واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ملتی که دیده بان دارد هرگز اجازه نفوذ بیگانگان را نمی دهد
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره برنامه برخی کشورها برای نفوذ در داخل کشور گفت: ملتی که دیدهبان دارد، هرگز اجازه نفوذ بیگانگان را نمیدهد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیردریابان شمخانی در همایش اقتدار ملی، همدلی و همزبانی دولت و ملت در جمع خبرنگاران درباره وظیفه مسئولان کشوردر قبال هشدار مقام معظم رهبری درخصوص نفوذ دشمن گفت: باید عوامل اثباتی یعنی ایجابی و همچنین عوامل سلبی که قدرت مانور حریف را ضعیف میکند، فعال کنیم.
وی درباره موضع این شورا برای جلوگیری از نفوذ غربیها در کشور گفت: نفوذ در کشور تنها یک تذکر است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: 37 سال است که قدرت ها به اشکال مختلف از مرحله استحاله تا اقدام به تحمیل یک جنگ به دنبال آن بودند که دیوار اصول و ارزشهایی که انقلاب مردمی ایران در مهمترین جغرافیای منطقه ایجاد کردند دچار سستی و آجرهای آن را از یکدیگر تفکیک شود اما نتوانستند.
شمخانی گفت: امروز آنها احساس میکنند که ما در یک مرحله تغییر و دگردیسی به سر میبریم که الزاما باید آن ملات رقیق شود.
دبیر شورای امنیت ملی تصریح کرد: کشوری که دیدهبان دارد، تجارب خود را به فراموشی نمیسپارد زیرا این تجارب به رایگان به دست نیامده است و هرگز ملات ضعیف شدهای را در مقابل دشمن خود قرار نمیدهد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود: هشدار مقام معظم رهبری در ارتباط با حوزه احتمالی نفوذ در ابعاد اقتصادی، ابعاد سیاسی و ابعاد فرهنگی بوده است.
وی تصریح کرد: این هشدار مقام معظم رهبری به کارگزاران و ما این رسالت را میدهد که عامل اثباتی و نفی و سلبی جلوگیری از این موضوع را با رصد کردن رفتارها کنترل کنیم و در چارچوب اقتدار ملی خود آن را بدست بیاوریم تا بتوانیم از این مرحله با رسوایی طرف مقابل که ناشی از هشیاری ملت ایران است ، عبور کنیم.
شمخانی گفت : این امر حتما شدنی است و ما میتوانیم بنابراین باید بیشتر از عوامل سلبی؛ عوامل ایجابی اثبات کننده قدرت را جستجو کنیم که این موضوع در بین دولت و ملت قابل تحقق است.
شمخانی درباره ارزیابی خود از تحولات منطقه نیز افزود: مسیر منطقه توسعه انعکاس صداهای ناشنیده در عرصههای سیاسی منطقهای است.
وی تصریح کرد: اگر به 37 سال گذشته انقلاب مراجعه و مقایسه کنیم مشاهده می کنیم که روزی نیروهای مقاومت ملی وجود خارجی نداشتند و پس از انکه این نیروها در ابتدا شکل گرفتند قدرتی برای ظهور نداشتند اما امروز این روند تغییر کرده است و قدرت بیان نظریات خود را نیز پیدا کردند
هر چند شدت توطئه علیه آنها آنقدر گسترده شد و متاسفانه در درون جهان اسلام فتنهای به نام تکفیری های داعش شکل گرفته است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: گروهک تروریستی داعش به دنبال تحریف آموزههای جهاد ، برای استحکام دیوار امنیت در رژیم صهیونیستی است اما روند این موضوعات تاکنون به نفع ملتهای منطقه بوده است و همچنان هشیاری بیشتر و فعالیت گستردهتر کمی و کیفی را در این مرحله میخواهد.
ایران امن ترین، مستقل ترین و باثبات ترین کشور منطقه است دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه ایران امن ترین، مستقل ترین و باثبات ترین کشور منطقه است، گفت: مهم ترین موضوعی که در شرایط امروز باید به آن توجه ویژه شود موضوع اقتصاد است. امیر دریابان شمخانی در همایش اقتدارملی، همدلی و همزبانی دولت و ملت در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی افزود: دستورالعمل اقتصادی ما برگرفته از بستر کارشناسی همان اقتصاد مقاومتی است که باید در آن جهت حرکت کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه دشمن خاکریزهای اقتصادی ما را مورد هجوم قرار داده است، گفت: تلاش دشمن، تضعیف ارکان اقتصادی و معیشتی و اجرای عملیات سریع در اقتصاد ایران است که باید به آن توجه داشت.
وی تقویت ساختار اقتصادی با رویکرد اقتصاد مقاومتی را نیازمند یک سازماندهی منسجم و فراتر از تبلیغ و واژه پردازی بیان کرد و گفت: توجه به اقتصاد یک ضرورت ملی تاریخ ساز است که باید به آن بپردازیم.
امیر دریابان شمخانی با اشاره به اینکه امروز مانند دوران جنگ به قرارگاه اقتصادی نیاز داریم، تصریح کرد: موضوع کارآمدی، مبارزه با فساد اقتصادی، بهینه سازی مصرف و تولید ثروت از مهم ترین مولفه هایی است که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: وضعیت کارآمدی در ایران را می توان به این تشبیه کرد که هزینه های ما مانند بچه های شیخ نشین ها و ثروت ما همتراز کشوری مانند بنگلادش باشد که این معادله باید تغییر کند.
وی درباره لزوم مبارزه با فساد اقتصادی نیز گفت: باید بی رحمانه با مفاسد اقتصادی مقابله کنیم؛ زیرا فساد اقتصادی مانند موریانه ساختارهای کشور را از بین می برد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه اگر متعهد به همدلی و همزبانی به عنوان تابلوی اقدامات تاکتیکی و راهبردی هستیم، گفت: انتظار می رود که برای حل جدی ترین معضل و البته قابل حل ترین مشکل که سهل تر از دوران جنگ تحمیلی است تلاش کنیم و بتوانیم مشکلات اقتصادی را حل کنیم.
پنج شنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]