تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813074460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین فرودگاه 100% خورشیدی جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نخستین فرودگاه 100% خورشیدی جهان




به منظور تامین نیروی کافی برای فعالیت فرودگاه بین المللی کوچین، یک نیروگاه خورشیدی 12 مگاوات پیک در محل فرودگاه ساخته شده که شامل 46 هزار پنل خورشیدی می شود و ناحیه ای به وسعت 45 جریب را پوشش داده است.





عصرایران - محمد مهدی حیدرپور: اگر هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس که سفر به دور دنیا را هدف قرار داده است، شما را تحت تاثیر قرار داده، احتمالا شنیدن خبر تکمیل ساخت و ساز فرودگاهی خورشیدی در هند شما را شگفت زده می کند. پس از طی روند طولانی توسعه و ساخت و ساز، فرودگاه بین المللی کوچین هند در ایالت جنوبی کرالا عنوان نخستین فرودگاهی در جهان که به طور کامل از خورشید نیرو می گیرد را به خود اختصاص داده است.


هند منزلگاه نخستین فرودگاه 100% خورشیدی جهان



فرودگاه بین المللی کوچین از نظر نیرو به طور کامل خنثی است یعنی به میزان انرژی مصرف خود انرژی تولید می کند. با در نظر گرفتن این نکته که فرودگاه بین المللی کوچین یکی از بزرگ‌ترین و شلوغ‌ترین فرودگاه های هند است و ترمینال آن به تنهایی فضایی یک میلیون و 500 هزار فوت مربعی را پوشش می دهد، اهمیت و ارزش این مساله بیش از پیش نمایان می شود.

به منظور تامین نیروی کافی برای فعالیت فرودگاه بین المللی کوچین، یک نیروگاه خورشیدی 12 مگاوات پیک در محل فرودگاه ساخته شده که شامل 46 هزار پنل خورشیدی می شود و ناحیه ای به وسعت 45 جریب را پوشش داده است. این نیروگاه برای تولید روزانه 50 هزار تا 60 هزار واحد برق در نظر گرفته شده که نیروی مورد نیاز برای فعالیت های عادی فرودگاه محسوب می شود.

ساخت این نیروگاه خورشیدی عظیم یک شبه صورت نگرفته است. فرودگان کوچین روند گذار به انرژی های پاک را از سال 2013 آغاز کرد که در آن زمان آرایه ای کوچک از پنل های خورشیدی روی سقف ترمینال های این فرودگاه نصب شدند. با گسترش پنل های خورشیدی طی سال های بعد، این فرودگان ترکیبی از نیروی خورشیدی و شبکه برق سراسری را بکار گرفت و اکنون پس از تکمیل ساخت نیروگاه خورشیدی صد درصد نیروی مورد نیاز خود را از انرژی خورشیدی تامین می کند. فرودگاه بین المللی کوچین همچنان به شبکه سراسری برق متصل است تا در مواقع اضطراری و روزهای ابری خللی در فعالیت های آن ایجاد نشود.

پیش بینی تاثیر زیست محیطی استفاده از انرژی خورشیدی در این فرودگاه همچنان دشوار است اما تحلیلگران انتظار دارند نیروگاه خورشیدی طی 25 سال آینده چیزی به ارزش در حدود 300 هزار تن انتشار دی اکسید کربن در هند را کاهش دهد.






تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن