تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814974184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر چربی خونتان بالاست، مراقب سرطان پروستات یاشید


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: نتایج مطالعات نشان می دهد بالا بودن چربی های خون خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
ارتباط چربی های خون و سرطان پروستاتبر اساس تحقیقاتی که بر روی هزار بیمار انجام شد مشخص گردید سطح بالای کلسترول و تری گلیسرید خون خطر ابتلا و عود سرطان پروستات را افزایش می دهد. این مطالعه در دانشگاه Duke در کارولینای شمالی بر روی هزار نفر از بیمارانی که مبتلا به سرطان پروستات بودند انجام گرفت. برای انجام این مطالعه اطلاعات و مقادیر چربی های خون بیماران جمع آوری شد. در ادامه ارتباط بین کلسترول و تری گلیسرید بالا با افزایش خطر ابتلا یا عود سرطان پروستات مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشان داد بالا بودن چربی های خون خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. همچنین بالا بودن این مقادیر خطر عود سرطان را در بیمارانی که مراحل بهبودی را طی می کنند افزایش می دهد. نکته مهم این مطالعه این بود که محدود کردن دریافت چربی و تنظیم چربی های خون برای بیمارانی که عمل جراحی سرطان پروستات انجام داده اند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سرطان پروستاتپروستات غده‌ای در دستگاه تناسلی است. پروستات اجزاء مایع منی را می‌سازد و ذخیره می‌کند و در لگن، زیر مثانه و جلوی راست‌روده، ‌قرار گرفته است. قسمتی از پیشابراه ـ لوله‌ای که ادرار را از مثانه خارج می‌کند ـ از پروستات می‌گذرد. پروستات سالم تقریباً به اندازۀ یک گردو است. اگر رشد پروستات خیلی زیاد باشد، به علت محل قرارگیری این غده، جریان ادرار کند یا متوقف می‌شود.یک عامل خطرزای مهم در سرطان پروستات سن است. بیش از 70 درصد از مردان که سرطان در آنها مشخص شده است، بیش از 65 سال سن دارند. به‌نظر می‌رسد عوامل ژنتیکی، به‌ویژه در خانواده‌هایی که تشخیص سرطان در آنها، در سن پایین‌تر از 60 سالگی بوده است، در پیشرفت سرطان پروستات نقش داشته باشد. خطر سرطان با افزایش شمار خویشاوندان نزدیک مبتلا به سرطان، افزایش می‌یابد. بنابر برخی شواهد عوامل غذایی خطر سرطان پروستات را افزایش یا کاهش می‌دهد.سرطان پروستات،‌ اغلب در مراحل اولیه هیچ علامتی را نشان نمی‌دهد. وقتی ‌كه علائم بروز می‌یابد، بعید نیست بیماری به خارج از پروستات انتشار یافته باشد.علائم سرطان پروستات شامل این موارد است:    مشکلات ادراری:        ناتوانی در ادرار کردن.
        دشواری شروع یا توقف جریان ادرار.
        احساس دفع در اغلب مواقع، به ویژه در شب.
        جریان ضعیف ادرار.
        وقفه در جریان ادرار.
        درد یا سوزش وقت ادرار كردن.
        اشکال در نعوظ آلت تناسلی.
        خون در ادرار یا مایع منی.
        درد متناوب در قسمت پایین پشت، مفصل ران، یا قسمت‌های بالای ران. تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ 
seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ  



05 شهریور 1394
###12##12###





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن