واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۳:۲۳ب.ظ)
نمايشگاه بينالمللي صنعت پتروشيمي فروردين 95 در تهران برگزار مي شود موج -مدير دهمين دوره نمايشگاه ايران پلاست در رابطه با اين نمايشگاه گفت: يکي از شاخص هاي نمايشگاه هاي بين المللي حضور شرکت هاي خارجي است بنابراين درنظر داريم که سهم 12درصدي حضور آنها را به 20درصد در نمايشگاه ايران پلاست امسال برسانيم.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد مقاره مدير دهمين دوره نمايشگاه ايران پلاست با اشاره به برگزاري اين نمايشگاه از 25 تا 29 فروردين ماه سال آينده، گفت: براساس مذاکراتي که با بازارياب هاي بين المللي داشتيم پيش بيني مي کنيم که در اين دوره بين 4 تا 5 هزار مترمربع شرکت خارجي در نمايشگاه حضور پيدا کنند که اين مساحت در سال گذشته 3300 متر بوده است.
وي افزود: يکي از شاخص هاي نمايشگاه هاي بين المللي حضور شرکت هاي خارجي است بنابراين درنظر داريم که سهم 12درصدي حضور آنها را به 20درصد در نمايشگاه ايران پلاست امسال برسانيم.
مدير نمايشگاه ايران پلاست با بيان اينکه اولويت نخست ما در برگزاري نمايشگاه حمايت از شرکت هاي داخلي است، اظهار کرد: با اينکه برگزاري نمايشگاه همزمان مي شود با رفع کامل تحريم ها و احتمالا استقبال شرکت هاي بين المللي اما برنامه ريزي کرده ايم که بازار شرکت هاي داخلي تحت تاثير حضور شرکت هاي بين المللي قرار نگيرد و بر همين اساس از داخلي ها تقاضا کرديم که با قدرت در نمايشگاه حضور پيدا کنند.
مقاره از ديگر اهداف برگزاري نمايشگاه را حضور بازارهاي هدف دانست در همين ارتباط توضيح داد: هم اکنون بازار هدف محصولات پليمري و پلاستيک شرکت هاي داخلي به ترتيب به سمت کشورهاي عراق، افغانستان، ترکمنستان و پاکستان است بنابراين مي خواهيم با همکاري انجمن ها و تشکل هاي صنايع پايين دستي حضور متخصصان و شرکت هاي مورد نظر را قوت ببخشيم.
وي با بيان اينکه دوست داريم به جاي حضور پرشمار بازديدکنندگان، متخصصان و افراد مرتبط با بازار هدف در نمايشگاه حاضر شوند، افزود: در دوره گذشته موفق شديم 60 نفر از خريداران واقعي را به نمايشگاه دعوت کنيم و امسال هم با ارايه تسهيلاتي اين کار را دنبال مي کنيم.
سرپرست روابط عمومي شرکت صنايع پتروشيمي تعامل با نمايشگاه بزرگ مرتبط همچون Kپلاست، استانبول پلاست و چاينا پلاست را مهم ارزيابي کرد و گفت: از همه آنها دعوت مي کنيم تا در نمايشگاه ايران پلاست حاضر شوند و ضمن اينکه ما هم در نظر داريم در نمايشگاه هاي مطرح به خصوص در بازار کشورهاي هدف حاضر شويم تا بهتر نسبت به ارايه محصولات خود و بازاريابي آن ها اقدام کنيم.
مقاره با اشاره به برگزاري همايش بين المللي پتروشيمي(IPF) امسال در آذر ماه اظهار کرد: همانطور که مي دانيم همايش IPF همه ساله در فروردين ماه برگزار مي شود که باتوجه به تغيير زمان آن دنبال اين هستيم که از آن بهترين بهره برداري را در برگزاري نمايشگاه ايران پلاست بکنيم تا از بزرگان و متخصصاني که همه ساله فرودين ماه به ايران مي آمدند را به نمايشگاه دعوت کنيم تا در حاشيه برگزاري نمايشگاه همايشي را داشته باشيم.
وي افزود: در گذشته بخشي را براي معرفي فناوري ها و دستاوردهاي نوين را نداشتيم که امسال با هماهنگي با شرکت پژوهش و فناوري پتروشيمي طي همايشي به ارايه دستاوردها اضافه مي شود.
مدير نمايشگاه ايران پلاست با بيان اينکه تاکنون شرکت ها و پابيون هايي از آلمان، اتريش، ايتاليا، ترکيه، چين، هند، تايوان، کشورهاي شوراي همکاري خليج فارس و چندين شرکت ديگر اروپايي براي حضور در نمايشگاه ايران پلاست اعلام آمادگي کرده اند، بيان کرد: هم اکنون مکاتبات انجام گرفته و به زودي قراردادهاي نهايي با شرکت هاي بين المللي انجام مي شود.
مقاره در مورد برنامه مديريت حضور شرکت هاي غيرمعتبر چيني در نمايشگاه ايران پلاست توضيح داد: بر اساس قوانين شرکت هاي سهامي نمايشگاه ها امکان اعمال محدوديت در بين شرکت هاي خارجي وجود ندارد و سياست فعلي شرکت ملي صنايع پتروشيمي هم حمايت از توليد به داخل و شرکت هاي ايراني است.
وي با بيان اينکه هم اکنون از لغو تحريمها و افزايش حضور شرکت هاي خارجي ذوق زده نشده ايم، تاکيد کرد: اگر استقبال شرکتهاي داخلي پايين باشد، امکان واگذاري فضاي بيشتري به شرکت هاي بزرگ بين المللي و حتي شرکت هاي چيني فراهم مي شود.
اين مقام مسئول با اعلام اينکه در دوران تحريم چين و روسيه دو کشور دوست و همکار جمهوري اسلامي ايران بوده اند، اظهار کرد: از اين رو، برنامه اي براي حذف شرکت هاي چيني در نمايشگاه ايران پلاست نداريم.
مقاره همچنين در پاسخ به سئوال ديگر درباره سقوط جايگاه ايران پلاست در بين نمايشگاه هاي منطقه اي صنعت پتروشيمي و صنايع تکميلي پتروشيمي گفت: در طول چند سال گذشته به دليل شرايط تحريم و وجود محدوديت هايي تعداد شرکت هاي معتبر بين المللي براي حضور در نمايشگاه افت پيدا کرد، اما با توجه به احتمال لغو تحريم ها پيش بيني مي شود نمايشگاه پيش روي ايران پلاست با استقبال گسترده شرکت هاي معتبر بين المللي و اروپايي روبرو شود.
وي همچنين با اشاره به انجام مذاکرات و مکاتباتي با نمايشگاه K آلمان تبيين کرد: تفاهم نامه اوليه بين نمايشگاه ايران پلاستت و K آلمان رد و بدل شده است و مذاکرات براي توافق نهايي در حال انجام بوده که در صورت توافق، بازاريابي اروپايي به نمايشگاه K آلمان واگذار خواهد شد.
مسوول روابط عمومي شرکت صنايع ملي پتروشيمي درباره حضور شرکت هاي پتروشيمي عربستان سعودي در نمايشگاه ايران پلاست، گفت: هم اکنون ماهيت شرکت ملي صنعت پتروشيمي تغيير کرده و هر چند شرکت سابيک عربستان يک شرکت تجاري در سطح بازار جهاني پتروشيمي است اما نقش شرکت ملي صنعت پتروشيمي صرفا حاکميتي است.
اين مقام مسئول با اشاره به تدوين نقشه ۱۰ ساله توسعه صنعت پتروشيمي ايران، اظهار داشت: در قالب اجراي اين برنامه ۱۰ ساله بايد سالانه ۷ ميليارد دلار و در مجموع ۷۰ ميليارد دلار براي توسعه صنايع پتروشيمي، سرمايه جذب شود.
وي با اعلام اينکه در صورت جذب اين حجم سرمايه گذاري ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي و پليمري ايران از حدود ۷۰ ميليون تن فعلي به بيش از ۱۸۰ ميليون تن افزايش مي يابد، تاکيد کرد: محدوديتي براي حضور شرکت هاي پتروشيمي عربستان در نمايشگاه ايران پلاستت وجود ندارد و از شرکت هاي پتروشيمي سعودي در اين نمايشگاه بين المللي استقبال مي کنيم.
مدير دهمين نمايشگاه بين المللي ايران پلاست در پايان با بيان اينکه به دليل افزايش توليد محصولات پليمري در ايران، عملا امکان بازاريابي جذاب براي شرکت هاي پتروشيمي عربستان به ويژه سابيک وجود ندارد، خاطرنشان کرد: از اول شهريور ماه پيش ثبت نام برگزاري نمايشگاه آغاز شده است که تاکنون بيش از ۲۵۰ شرکت ايراني مراحل پيش ثبت نام را انجام داده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]