تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870479020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استان‌ کرمان جزو استان های پیشتاز در زمینه طرح آبیاری زیرسطحی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استان‌ کرمان جزو استان های پیشتاز در زمینه طرح آبیاری زیرسطحی خبرگزاری پانا:معاون وزیر جهاد کشاورزی از استان‌ کرمان به عنوان استان های پیشتاز در زمینه طرح آبیاری زیرسطحی یاد کرد و گفت: انجام طرح ‌های زیرسطحی مدرن در کرمان نشان‌ می‌دهد، استان دنبال بهره‌وری آب است.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور ساعت 12:12

خبرگزاری پانا+

 به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، علیمراد اکبری عصر پنجشنبه در دیدار با استاندار کرمان افزود: استان‌های کرمان، فارس و خراسان‌رضوی در زمینه طرح آبیاری زیرسطحی در ایران جزو پیشتازها هستند و مدل و حرکت جدیدی در کرمان انجام شده که قابل تقدیر است. وی با اشاره به اینکه نیروهای خوب و دلسوزی برای بخش کشاورزی استان کرمان انتخاب شده‌اند و این امر نشان از عزم استان برای توسعه جدی است، یادآور شد: انجام طرح ‌های زیرسطحی مدرن در کرمان نشان‌ می‌دهد، استان دنبال بهره‌وری آب است و اگر با این شیوه و مدل پیش رود، حرکتی منسجم برای کمک به کشور و استان است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از پروژه‌های کشاورزی استان کرمان به عنوان پروژه هایی کم‌نظیر در کشور یاد کرد و گفت: با 34 سال فعالیت در بحث آب و 20 سال حضور در بخش خصوصی و نیمه‌دولتی متوجه شدم که استان کرمان خیز خوبی در بخش مدیریت منابع آب برداشته است.
اکبری با تاکید براینکه اعتبار بسیار خوبی برای استان کرمان در بخش آبیاری تحت‌فشار اختصاص می‌دهیم، خاطر نشان کرد: هر میزان اعتبارات از سوی استان اختصاص داده شود ما چهار برابر را اختصاص خواهیم داد.
وی از تخصیص اعتباری 84 میلیارد تومانی به شمال استان کرمان جهت آبیاری تحت فشار خبر داد و گفت: در استان کرمان در بخش مدیریت آب در بخش کشاورزی خوب کار شده است و معتقدیم که از این استان عقب هستیم لذا درباره اقدامات صورت گرفته در کرمان گزارشی کامل به وزیر جهاد کشاورزی ارائه خواهم داد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید براینکه آبیاری بارانی باید در استان کرمان تعطیل شود، افزود: سیاست مدیریت آب مجازی را در وزارتخانه جهاد کشاورزی دنبال خواهیم کرد و تلاش می کنیم تا گیاهان با مصرف آب بالا را حذف نموده و یا در گلخانه وارد کنیم.
اکبری با اشاره به اینکه خاک نقش حاکمیتی دارد و برنامه‌ریزی برای آب بدون خاک قابل قبول نیست و با به کارگیری این دو عنصر می‌توان تحول بزرگی در کشور و به ویژه در استان کرمان ایجاد کرد، یادآور شد: شاخص بهره‌بری بسیار مهم است زیرا آب تنها عامل بهره‌بری نیست بلکه عواملی چون خاک، مقابله با آفات و حاصلخیزی خاک نیز مورد توجه است.
وی با تاکید براینکه از سال 85 براساس اطلاعات مستند 300 هزار حلقه چاه غیرمجاز در ایران فعال شده است، خاطر نشان کرد: 17 میلیارد متر مکعب آب از سیصد هزار حلقه چاه‌ غیرمجاز برداشت می‌شود و این در حالی‌ است که 100هزار چاه غیرمجاز نیز قبل از سال 85 وجود داشته است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه 11 هزار چاه غیرمجاز در استان کرمان وجود دارد، گفت: منابع آب سطحی استان کرمان باید مدیریت شود و می توان از محل سد نساء 30 میلیون متر مکعب آب را با روش‌های مدرن و جدید ذخیره کرد.
در ادامه این دیدار استاندار کرمان به جلسه اخیر رئیس جمهور با هیات وزرا در بحث تفویض اختیارات اشاره کرد و افزود: بحث تمرکززدایی و تحقق طرح اقتصاد مقاومتی از استان کرمان شروع شده و خوشبختانه هم اکنون با استقبال رئیس جمهور و وزیر کشور مواجه شده است.
علیرضا رزم حسینی با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی با اسراف آب مواجه هستیم، یادآور شد: با اراده ای که در استان کرمان وجود دارد طرح همیاران آب را با مصوبات هفده گانه با جدیت دنبال خواهیم کرد.
وی  با تاکید براینکه طرح همیاران آب نخستین بار در استان کرمان اجرا شد و نتایج خوبی به همراه داشته است، خاطر نشان کرد: اجرای طرح های نوین آبیاری در بخش کشاورزی و اجرای مصوبات طرح همیاران آب منجر به ذخیره آب در سفره های زیر زمینی می شود.
 استاندار کرمان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آبیاری تحت فشار، یادآور شد: سال گذشته 2 هزار میلیارد ریال از اعتبارات صندوق توسعه ملی در استان جذب شد و کرمان در این زمینه رشد قابل توجهی داشته است.
رزم حسینی گفت: باید طرح هایی که منجر به پس انداز آب در سفره های زیرزمینی می شود را با جدیت دنبال کنیم.
وی افزود: مصمم هستیم با اعتماد به کشاورزان و استفاده از ملاکان بزرگ سند کاملی از محصولات قابل کشت در استان تهیه کنیم.
استاندار کرمان با تاکید براینکه تیم خوب در استان در حال فعالیت هستند، یادآور شد: استان کرمان از طرح های پایلوت و قابل اجرا حمایت و پشتیبانی می کند.
 

 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن