واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ شهريور ۱۳۹۴ (۸:۳۳ق.ظ)
مشاوره و مددکاري را راهي براي حل پروندههاي قضايي است موج - معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان همدان مشاوره و مددکاري را راهي براي حل پروندههاي قضايي دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ عليرضا خزاعي، معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان همدان، در خصوص علت ايجاد دواير مشاوره و مددکاري، گفت: دواير مشاوره و مددکاري کلانتريها به دليل کاهش بار انتظامي و قضايي پروندهها، استحکام بنيان خانواده، پيشگيري از آسيبهاي رواني-اجتماعي در جامعه و ايجاد صلح و سازش در پروندههاي ارجاعي اين دواير راهاندازي شدند.
وي در خصوص ارائه خدمات اين دواير نيز، گفت: اين دواير در تمامي کلانتريهاي استان فعال است، فعاليت اين مراکز بهطوري بوده است که 84 درصد پروندههاي ارجاع داده شده به اين دواير به مصالحه رسيدهاند.
اين مقام انتظامي اظهار داشت: فعاليتهاي اين دواير، کار نهادهاي قضايي و نيروي انتظامي را کم ميکند و هزينههاي زيادي را از دوش دولت برميدارد.
خزاعي درباره نحوه فعاليتهاي مرکز مشاوره «آرامش» که زير نظر نيروي انتظامي استان فعاليت ميکند، توضيح داد: اين مرکز کاري با پروندهها ندارد و يک مرکز مشاوره روانشناختي و روانسنجي محسوب ميشود که هدف آن ارائه خدمات مشاوره فردي، خانوادگي، انجام تستهاي روانسنجي، مشاوره انتظامي، اعتياد، ازدواج، تربيتي، اجتماعي، راهنمايي و رانندگي و حوزه وظيفه است، اين خدمات توسط مشاوران مجرب، دوره ديده و متخصص که سالانه در کارگاههاي مهارت شرکت ميکنند، به مراجعان ارائه داده ميشود.
وي ادامه داد: دريافت اين خدمات براي کليه اقشار رايگان است و در اين مرکز به روي همه افراد باز است و نيروي انتظامي هيچ محدوديتي در اين زمينه ندارد.
خزاعي با بيان اينکه هدف اين مرکز فقط مشاوره فردي نيست، ادامه داد: نيروي انتظامي پا را فراتر از مشاوره فردي گذاشته و کارشناسان ما با حضور در مدارس، مساجد، مناطق حاشيه شهر و آسيبپذير و برگزاري کلاسهاي آموزش همگاني براي اقشار مختلف سعي در پيشگيري از انواع آسيبها و تحکيم بنيان خانواده را دارند؛ موضوع تحکيم بنيان خانواده نيز براي ما بسيار مهم است چون معتقديم تحقق اين مسأله جلوي بسياري از آسيبها را ميگيرد و اعتقاد داريم بايد روي خانوادهها بسيار کار کرد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان تأکيد کرد: هرچه بصيرت اجتماعي مردم بالاتر برود و مهارتهاي زندگي را بياموزند، آسيبها کمتر خواهد شد، به همين دليل بروشورها، فصلنامه آموزشي، گاهنامهها و کتابچههايي با تيراژ بالا تهيه و در اختيار شهروندان قرار گرفته است، تحليل آمار مراجعان و تحليل جرائم، برگزاري نمايشگاهها و همايشهاي فرهنگي، آموزشي و اجتماعي از ديگر وظايف اين مرکز است.
وي افزود: تهيه مقالات علمي توسط کارشناسان، برگزاري کارگاههاي آموزشي مختلف براي مشاوران در طول سال و نشستهاي علمي تخصصي با موضوع تحليل آسيبهاي اجتماعي نيز در اين مرکز صورت ميگيرد.
خزاعي به گسترش فعاليتهاي اين مرکز با همکاري مسوولان اشاره کرد و گفت: ما انتظار داريم با حمايت مسوولان خدمات بيشتري به شهروندان ارائه دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]