تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872102248




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد «شورای فقها» محور ائتلاف اصولگرایان شد/ دستیابی به مدل وحدت گفتمانی زودتر از دوره‌های قبل


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
«شورای فقها» محور ائتلاف اصولگرایان شد/ دستیابی به مدل وحدت گفتمانی زودتر از دوره‌های قبل
اصولگرایان درحالی آماده ورود به کارزار انتخابات مجلس دهم می‌شوند که با محور قرار گرفتن «شورای فقها» و تاکید اضلاع اصولگرایی بر این مدل،‌ دستیابی به یک ائتلاف حداکثری و وحدت گفتمانی زودتر از دوره‌های قبل حاصل شده است.

خبرگزاری فارس: «شورای فقها» محور ائتلاف اصولگرایان شد/ دستیابی به مدل وحدت گفتمانی زودتر از دوره‌های قبل



به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، تلاش اصولگرایان پس از برگزاری 40 جلسه مشترک از سوی سه تشکل که سه ضلع اصولگرایی را نمایندگی می‌کردند، به نتیجه رسیده است و برگزاری همایش مشترک حزب موتلفه،‌جبهه پایداری و جمعیت ایثارگران با دعوت از آیات یزدی، مصباح یزدی و موحدی‌کرمانی تنها از نتایج اولیه یک همگرایی عقلایی است. یکی دیگر از دستاوردهای این تلاش چندین ماهه برای ایجاد وحدت حداکثری، اعلام رضایت و موافقت سه فقیه برای هدایت‌گری جریان اصولگرا بود، جمع سه نفره‌ای که با عنوان «شورای فقها» کار نظارت بر سلامت و روند تحقق این وحدت را در جریان اصولگرایی بر عهده گرفتند. * بررسی مختصات یک وحدت گفتمانی در شورای فقها بر همین اساس نیز شورای فقهای اصولگرایان روز شنبه برای دومین بار با یکدیگر جلسه مشترکی برگزار کردند تا به بررسی فرازونشیب‌های یک ائتلاف و مختصات یک وحدت گفتمانی بپردازند. برپایه این خبر، در این جلسه مشترک پیرامون محورهای وحدت اصولگرایان و راه‌های رسیدن و تقویت هرچه بیشتر وحدت جریان اصولگرایی بحث و تبادل نظر شده است.

از سوی دیگر نیز همایش مشترک این سه ضلع اصولگرایی روز پنجشنبه 5 شهریورماه با هدف تبیین رسمی مواضع چندین ماه اخیر و با دعوت از شورای فقها برگزار خواهد شد تا گام مثبت دیگری به سوی ائتلاف نیروهای انقلابی باشد. آنچه در جمع‌بندی حرکات و اقدامات اصولگرایان به نظر می‌رسد این است که رسیدن به نقطه فعلی در امر وحدت و ائتلاف حداکثری در بدنه اصولگرایی نسبت به دوره‌های قبل بسیار جلوتر است. علیرضا زاکانی دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در این باره می‌گوید: «ما نسبت به دوره‌های پیش جلوتر هستیم چراکه ما برای مجلس نهم در آذر ماه به چنین سامانه‌ای رسیدیم.» اما هدف‌گذاری اصولگرایان برای طراحی چنین سامانه‌ای جهت تحقق وحدت حداکثری، یکی دیگر از مولفه‌های مهم انتخابات پیش‌رو است.

دبیرکل جمعیت رهپویان دراین باره معتقد است: «اصولگرایان بر مبنای اصول و ارزش‌های اسلامی یک ائتلاف حداکثری را دنبال می‌کنند که در آن همه اصولگرایان بتوانند به فعالیت و مشارکت در سطوح مختلف تصمیم‌سازی، برنامه‌ریزی و اجرا بپردازند و این اصول تحت نظر آیات بزرگوار حضرات آیات یزدی، مصباح یزدی و  موحدی کرمانی خواهد بود.» از سویی دیگر بر مبنای پیگیری‌های خبرنگار فارس، غلامعلی حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی نیز موافقت خود را با مسیری که این سه تشکل (مؤتلفه، ایثارگران و پایداری) پایه‌گذاری کرده‌اند،‌ اعلام کرده است.

بر پایه این گزارش نماینده جمعیت ایثارگران نیز با اعلام رضایت از مدل وحدت فعلی بر نقش مثبت شورای فقها تاکید کرد. مجتبی شاکری عضو ارشد جمعیت ایثارگران که تشکل متبوعش در نشست‌های سه‌جانبه حضور دارد، بر گسترش ائتلاف و تصمیم پایداری، ایثارگران و موتلفه برای محوریت شورای فقها تاکید کرد.

*تلاش برای فراگیری ائتلاف اصولگرایان پیش از این و بعد از آنکه تصمیم اصولگرایان برای محور قرار دادن شورای فقها جدیت یافت،‌ صادق محصولی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس از اعلام موافقت آیات یزدی، مصباح و موحدی‌کرمانی برای محوریت در ائتلاف اصولگرایان خبر داد و در عین حال بر تلاش برای فراگیری ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد. محصولی تاکید کرد: در همین زمینه با حضرات آیات یزدی، مصباح و موحدی کرمانی توافق شده و آنها نیز پذیرفته‌اند که هدایتگری اصولگرایان برای رسیدن به ائتلاف را برعهده بگیرند.

این در حالی است که محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی هم به عنوان یکی از اضلاع‌ سه‌گانه بر مدل محوریت شورای فقها تاکید می‌کند. حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به روند ائتلاف اصولگرایان زیر نظر روحانیت گفته بود: ما ائتلاف اصولگرایان با محوریت جامعتین و استفاده کامل از ظرفیت آیت‌الله مصباح و سایر علما را راه عملی ائتلاف اصولگرایان می‌دانیم.

بنابراین خبر آیت‌الله یزدی نیز ضمن تشویق اصولگرایان برای تحقق وحدت، با توجه به شرایط کشور، نیروهای انقلابی و تشکل‌های اصولگرایی را به همکاری هرچه بیشتر توصیه کرده است. با توجه به هدفمند شدن سازوکار وحدت و تحقق ائتلاف در بدنه اصولگرایان و حرکت در ذیل پرچم فقهای این جریان، باید منتظر تحولات جدید و منسجمی در جریان اصولگرا بود؛ تحولاتی که تا مهرماه خروجی آن مشخص می‌شود. انتهای پیام/

94/06/03 - 11:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن