تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816880875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه به کودکمان بگوییم فرزند خوانده است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چگونه به کودکمان بگوییم فرزند خوانده است
فرزند‌خوانده‌ها وقتی به سن بلوغ می‌رسند با دو سوال روبرو می‌شوند. یکی سوال من کیستم و یکی سوال پدر و مادر واقعی من چه کسانی هستند.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان وقتی زوجی  به هر دلیلی کودکی را به عنوان فرزند‌خوانده به سرپرستی قبول می‌کنند، شاید در نگاه اول در برابر مشکلاتی که در آینده با آن روبرو خواهند شد، ساده رد شوند اما کودک هرچه بزرگتر شود والدین با مشکلات بیشتری روبرو می‌شوند که والدین باید در برابر این مشکلات آگاهی لازم را داشته باشند.


این فرزند‌خوانده‌ها با سوالاتی روبرو می‌شوند که برای پاسخ به این سوالات از خودشان می‌پرسند، از کی بپرسم؟


در دنیای ما انسان‌ها روابط پیچیده‌ای حاکم است. مهمترین این روابط مهر مادری و پدری است که برخی آن را نقض می‌کنند و هیچ نشانه‌ای از این نعمت‌الهی درونشان دیده نمی‌شود. برخی نیز به علت نبود شرایط، این حس را سرکوب می‌کنند. شرایطی از جمله نبود امکانات مالی و عدم توانایی رفع نیازهای کودکی که از خون آنهاست، موجب می‌شود کودک را رها کنند و یا به خانواده‌ای دیگر بسپارند. 


اما در طرف دیگر این معادلات، زوجی قرار دارند که به هر علتی صاحب فرزند نمی‌شوند و کودکی که هیچ سرپناهی ندارد، می‌تواند نقش امید زندگی آنها را بازی کند اما قبول این کودک به عنوان فرزند و فراهم آوردن زندگی امن و راحت برای وی خالی از مشکلات نیست. فرزند‌خوانده‌ به علت‌های روانشناختی و آمادگی زوجین بسیار شیرین‌تر از فرزند طبیعی است اما از جمله مسائلی که در پی دارد آسیب روانی است که به کودک وارد شده و یا وارد خواهد شد.


 برایشان داستان بگویید تا درک کنند
یکی از اضطراب‌هایی که همیشه مانند سایه همراه مادر و فرزند‌خوانده‌ خواهد بود، افشاسازی این موضوع است. از لحاظ روانشناسی  بهتر است هم در ابتدا واقعیت را به اطرافیان بازگو کنند هم در سنی مشخص و برنامه‌ریزی شده، کودک را از حقیقیت زندگی‌اش آگاه سازند.


شاهمرادی می‌گوید: هر نوجوانی در پی تحکیم هویت خود می‌رود. به همین دلیل اگر فرزند خوانده‌ای را قبل از سن نوجوانی از هویتش آگاه کنید به او کمک کرده‌ایم در سنین دو تا هفت سالگی کودک قادر به درک درست موضوع نیست اما سنین هشت تا ده سالگی بهترین زمان است.


وی تاکید کرد: برای بازگو کردن زندگی کودک علاوه بر زمان به مکان مناسب هم نیاز است مکانی آرام و امن همچون اتاق مشاوره و یا کافی‌شاپ می‌تواند تاثیر‌گذار باشد.


شاهمرادی در خصوص نحوه‌ی گفتن این موضوع نیز پیشنهاد می‌کند موضوع در غالب داستان بیان شود، و در پایان نیز نظر کودک را رجع به فرزند‌خوانده‌‌ فرضی داخل داستان، جویا شده تا بتوان پیش فرض‌های کودک را دریافت کند. راه‌های دیگری نیز برای افشاسازی وجود دارند که با مراجعه به روانشناس می‌توان از آنها به بهترین شکل استفاده کرد. اما گاهی والدین تصمیم دارند که این موضوع به هیچ وجه بیان نشود.


 همیشه حقیقت چاره‌ی کار است
والدین در مطلع ساختن فرزندشان از هویت او مختار هستند. با اینکه روانشناسان گفتن حقیقت را بهترین راه می‌دانند اما برخی مادر و فرزند‌خوانده‌‌ها تصمیم می‌گیرند این اتفاق مخفی بماند.
 
شاهمرادی معتقد است در صورتی که هیچ کدام از اطرافیان از موضوع خبر نداشته باشند، به طور تقریبی می‌توان گفت هیچ خطر روانی کودک را تهدید نمی‌کند و اگر از اصل مسئله بی‌خبر بماند مشکلی ایجاد نخواهد شد.


وی بیان کرد: اما اگر زوجی در خانواده‌ای زندگی می‌کنند که روابطی در هم تنیده دارند و به هم نزدیکند، قطعاً اطرافیان در جریان موضوع هستند و زوج هر لحظه باید منتظر آسیب‌های روانی کودک باشند، چون احتمال اینکه فرزند‌خوانده‌ از طریقی غیر از پدرو مادر متوجه هویتش شود بسیار بالاست. حال اگر در نظر بگیریم که فرزند خوانده در سنین نوجوانی از حقیقت باخبر بشود، می‌توان گفت پدر و مادر و فرزند‌خوانده‌ در بدترین وضعیت قرار دارند و نوجوان باید تحت درمان قرار بگیرد.




گزارش از یاسمن قاسمی


انتهای پیام/







اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

شانس یا تقدیر، دو روی یک سکه
چرا بیمار می‌شویم؟
نه گفتن را از کودکی بیاموزید
اما و اگرهای ازدواج فامیلی
روش های تشخیص ناباروری قبل از ازدواج





۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن