واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۱۴ب.ظ)
تغيير نام خيابان بهنام، منتهي به دانشگاه تهران موج - خيابان بهنام، منتهي به دانشگاه تهران به نام پروفسور علياکبر فرهنگي، چهره ماندگار مديريت، تغيير نام يافت.
به گزارش خبرگزاري موج، عظيم بابايي، شهردار منطقه 6، با اعلام اين خبر گفت: با درخواست دانشجويان مقطع دکتراي مديريت رسانه دانشگاه آزاد اسلامي علوم و تحقيقات و پيگيريهاي صورت گرفته توسط شهرداري منطقه 6 و تصويب شوراي اسلامي شهر تهران در يکصد و هفتاد و هفتمين جلسه شوراي شهر تهران، اعضاي شورا با تغيير نام خيابان بهنام، حد فاصل وصال شيرازي و قدس، منتهي به دانشگاه تهران به نام اين چهره ماندگار مديريت موافقت کردند.
بابايي با بيان ضرورت اهميت تکريم چهرههاي علمي کشور در زمان حيات گفت: نامگذاريها در شهر با هويت آن رابطه دارند. هويت منطقه 6، هويتي علمي و دانشگاهي است و اين مساله بايستي در نامگذاريهاي معابر شهري نيز ظهور و بروز يابد.
وي با بيان اين که در اين سالها برخي معابر شهري به نام ورزشکاران و هنرمندان نامي کشور تغييريافته است، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد در اين مساله توجه بيشتري به مفاخر و مشاهير ادبي، فرهنگي و علمي کشور شود.
گفتني است؛ دکتر فرهنگي، در سال 1322 در طالقان متولد شد.
وي نخستين استاد دانشکده مديريت دانشگاه تهران پس از پيروزي انقلاب اسلامي و اولين فردي است که در زمينه ارتباطات، آثار ارتباطات انساني و ارتباطات غيرکلامي در زبان فارسي پديد آورده و کتابهاي وي سالهاست متن درسي دانشگاههاي مختلف ايران است.
علياکبر فرهنگي در سال 1384 به عنوان چهره ماندگار کشور در رشته مديريت معرفي شد و از ايشان به عنوان پدر مديريت رسانه در ايران نام برده ميشود.
اين چهره ماندگار، استاد تمام دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامي علوم و تحقيقات و داراي فوق دکتراي ارتباطات سازماني و دو دکتري در رشتههاي مديريت و ارتباطات از دانشگاه اوهايو آمريکاست. از تأليفات اين استاد فرزانه ميتوان به تنش در محيط کار، اصول مديريت، مديريت تحقيق و توسعه، مديريت استراتژيک بازار، رستم در مغاک، نظري به فرهنگ، مديريت رفتار سازماني و ارتباطات انساني اشاره کرد.
علياکبر فرهنگي، پدر مديريت رسانه ايران، در دستنوشتهاي که همزمان با آئين تجليلش مرقوم داشته اينگونه مينويسد:
«شايد چهل سال پيش که فکر بازگشت به کشور و در خدمت جوانان ميهن بودن اين اندازه که امروز برايم روشن و لذتبخش است روشن نبود. فقط به اين ميانديشيدم که جايم در غرب نيست و من مرد زندگي در سرزمين غربت آنهم در غرب نيستم. امروز که سالها از آن زمان ميگذرد درمييابم که کاري بجا و تصميمي درست اتخاذ شده است. هرگز فکر نميکردم دوستان دانشجوي من اين اندازه مرا بنوازند و بر من منت بگذارند اين اخلاق ايراني است و بزرگواري فرهنگي است که تالي آن در جهان امروز کمتر ديده ميشود. خود را عميقا مديون همه اين دوستان و همه مردم بزرگوار کشورم ميدانم و افسوس ميخورم که کاش ذرهاي از بزرگواري همه؛ به ويژه شهدا و جانبازان شريف را بتوانم ادا کنم و دعاي خير آنها را در پس زندگي باقي ماندهام، داشته باشم.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]