واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۱۵ق.ظ)
تعداد پزشکان با درآمدهاي آن چناني انگشت شمار است موج - وزير بهداشت با اشاره به سخنان خود در مجلس عنوان کرد: مگر چند نفر پزشک با درآمد آن چناني در جامعه وجود دارد که آن را از تريبون عمومي به تمام جامعه پزشکي تعميم داده و از مردم سلب اعتماد ميکنند.
به گزارش خبرگزاري موج، هاشمي در جمع خبرنگاران در خصوص برخي نظرات نمايندگان مخالف در خصوص اعتبارات و عملکرد وزارت بهداشت گفت: افراد بايد در قبال ادعاهاي خود پاسخگو باشند.
وزير بهداشت با اشاره به حضور روز گذشته خود در مجلس شوراي اسلامي گفت: اين که از تريبون عمومي اعلام شود که يک پزشک 400 ميليون تومان درآمد دارد آيا اين انصاف است؟ در دوره مسووليت همين دوستان بيمهها از بدنه وزارت بهداشت جدا شدند و هزار و يک مشکلي که امروز دچار آن هستيم از آن دوره است چند نفر در ايران هستند که درآمد 400 ميليون توماني دارند؟ قطعاً اعلام اين مطلب از يک تريبون عمومي و در حضور 290 نفر از نمايندگاني که در آينده ميخواهند در خصوص بودجه و اعتبارات تصميم بگيرند به صلاح نيست.
هاشمي ادامه داد: من که بيشترين تعداد عمل جراحي در حوزه چشم پزشکي را در ايران داشتهام و جز معدود افرادي بودهام که درآمدم بيشتر از سايرين بوده چنين درآمدي نداشتهام و به فرض اينکه چنين درآمدي باشد با اعلام آن در يک تريبون بزرگ و عمومي قضاوت مردم در خصوص جامعه پزشکي چگونه خواهد بود؟ از سوي ديگر نايب رئيس محترم مجلس اعلام ميکنند که يک چهارم بودجه کشور را به وزارت بهداشت دادهاند. در بحث بودچه همه چيز روشن و مشخص است و ميتوان به سادگي محاسبه کرد در کشوري که 80 درصد بودجه عمومي صرف هزينههاي جاري يعني حقوق ميشود اين 25 درصد را کي دادهايد؟ در صورتي که 10 درصد بودجه به وزارت بهداشت دادهايد.
وزير بهداشت افزود: وقتي نمايندگان محترم تصويب کردهاند که وزارت بهداشت بايد 70 درصد پرداختي از جيب مردم را به 30 درصد برساند و با دست خالي و دعا که نميشود اين کار را انجام داد، بلکه نياز به اعتبار است يا قانون نگذاريد يا در صورت قانون گذاري اعتبار آن را تأمين کنيد که راه تأمين آن افزايش حق بيمه پرداختي از سوي مردم است يا بر کالاهاي آسيب رسان ماليات قرار دهيد و يا از بودجه عمومي تأمين کنيد و ارقامي که از تريبون عمومي اعلام ميشود و مردم ميشنوند چه قضاوتي ميکنند؟ و به قول آن آقا مديريت ما ريخت و پاشي است و تمام اعتبارات در جيب پزشک ميرود. بنابراين در کشور ما ساز و کار اجرايي به روش خاصي است.
هاشمي گفت: از 30 سال گذشته تا کنون که پزشک شدهام هر چه فکر ميکنم پيدا نميکنم افرادي را که در صنوف ما هستند که وضعيت بهداشت و درمان ما اين گونه شده است و بهداشت و درماني که در قانون اساسي آمده، بخشي فراموش شده است و تا کنون بيش از 20 بار گفتهام و تا وقتي هم که باشم مي گويم که از مجموع بودجه عمراني کشور تنها 3 درصد به حوزه سلامت اختصاص يافته است و 120 ميليارد ريال براي مسکن مهر هزينه شده دريغ از يک تخت بيمارستاني.
هاشمي در خصوص دسترسي مردم به دارو در طرح تحول نظام سلامت گفت: دسترسي مردم به دارو در بيمارستانهاي دولتي از 65 به بيش از 95 درصد رسيد و در بخش خصوصي نيز 17 درصد افزايش يافته است ضمن اين که قيمت تمام شده دارو با احتساب تورم کاهش پيدا کرد زيرا مناقصات متعددي برگزار شد و سازمان غذا و دارو مبادرت به واردات موازي براي مواد اوليه دارو کرده است.
وزير بهداشت همچنين در پاسخ به سؤالات خبرنگاران گفت: من بعد از مسووليتم هيچ حرفي نخواهم زد و از زماني که کار خود را شروع کردهام تا امروز هيچ حرفي در خصوص گذشته نزدهام اما از قديم گفتهاند «حرمت امام زاده را متولي بايد نگه دارد» و لازم است تا صحبتهايي شود که به سلامت مردم کمک کند که بخشي از آن احترام به جامعه پزشکي است و بخشي از آن نيز حمايت طلبي است که نسبت به سلامت مردم بدون منفعت طلبي مغفول مانده يعني منفعت ملت ايران در اين است که سالم باشند و دستگاهي که متولي اين حوزه است بايد مورد حمايت کل نظام جمهوري اسلامي مانند مقام معظم رهبري و سران 3 قوه و همچنين زير مجموعههاي آنان باشد که به حمد الله هست و اين امکان پذير نيست الا اين که همه در يک مسير حرکت کنند و اگر اشکال، ايراد يا خطايي وجود دارد در خانواده خودشان مطرح و اصلاح کنند و طرح برخي از مسائل در تريبونهاي عمومي علاوه بر اين که کمکي به سلامت مردم نميکند، بلکه باعث آسيب به آن نيز ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]