واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تداوم نفوذ امارات در رسانه های ایران جشنواره خرید دبی یکی از ترفند های شیوخ امارات برای کشاندن خانواده های مرفه ایرانی به دبی و جذب دلارهای آنها است که از اواخر دهه 70 همه ساله برگزار مي شود . با وجود نهی صریح نهاد هاي امنیتي و وزارت ارشاد، مبنی بر خودداری رسانه های کشور از قبول آگهی مربوط به جشنواره خرید دبی یا پیش فروش املاک در امارات، روزنامه همشهری مدتی است یک چهارم صفحه 4 خود را به درج آگهی تبلیغاتی سفر به امارات و خرید از فروشگاه های این کشور اختصاص داده است . به گزارش "الف" ، جشنواره خرید دبی یکی از ترفند های شیوخ امارات برای کشاندن خانواده های مرفه ایرانی به دبی و جذب دلارهای آنها است که از اواخر دهه 70 همه ساله برگزار مي شود .
علاوه بر این، شیوخ امارات در سالهای اخیر با پیش فروش چندین برج و آپارتمان در اطراف دبی، سعی دارند دلارهای بیشتری از ایرانیان به جیب بزنند. کشور امارات متحده عربی که 34 سال پیش وجود خارجی نداشت و بخشی از مستعمرات انگلستان محسوب می شد، طي 20 سال گذشته و با صادرات مجدد انواع کالاها به ایران، درآمد هنگفتی بدست آورده است .
طی بیست سال گذشته، شیوخ امارات در بخش کوچکی از زمین بی آب و علف دوبی برج های بلندی ساخته اند. با وجودی که امارات، بخش مهمی از رشد اقتصادی خود را مدیون خریدهای ایران است، اما دولتمردان این کشور ضمن ادعای واهی به جزایر ایرانی خلیج فارس، دبی را مرکز جاسوسی آمریکا در منطقه علیه ایران، تمرکز گروه های ضد انقلاب و مرکز ارسال کالاهای قاچاق به داخل ایران کرده اند . علاوه بر اين، دولت امارات از تروريستهاي سلفي-وهابي براي كشتار و اذيت شيعيان منطقه با تمام توان حمايت مي كند. در سالهاي اخير امارات در حالي به عنوان «الگوي امريكايي» در منطقه مطرح شده است كه اين كشور از يك حكومت قرون وسطايي (پادشاهي مطلقه بدون هيچگونه پارلمان يا شورا) برخوردار است و دوبي نقش مرکز پولشويي (مبادله درامد هاي ناشي از قاچاق، فحشا و...) كل خاورميانه را بازي مي كند. با و جود حرکات ایذایی امارات علیه منافع ملی ایران و جلوگیری از خروج میلیونها دلار ارز از ایران برای خرید از جشنواره خرید دبی و نيز سفر برخي جوانان ايراني براي هرزگي و فحشا در دوبي، نهادهای امنیتی ایران در بهار سال 1380 رسانه های داخلی را مکلف کردند آگهی مربوط به سفر به امارات را درج نکنند، اما برخی روزنامه ها و به ویژه "روزنامه همشهری" به طور دایم این حکم نهادهای امنیتی را نادیده می گیرند . بعد از روی کار آمدن دولت نهم ، دکتر احمدی نژاد دستور داد همکاری اقتصادی ایران با امارات محدود شود. در پی این تصمیم، دولت ایران تمهیداتی اتخاذ کرده است تا شرکت های تجاری ایران کالاهای وارداتی را مستقیماً از فروشندگان شرق آسیا (کره ـ چین ـ تایوان ـ سنگاپور ـ مالزی و ...) خریداری کنند و به جای بندر جبل علی امارات، محموله های خود را در بندرعباس تحویل بگیرنداما ضعف نظام بانکی در گشایش مناسب LC برای وارد کنندگان ایرانی باعث شده تا هنوز برخی شرکت های تجاری ایرانی ناچار باشند از طریق دبی واردات خود را انجام دهند .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 705]