تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830356263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل بانک ژنتیک چهار گروه از مجرمان


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تشکیل بانک ژنتیک چهار گروه از مجرمان


مدیرکل پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: با تلاش سازمان پزشکی قانونی، بانک اطلاعات ژنتیک سارقان حرفه‌ای، سارقان مسلحانه، تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان مواد مخدر ایجاد‌ می‌شود. به گزارش پایگاه ا طلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا ساوری افزود: یکی از اولویت های معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تشکیل بانک های جامع اطلاعاتی درخصوص عوامل و عناصر دخیل در چند جرم اصلی کشور است.

وی گفت: در قانون برنامه پنجم توسعه، قوه قضائیه موظف شده است و بر همین اساس سازمان پزشکی قانونی با هماهنگی دادستانی کل کشور و نیروی انتظامی مکلف شد بانک اطلاعات ژنتیک افراد را ایجاد کند که در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.

مدیر کل پیشگیری های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری وقوع جرم قوه قضائیه

ساوری افزود: براساس پیگیری های معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه مقرر شد سازمان پزشکی قانونی در گام نخست اولویت هایی در تشکیل این بانک ژنتیک اطلاعاتی داشته باشد که بر همین اساس مقرر شد این بانک ژنتیک در چهار گروه سارقان حرفه ای، سارقان مسلحانه و خشن، تولید کنندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی غیر دارویی ایجاد شود.

مدیر کل پیشگیری های وضعی قوه قضائیه گفت: با توجه به اعتبارات امسال قرار شد اطلاعات ژنتیک 10 هزار نفر افرادی که بیشترین جرایم را در حوزه جرایم اولویتی مرتکب شده اند در داخل این بانک گنجانده شود.

ساوری افزود: با این اقدام، هم در کشف جرم توفیقات قابل توجهی ایجاد خواهد شد و هم کسانی که انگیزه مجرمانه دارند در اقدامات سوء خود دچار ناتوانی و همچنین انصراف خواهند شد و به نوعی با این بانک اطلاعاتی ، دستگیری این مجرمان در صورت وقوع مجدد جرم قوت می یابد.

40 درصد پرونده های ورودی مربوط به 5 عنوان مجرمانه    علیرضا ساوری گفت:‌ تاکنون 1980 عنوان مجرمانه احصا شده است. در سال 92 حدود 13 میلیون پرونده وارد قوه قضائیه شد که این عدد در سال گذشته به 15 میلیون پرونده رسید.

ساوری افزود: 40 درصد این پرونده ها به دلیل 5 عنوان مجرمانه تشکیل شده که این عناوین به ترتیب شامل سرقت مستوجب تعزیر (13درصد) ، ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد یا گرم (9 درصد) ، توهین به اشخاص عادی (7 درصد) ، ایراد صدمه بدنی غیر عمد (تصادفات یا حوادث کارگاهی) (5 درصد) و تهدید (5 درصد) است.

وی گفت: البته سرقت اشکال مختلفی دارد که 28 عنوان را به خود اختصاص داده اما مجموع این عناوین 13 درصد کل پرونده های ورودی به قوه قضائیه را در سال 93 به خود اختصاص داده است.

مدیرکل پیشگیری های وضعی قوه قضائیه گفت: اگر به این 5 عنوان اتهامی نظر بیندازیم به این نتیجه می رسیم که این عناوین مجرمانه شکل و ماهیت فرهنگی و اجتماعی دارد و برای حل آن باید به کارهای فرهنگی رو آورد و جنس آن ، امنیتی و انتظامی نیست.

ساوری در ادامه به آماری دیگر اشاره کرد و گفت: بعد از 5 عنوان مجرمانه ای که ذکر شد 5 عنوان مجرمانه دیگر شامل تخریب (3 درصد) ، کلاهبرداری (3 درصد) ، خیانت در امانت (3 درصد) ، نگهداری و مالکیت مواد مخدر (3 درصد) و استعمال مواد مخدر نیز عناوین مجرمانه ای دیگری هستند که 14 درصد پرونده های ورودی به قوه قضائیه را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: بر این اساس می توان گفت که 54 درصد پرونده های ورودی به قوه قضائیه به سبب ارتکاب به 10 عنوان اتهامی تشکیل شده است.

ساوری گفت: 27 درصد دیگر پرونده ها نیز به عناوینی مجرمانه از جمله مزاحمت تلفنی ، صدور چک بلامحل ، تصرف عدوانی ، افترا ، جعل ، حمل مواد مخدر و ... مربوط است که با این چند آمار می توان نتیجه گرفت که در واقع 81 درصد پرونده های ورودی به دستگاه قضائی در سال گذشته به سبب ارتکاب به 20 عنوان مجرمانه بوده است.


دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن