تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816874299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمدرضا شجریان داور جشنواره موسیقی جوان شد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: محمدرضا شجریان داور جشنواره موسیقی جوان شد
هومان اسعدی؛ دبیر نهمین جشنواره موسیقی جوان درباره بخش آواز ایرانی گفت: ما در این بخش 5 استاد نامدار آواز را دعوت کردیم که خوشبختانه همه آنان همکاری در جشنواره را پذیرفتند.
آفتاب : محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، اصغر شاهزیدی، نصرالله ناصح‌پور، و رامبد صدیف، 5 داور اصلی در بخش آواز هستند. قرار بود که این استادان مرحله اول و نهایی را در بخش آواز داوری کنند. برخی از آنان به علت مشغله کاری در داوری بخش اول جشنواره نمایندگانی را معرفی کردند.

هومان اسعدی همچنین درباره اهداف بلندمدت جشنواره موسیقی جوان اظهار کرد: این جشنواره دبیر سالانه دارد و قاعدتا براین اساس نمی‌توان برنامه‌ریزی بلندمدتی داشت اما من فکر می‌کنم که اگر جشنواره مانند جشنواره موسیقی فجر دبیر خانه دائمی داشته باشد بتوانیم ستادی تشکیل دهیم که حمایت از جوانان به‌طور مستمر در طول سال شکل بگیرد.

هدف جشنواره جوان شناسایی و معرفی استعدادهاست
اسعدی درباره حمایت این جشنواره از جوانان گفت: در هیچ جشنواره بین‌المللی برگزارکنندگان تضمینی برای آینده برگزیده‌گان نمی‌دهند در واقع هدف جشنواره تنها شناسایی و معرفی استعدادهای جوان موسیقی به جامعه است که قاعدتا به تبع این کار حضور این افراد در جامعه موسیقی ساده‌تر خواهد شد البته جشنواره‌ها نیز می‌توانند مانند المپیادهای علمی یا ورزشی مزیت‌هایی برای برگزیده‌گان درنظر بگیرند اما از آنجا که موسیقی همواره مهجور بوده است تاکنون چنین امکانی فراهم نشده است.

دبیر جشنواره موسیقی جوان درباره بخش موسیقی نواحی بیان کرد: طبق فراخوانی که برای این بخش اعلام کردیم 26 ساز امکان حضور در جشنواره را داشتند که متاسفانه بیشتر آنها به حد نصاب نرسید و ما در بخش نواحی تنها 110 اثر دریافت کردیم که 41 عدد آن برای ساز تنبور بود. ساز تنبور توسط سید آرش شهریاری و علی‌اکبر مرادی داوری شد همچنین ساز دف نیز بیژن کامکار و عبدالرحمان اوسی داوری آن را برعهده گرفتند. سازهایی چون کمانچه و تار آذری نیز به حدنصاب نسبی رسیدند و بقیه سازها چندان وجه رقابتی پیدا نکردند.

درویشی و اردلان داوران بخش نهایی موسقی نواحی
وی با اشاره به کم بودن میزان شرکت‌کنندگان در بخش موسیقی نواحی گفت: به نظرم اطلاع‌رسانی در این زمینه درست انجام نشد. بسیاری از این شرکت‌کنندگان با تماس‌های تلفنی محمدرضا درویشی از جشنواره باخبر شدند. درویشی و اردلان داوران نهایی بخش موسیقی نواحی هستند.

هومان اسعدی به برخی از تغییرات اعمال شده از این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: در بخش موسیقی ایرانی ساز تنبک را اضافه کردیم و در بخش موسیقی کلاسیک سازهای بادی و برنجی به موارد فراخوان افزوده شدند. همچنین موسیقی نواحی را به عنوان بخشی مجزا وارد جشنواره موسیقی جوان کردیم.

اسعدی با اشاره به تغییرات اعمال شده در شورای سیاستگذاری تأکید کرد: امسال شورای سیاستگذاری به معنای آنچه که در گذشته بود نداریم. ما شوراها را گسترده و تخصصی‌تر کردیم.

آواز کلاسیک در فراخوان امسال نبود
وی با اشاره به نبود آواز کلاسیک در موارد فراخوان گفت: آواز کلاسیک در فراخوان امسال گنجانده نشد. چراکه در جلسات شورا به این نتیجه رسیدیم. متأسفانه برخی از سازهای بادی وبرنجی هم که در فراخوان گنجانده شده بودند به حد نصاب نرسیدند.در بخش موسیقی نواحی نیز بسیاری از بخش‌ها شرکت کننده چندانی نداشتند به همین دلیل بود که مهلت ارسال آثار برای بخش موسیقی نواحی تمدید شد.

دبیر نهمین جشنواره موسیقی جوان درباره اضافه کردن ساز تنبک به این دوره از جشنواره گفت: ما در دوره هفتم جشنواره موسیقی جوان فرصت کافی برای برنامه ریزی نداشتیم و در دوره هشتم نیز با استادان پیشکسوت صحبت کردیم و از آنها دعوت به همکاری به عمل آمد اما متأسفانه حاضر به همکاری نشدند. برای دوره نهم نمی‌توانستیم از حضور ساز تنبک به عنوان تنها ساز کوبه‌ای موسیقی ایرانی چشم‌پوشی کنیم به همین دلیل با نوازندگانی جوانتر وارد همکاری شدیم تا داوری جشنواره در بخش تنبک را برعهده بگیرند. پژمان حدادی، نوید افغه، کامیبز گنجه‌ای و ارژنگ کامکار هنرمندانی هستند که بخش تنبک را داوری می‌کنند.

وزارت فرهنگ و ارشاد برنامه منسجم‌تری برای موسیقی داشته باشد
علی ترابی (مدیر اجرایی) جشنواره موسیقی جوان درباره این موضوع توضیح داد: همانطور که آقای اسعدی گفت جشنواره قصد شناسایی و معرفی استعدادها را دارد و به نظر من حمایت‌های بیشتر در دست ستاد جشنواره نیست البته اگر وزارت فرهنگ و ارشاد برنامه منسجم‌تری برای موسیقی داشت می‌توانستیم تسهیلات بیشتری برای برگزیده‌گان در نظر بگیریم.

او بودجه این جشنواره را اعلام کرد و گفت: بودجه‌ای که سال گذشته برای جشنواره موسیقی جوان در نظر گرفته شده بود 600 میلیون تومان بود و امسال با توجه به اضافه شدن بخش نواحی امیدواریم که این بودجه تا 50 درصد اضافه شود. خوشبختانه تا امروز معاونت هنری حمایت خوبی از جشنواره به عمل آورده و امیدواریم این حمایت ادامه داشته باشد.

مدیر اجرایی جشنواره موسیقی جوان در پاسخ به این سوال که چرا اعضای شورای سیاست‌گذاری این جشنواره در جشنواره فجر حضور ندارند اما به جشنواره جوان علاقه نشان می‌دهند؛ گفت: درست است که هر دو جشنواره دولتی هستند اما شخص آقای هومان اسعدی مشروعیت و محبوبیت خاصی میان هنرمندان و جامعه موسیقی دارد از سوی دیگر حضور جوانان در این جشواره باعث شده تا بسیاری از اعضای شورای سیاست‌گذاری گذشته خود را در این جوانان ببینند و بارها پیش آمده که این اساتید بعد از جشنواره شاگردهایی از شهرستان را بدون هزینه برای آموزش بپذیرند.

برنامه‌های اجرایی جشنواره  موسیقی جوان
علی ترابی درباره افتتاحیه و اختتامیه این جشنواره گفت: این جشنواره نهم شهریور در تالار رودکی افتتاح می‌شود و اختتامیه آن 11 روز بعد (20 شهریورماه) در تالار وحدت برگزار می‌شود. سانس‌های اجرایی این جشنواره در طول این 11 روز به سه بخش تقسیم می‌شود از ساعت 9 صبح تا 13 بعداز ظهر ـ ساعت 14 تا 16 ـ همچنین از ساعت 17 تا 21 اجراهای جشنواره با آواز شروع می‌شود و با موسیقی نواحی به اتمام می‌رسد.

وی درپایان درباره مخاطبان این جشنواره عنوان کرد: ما اصراری برای اینکه جشنواره مخاطبان گسترده و عام داشته باشد نداریم چراکه معتقدیم این جشنواره جذابیت‌های عمومی چندانی ندارد. البته در بحث تبلیغات با وجود اینکه جشنواره دولتی است انتظاری از صداوسیما نداریم زیرا صداوسیما موضعش نسبت به موسیقی مشخص است.



تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن