تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844933259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل ایرانسل خبر داد: درآمد 206.910 میلیارد ریالی دولت از ایرانسل


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مدیرعامل ایرانسل خبر داد: درآمد 206.910 میلیارد ریالی دولت از ایرانسل
مدیرعامل ایرانسل درآمدهای دولت از محل پروژه ایرانسل طی 9 سال گذشته را 206.910 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این میزان 140.554 میلیارد ریال پرداخت مستقیم ایرانسل به دولت طی 9 سال گذشته بوده است.
آفتاب : علیرضا قلمبر دزفولی در نشست رسانه‎‌ای به مناسبت نخستین سالروز بهره‌برداری از شـبکه نسل 3 و 4 ایرانسل، حق امتیاز صدور پروانه 2G، 3G و وایمکس، تسهیم درآمد، شماره‌گذاری، خدمات اجباری عمومی، حق رگولاتوری، حق فرکانس‌های واگذاری در باند GSM، حق فرکانس‌های مایکروویو، هزینه اتصال متقابل، گمرک و عوارض، مالیات بر درآمد، مالیات تکلیفی، خطوط انتقال، هزینه برق، آب، گاز و انرژی و درآمدهای شرکت‌های دولتی مخابراتی را از جمله پرداختی‌های ایرانسل به دولت برشمرد.


تخصیص پیش‌شماره 0903 به ایرانسل


به گزارش روابط عمومی ایرانسل، وی از تخصیص رنج جدید پیش‌شماره 0903 از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به ایرانسل خبر داد و افزود: به تدریج این پیش‌شماره وارد بازار می‌شود.


ویژگی‌های شبکه باندپهن ایرانسل


به گفته دزفولی، ایرانسل سال گذشته موفق به امضای توافق‌نامه ارتقای شبکه به نسل‌های سه و چهار و بالاتر تلفن همراه در هفته دولت و ‌راه‌اندازی شبکه نسل سوم به صورت آزمایشی شد و سوم شهریور ماه 93 شبکه نسل سوم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری پس از اخذ تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی راه‌اندازی شد و ارایه سرویس 4G نیز به فاصله اندکی پس از راه‌اندازی رسمی 3G برای اولین بار در کشور آغاز شد.


وی، درباره پوشش سرویس‌های 3G ایرانسل گفت: درحال حاضر بیش از 427 شهر و دهستان و 56 مسیر جاده‌ای اصلی در تمامی 31 استان کشور تحت پوشش 3G هستند و پوشش سرویس 4G نیز در بیش از 82 شهر تکمیل شده است.


به گفته وی، درحال حاضر 19 هزار سایت BTS نسل دو در شبکه ایرانسل وجود دارد و تعداد کل مشترکان نسل‌های دو، سه و چهار به 45 میلیون مشترک رسیده است و دو هزار و 355 شهر و دهستان، 85.7 درصد از جمعیت و 30 هزار و 750 کیلومتر از جاده‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد.


دزفولی افزود: شبکه نسل سه ایرانسل دارای چهار هزار و 250 سایت است و 12.5 میلیون مشترک، 427 شهر و دهستان و 35.8 درصد جمعیت را تحت پوشش قرار می‌دهد و ترافیک دیتای روزانه آن 180 ترابایت است.


وی ویژگی‌های شبکه نسل چهار ایرانسل را نیز برخورداری از یک هزار و 750 سایت با یک میلیون سیم‌کارت USIM، 82 شهر تحت پوشش، 11.6 درصد جمعیت تحت پوشش و 20 ترابایت ترافیک دیتای روزانه برشمرد.


مدیرعامل ایرانسل، شبکه پهن‌باند ایرانسل را نیز دارای هفت هزار سایت پهن‌باند همراه و ثابت، 13 میلیون مشترک پهن باند، 427 شهر و دهستان تحت پوشش با 23 میلیون  گوشی هوشمند و 300 ترابایت ترافیک دیتای روزانه عنوان کرد.


راه‌اندازی آزمایشی شبکه TD-LTE ایرانسل


دزفولی با اشاره به اینکه ایرانسل در اول شهریور ماه 94 پروانه شبکه انتقال داده مبتنی بر بی‌سيم ثابت سراسری (TD-LTE) را دریافت کرد و دوم شهریور ماه 94 نسبت به افتتاح آزمایشی آن اقدام کرد، گفت: در سال 2010 نخستین آزمایش‌های میدانی شرکت اریکسون همراه با شرکت Reliance Industries در هند که طی آن به سرعت 80 مگابیت بر ثانیه دست یافتند، صورت گرفت و در سال 2011، شرکت China Mobile با همکاری شرکت هواوی، سرویس LTE-TDD را در شش شهر چین به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد.


وی افزود: در سال 2012 سرویس LTE-TDD به عنوان سرویس نسل4 توسط  Soft Bank در ژاپن و در سال 2013 در آمریکا راه‌اندازی شد. همچنین در سال 2014 نخستین سرویس تجاری LTE-TDD در خاورمیانه و شرق آفریقا و در سال 2015 نخستین شبکه LTE – TDD  در ایران توسط ایرانسل راه‌اندازی می‌شود.


دزفولی همچنین به افتتاح نخستین شبکه وای‌فای عمومی کشور و بهره‌برداری از شش هزارمین سایت 3G/4G ایرانسل در روز گذشته با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.


7.2 میلیارد اتصال تلفن همراه در دنیا


دزفولی درباره روندهای جهانی دیتا گفت: 50 میلیارد دستگاه به صورت بی‌سیم به هم متصل خواهند شد و درحال حاضر 7.2 میلیارد نفر با خطوط تلفن همراه و یک میلیارد خانه با خطوط تلفن ثابت به هم متصل هستند.


وی افزود: در هر 24 ساعت، 2.7 میلیارد دلار مبادلات مبتنی بر تجارت الکترونیک انجام و 700 هزار کاربر جدید به کاربران اینترنت افزوده می‌شود. همچنین در همین زمان 14.4 میلیارد جستجو از طریق موتور جستجوی گوگل و 197 میلیارد ایمیل در سراسر جهان ارسال می‌شود و 2.7 میلیارد عکس به اشتراک  گذاشته و 328 میلیون برنامه کاربردی دانلود می‌شود.


روند توسعه LTE در دنیا


مدیرعامل ایرانسل درباره روند توسعه LTE در دنیا گفت: در سال 2004 شرکت NTT DOCOMO ژاپن، LTE را به عنوان یک استاندارد بین‌المللی در حوزه ارتباطات رادیویی پیشنهاد داد اما در سال 2007 بود که شرکت اریکسون سوئد و شرکت NTT DOCOMO ژاپن، به ترتیب سرعت‌های 144 مگابیت بر ثانیه و 200 مگابیت بر ثانیه با استفاده از LTE را مورد آزمایش قرار دادند.


وی ادامه داد: یک سال پس از این تاریخ بخش ارتباطات رادیویی ITU، ملزومات استاندارد سیستم‌های نسل 4 را تعریف کرد و در سال 2009 شرکت‌های نوکیا زیمنس (NSN) و LG با مشارکت یکدیگر اولین تست کامل (End-to-End) عملکرد LTE را با موفقیت انجام دادند.


به گفته دزفولی، نخستین شبکه LTE در دسترس عموم در جهان، در سال 2009 توسط Teliasonera و اریکسون به عنوان اپراتور پیشرو در شهرهای استکهلم و اسلو، راه‌اندازی شد و نخستین سرویس GPRS (اینترنت همراه 2G) به صورت تجاری، پیش از این در سال 2000 توسط همین اپراتور ارایه شده بود.


وی گفت: در سال 2010 خدمات 4G/LT توسط Verizon Wireless برای اولین بار در 38 شهر آمریکا و با سرعت دانلود پنج تا 12 مگابیت برثانیه، در سال 2011 در کره جنوبی توسط LG U+ و SK Telecom در شهر سئول، در سال 2012 در خاورمیانه توسط اتصالات در امارات متحده عربی، در سال 2013 در فرانسه توسط Orange و در سال 2014 نیز برای نخستین بار در ایران توسط ایرانسل راه‌اندازی شدند.


رشد 11 برابری ترافیک دیتای همراه در جهان


وی درباره پیش‌بینی روند رشد جهانی دیتای همراه در جهان نیز گفت: رشد تجمعی مصرف دیتای همراه در منطقه خاورمیانه و آفریقا تا سال 2018، هفتاد درصد خواهد بود و 10 میلیون نفر از وسایل الکترونیکی که تا سال 2018 با استفاده از فناوری‌های همراه با یکدیگر در ارتباط (شامل دستگاه‌های متصل به هم یا M2M) خواهند بود، ترافیک دیتای همراه در جهان از سال 2013 تا 2018 به میزان 11 برابر رشد خواهد داشت و برآورد میزان ترافیک ماهانه دیتای همراه در سال 2018 نیز به 15 اگزابایت خواهد رسید.


به گفته مدیرعامل ایرانسل، درحال حاضر 2.9 میلیارد مشترک پهن باند همراه وجود دارد و 1.3 میلیارد گوشی هوشمند در سال 2014 به بازار عرضه شده و تعداد کاربران اینستاگرام به 300 میلیون نفر و کاربران واتس‌اپ به 800 میلیون نفر افزایش یافته است.


دزفولی از وجود 322 شبکه 4G در 133 کشور جهان با 635 میلیون مشترک خبر داد و گفت: تعداد شبکه‌های نسل سوم در دنیا نیز به 603 شبکه در 216 کشور جهان با 1.9 میلیارد مشترک رسیده است.


وی افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال 2020 تعداد مشترکان تلفن همراه خاورمیانه و آفریقا به 970 میلیون مشترک برسد که از این میزان 210 میلیون مشترک نسل چهارم تلفن همراه خواهند بود و ترافیک دیتای همراه نیز 14 برابر شده و مصرف ماهیانه دیتا به ازای هر گوشی هوشمند به پنج گیگابایت افزایش یابد.


رشد 1.38 درصدی GDP به ازای افزایش 10 درصدی ضریب نفوذ پهن باند


دزفولی با اشاره به گزارش بانک جهانی در سال 2012 گفت: به ازای هر 10 درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، تولید ناخالص ملی 1.38 درصد رشد خواهد داشت و IAE نیز در سال 2013 اعلام کرد اثر پهن باند همراه روی تولید ناخالص ملی آمریکا در سال 2017، معادل بیش از یک تریلیون دلار خواهد بود و بیش از  یک میلیون شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه درآمریکا ایجاد خواهد شد.


وی افزود: طبق گزارش ITIF در سال 2013 نیز به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، نرخ اشتغال 0.2 درصـد رشد خواهـد داشت و طبق گزارش IAE، تا سال 2017 بیش از  یک میلیون شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه درآمریکا ایجاد خوهد شد.


به گفته دزفولی، Analysis Mason نیز گزار داده است بـه ازای هر یک درصد افـزایش ضریب نفوذ پهن‌باند، نرخ بهره‌وری تولید 0.13 درصد رشد خواهد کرد.


به گفته مدیرعامل ایرانسل، گزارش Criterion Economics نیز حاکی از آن است که صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال 2007 در آمریکا، 300 میلیارد دلار معادل 22 درصد از کل صرفه اقتصادی بوده است و ITU اعلام کرده است استفاده از اینترنت پهن باند، منـجر به شش درصد افزایش در صادرات شـرکت های تولیدی و 10 درصد افزایش در فروش شرکت‌های خدماتی می‌شود.


رشد 31 درصدی گوشی‌های هوشمند در شبکه 3G ایرانسل


دزفولی، از رشد 31 درصدی تعداد گوشی‌های هوشمند روی شبکه نسل سوم ایرانسل خبر داد و گفت: در همین حال تعداد گوشی‌های 4G نیز 3.2 برابر شده است و در مجموع 23 میلیون گوشی هوشمند در شبکه ایرانسل وجود دارد.


وی همچنین به رشد 80 درصدی تعداد کاربران دیتای همراه ایرانسل اشاره کرد و افزود: 13 میلیون نفر کاربر خدمات پهن باند ایرانسل هستند و 22.5 میلیون نفر کل کاربران دیتای همراه ایرانسل را تشکیل می‌دهند.


مدیرعامل ایرانسل از 3.5 برابر شدن میزان مصرف دیتای همراه به ازای هر کاربر خبر داد و گفت: میزان استفاده روزانه از دیتای همراه نیز شش برابر شده است و 85 درصد مصرف کل دیتای شبکه ایرانسل به پهن باند تعلق دارد.


وی از 9 برابر شدن سرعت استفاده از دیتای 4G در مقایسه با 3G و 11 برابر شدن سرعت استفاده از 3G در مقایسه با 2G و 100 برابر شدن سرعت استفاده از 4G در مقایسه با 2G خبر داد.


دزفولی، از مهمترین برنامه‌های کاربردی عرضه شده روی شبکه باندپهن ایرانسل را گیشه، نشان، پیشنهاد، کتابخوان، پدیدار، دانا، بازیک، ریتم و زوم عنوان کرد.


دزفولی، محصولات و خدمات سازمانی ایرانسل را نیز سامانه تعیین موقعیت، سامانه تعاملات دوسویه USSD، سامانه ارسال پیام کوتاه مخصوص سازمان‌ها، خدمات ارتباطات یکپارچه سازمانی، خدمت ماموریت آنلاین و شـبکه اختصاصی تلفن همراه اعلام کرد.


ایرانسل دارای گسترده‌ترین شبکه رومینگ بین‌الملل ایران


وی درخصوص شبکه رومینگ بین‌‌الملل ایرانسل نیز توضیح داد: رومینگ سیم‌کارت‌های دائمی بـا ۴۲۱ اپراتور دنیا و رومینگ سیم‌کارت‌هـای اعتباری با ۱۵۸ اپـراتور دنیا برقرار است و ایرانسل تنها اپراتور ایرانی دارای قرارداد رومینگ دیتا با 315 اپراتور است و امکان استفاده از کدهای دستوری و کارت شارژ در اپراتور کشورهای مقصد نیز فراهم است.


دزفولی افزود: همچنین امکان استفاده از سیم‌کارت‌های ایرانسل در طول پروازهای بین‌المللی و سفرهای دریایی برای اولین بار با 21 خط هوایی و کشتیرانی فراهم شد.


مدیرعامل ایرانسل در سخنان خود از افزایش میزان فروش الکترونیکی شارژ ایرانسل به 68.4 درصد از کل فروش و افزایش  فروش شارژ مستقیم (eCharge) به 40.8 درصد از کل فروش اشاره کرد.


سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی ایرانسل روی M2M


مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل نیز در این نشست به افتتاح پروژه M2M ایرانسل در روز گذشته توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: در این پروژه دو یا چند شی در فضای اینترنت یا شبکه اختصاصی امن همراه  بر بستر ارتباطات بی سیم یا با سیم به یکدیگر متصل می‌شوند. ارتباطات M2M غالبا یک ارتباطات راه دور و نظارتی است که در مفهوم بالاتر و به ازای کاربرد در تمامی صنایع و خدمات مرتبط آنها مبنای یک مفهوم شناخته شده با نام اینترنت اشیا (IOT) است.


وی با اشاره به رشد پر شتاب خدمات M2M در دنیا افزود: تا سال 2020 حدود 50 میلیارد دستگاه متصل خواهند شد و بیش از 500 اپراتور موبایل در190 کشور جهان تا سال 2020 وارد بازار M2M خواهند شد و بیش از 250 میلیون ارتباط خودروهای هوشمند تا پایان سال 2020 در سراسر دنیا برقرار می‌شود.


وی، کل سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده برای خدمات دستگاه به دستگاه در شرکت ایرانسل را بالغ بر یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با اجرایی شدن این پروژه امکان اتصال انواع شرکت‌ها و سازمان‌ها و ارایه صدها خدمت مختلف بر این بستر فراهم می‌شود و نقش کلیدی در اشتغال‌زایی و ارایه خدمات دولت همراه خواهد داشت و بستر ارتباطی امنی را ایجاد خواهد کرد.


مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل افزود: درحال حاضر بیش از 260 هزار سیم‌کارت M2M فعال در شبکه ایرانسل وجود دارد و به بیش از 200 سازمان مختلف خدمات ارایه شده است.






تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن