تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870063981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چالش پس از تحریم، استفاده از فرصت هاست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چالش پس از تحریم، استفاده از فرصت هاست
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: چالش مهم پیش روی ایران پس از تحریم ها استفاده از فرصت به دست آمده بوده و این موضوع یک مسئولیت تاریخی است و همه در برابر آن مسئولیم، چرا که فرصت به زودی می گذرد.
کد خبر: ۵۲۷۳۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۴ - 27 August 2015


وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: چالش مهم پیش روی ایران پس از تحریم ها استفاده از فرصت به دست آمده بوده و این موضوع یک مسئولیت تاریخی است و همه در برابر آن مسئولیم، چرا که فرصت به زودی می گذرد.

به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف عصر امروز (پنجشنبه) در آیین کلنگ زنی بزرگترین شهرک نمایشگاهی بین المللی کشور در اصفهان، اظهارکرد: رجایی و باهنر آیین خدمت گذاری را همیشه جاوید کردند و سرمشق برای تمام دولت مردان ایرانی هستند و ما با روح شهدا و امام(ره) پیمان بسته ایم که برای پیشرفت کشور ثابت قدم هستیم.

وی با بیان اینکه قدم نهادن به اصفهان همچون قدم نهادن در یک نمایشگاه بزرگ است، افزود: گلستان شهدای اصفهان نمایشگاه ایثار و مقاومت را در برابرت قرار می دهد و این گلزار شهدا نمادی از فرهنگ مقاومت و ایثار را در برابر انسان نمایان می کند.

وزیرامور خارجه با اشاره به اینکه ایثار و شهادت بزرگترین مبانی ایران در جهان کنونی هستند، ادامه داد: این دو مبانی باعث شد تیم مذاکره کننده سربلند از این امتحان پیچیده، خارج شود چرا که ایرانی آموخته است در زمانی که بخواهند چیزی را به ما تحمیل کنند ایستادگی کنیم و همه این بزرگی و ایستادگی را مرهون خون شهدا و ایثارگران هستیم و بی شک گلزارهای شهدا یک نمایشگاه بزرگ از قئرت ایران با یک جلوه ای خاص است.

ظریف، تصریح کرد: اصفهان نمایشگاه هنر و هنرمندی است جای جای این شهر هنر ایرانی اسلامی و صنایع دستی ایرانی را می توان پیدا کرد که در جهان بی نظیر و نمونه هستند، اصفهان به علاوه نمایشگاه صنعت و توانمدی های صنعتی کشور است، استانی صنعتی با پیشرفته ترین تجهیزات و تولیدات صنعتی که در منطقه بی نظیر است.

وی تاکید کرد: اصفهان نمایشگاه هسته ای، نمایشگاه همزیستی و همرازی ادیان است، از جویباره تا جلفا و از هر قوم و دینی می توان در آن پیدا کرد، پس اصفهان را می توان نمایشگاه بزرگ ایران اسلامی نامید که درهای آن به روی تمام دنیا باز است و گردشگران هر ساله نسبت به قبل بیش تر وارد اصفهان می شوند تا عظمت ایران اسلامی را ببینند.

وزیرامور خارجه، اظهارکرد: شهرک نمایشگاهی اصفهان یک ظرفیت بسیار بزرگ برای کشور است که در آن می توان آثار فرهنگی کشور و اصفهان را بهتر عرضه کنیم.

ظریف به توافق هسته ای اشاره کرد و گفت: توانستیم فرصتی را برای کشور و مردم ایجاد کنیم که سازندگی ها آغاز شود و آنچه که در مذاکرات با تدابیر رهبری و شجاعت رییس جمهوری و فعالیت برادران دیپلمات به دست آمد فرصتی نو بود که باید از آن استفاده کنیم، چرا که زمان زیادی برای مذاکره و ایستادگی مردم گذاشته ایم.

وی اضافه کرد: بیش از 10 سال است که مردم ایران تحمل کردند، بیش از 10 سال است مردم سعی کرده اند صنعت هسته ای و اقتدار ملی خدشه دار نشود، بیش از 10 سال است دنیا تلاش کرد تا با تحریم های شدید میان دولت و ملت ایران را به هم بزند چرا که ماهیت تحریم ها فاصله انداختن میان دولت ها و ملت ها برای براندازی است.

وزیرامور خارجه، ادامه داد: ملت ایران از جمهوری اسلامی ایران فاصله نمی گیرد، آن ها در انتخابات سال 1392 به خوبی این موضوع را نمایش دادند، پس به پشتوانه همین مردم که بزرگترین پشتوانه محسوب می شوند 22 ماه مذاکره کردیم و امروز به جایی رسیده ایم که آنچه سال ها ما می گفتیم باید داشته باشیم، غربی ها قبول کردند که باید آنچه ما داریم حفظ شود.

ظریف تاکید کرد: برجام نشان داد که خواست مردم ایران بر کرسی نشست و آنچه در برجام حاصل شد یک فرصت استثنایی ایجاد می کند این فرصت هم در اختیار دولت، هم در اختیار استان ها و هم در اختیار بخش خصوصی است و من تقاضایم این است که از این فرصت استفاده کنید و اقتدار و توسعه و آبادانی کشور را بخواهید چرا که تحریم ها وزنه هایی بودند که به دست و پای مردم، صنایع و بخش خصوصی قفل شده بود و امروز باز شدند.

وی گفت: تحریم های اقتصادی، پولی و بانکی در آینده ای نزدیک برداشته خواهد شد و آن که باید از این فرصت استفاده کند تک تک ما ایرانی ها هستیم چرا که برداشته شدن تحریم ها فقط موانع را رفع می کند و این ما هستیم که باید یک پارچه در سال همدلی و همزبانی صرف نظر از گرایشات سیاسی و صرف نظر از اینکه چه کسانی و با چه نمره هایی به برجام استفاده می کنند از فرصت بهره ببریم.

وزیر امور خارجه، تصریح کرد: توقع نداشته باشید برداشته شدن تحریم و رفع این مانع خود به خود وضعیت اقصادی را حل می کند. خودمان باید به میدان بیاییم، درست است که یک مانع بزرگ اقتصادی و سیاسی برداشته شده است و سال ها تلاش بد خواهان نیز کشور را در زندان ایران هراسی قرار داده بودند از بین رفت، ولی اینکه بنشینیم و نگاه کنیم هم کار درستی نیست.

ظریف اظهار کرد: همه ملت و دولتمردان و بخش خصوصی موظف هستند حضوری فعال و سازنده داشته باشند و در صحنه سازندگی و اقتصاد کشور به میدان بیایند و بر اساس اقتصاد مقاومتی موظفیم این فرصت را غنیمت شمرده و از آن استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: چالش مهم پیش روی ایران پس از تحریم ها استفاده از فرصت به دست آمده است که این موضوع یک مسئولیت تاریخی است و همه در برابر آن مسئولیم چرا که فرصت به زودی می گذرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن