند افزایش امید به زندگی در افراد پیش بینی می شود امید به زندگی یک پسربچه آمریکایی در سال 2013 فقط شش سال از هم سن خود در سال 1990 میلادی بیشتر باشد و برای همین تاریکی هایی در این سال های طلایی دیده می شود.
مردان آمریکایی که در سال 1990 به دنیا آمده اند، انتظار داشتند علیرغم وجود هشت سال بیماری و سپس بهبود سلامتی، تا سن 72 سالگی عمر کنند اما در سال 2013 میانگین امید به زندگی در افراد به 76 سال افزایش یافت که با احتساب حدود ده سال و نیم بیماری در زندگی برآورد شده است.
از سال 1990 با احتساب افزایش سه ساله سلامتی مردان آمریکایی و افزوده شدن چهار و نیم سال به مدت زمان بیماری در طول عمر آنها از میزان افزایش طول عمر مردم آمریکا کاسته شد.
گزارش دانشگاه واشنگتن تصریح می کند که اکنون در کشورهایی از جمله چین و ایران پیش بینی می شود مردم در مقایسه با آمریکایی ها طول عمر بیشتری داشته باشند و با سلامتی بیشتری زندگی خود را سپری کنند.
آمریکایی ها با پس انداز ماهیانه خود به عنوان افرادی شناخته شدند که به زندگی طولانی مدت امید دارند.
حدود یک چهارم آمریکایی ها بخشی از سرمایه اندوخته خود را صرف درمان یا هزینه های بهداشت و درمان برای افراد سالخورده می کنند.
این هزینه در طول شش ماهه آخر زندگی آنها به طور کامل صرف می شود. شاید دانستن زمان مرگ راهی برای دستیابی به شادکامی و سعادت واقعی و ثروت ملی باشد.
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]