تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870746819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايد تصميم‌گيري درباره مسائل هسته‌اي را به مراجع قانوني بسپاريم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲۲ب.ظ)
سردار نقدي: بايد تصميم‌گيري درباره مسائل هسته‌اي را به مراجع قانوني بسپاريم موج-رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: بررسي برجام در مجلس نبايد منجر به تفرقه شود و بايد تصميم‌گيري درباره مسائل هسته‌اي را به مراجع قانوني بسپاريم.
به گزارش خبرگزاري موج، سردارمحمدرضا نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين در همايش گفتمان‌سازي اقتصاد مقاومتي که صبح امروز در سازمان بسيج مستضعفين برگزار شد، با بيان اين که ما امروز درگير جنگ همه‌جانبه با استکبار هستيم، اظهارداشت: بارها گفته‌ايم که مسأله آمريکا مسئله هسته‌‌اي نيست و خيلي از ما در اين مسأله گير کرده‌ايم؛مسأله فراتر از موضوع هسته‌اي است، يعني استکبار به خاطر مسأله هسته‌اي اين همه تکاپو نمي‌کند.
وي ادامه داد: روزي نيست که رئيس‌جمهور آمريکا در مورد مسئله ايران حرف نزند. مسأله دشمنان با ما مسأله انقلاب اسلامي، پيشرفت انقلاب و شکست استکبار است. انقلاب با سرعت در حال پيشرفت است و سنگرهاي کليدي دنيا يکي‌يکي از دست آمريکا و رژيم‌صهيونيستي در حال خارج شدن است و آن‌ها مي‌خواهند به هر نحو جلوي اين پيشروي‌ها را بگيرند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تاکيد کرد: دشمنان مي‌خواهند پيشرفت شگرف انقلاب اسلامي را متوقف و در ايران نفوذ پيدا کنند. اختلاف و نفوذ دو راهکاري است که دشمنان به دنبال آن هستند و قصد دارند مسأله هسته‌اي را دستمايه قرار دهند.
سردار نقدي با تاکيد بر اين که ما بايد وحدت را حفظ کنيم، اظهارداشت: بررسي برجام در مجلس نبايد منجر به تفرقه شود و بايد تصميم‌گيري درباره مسائل هسته‌اي را به مراجع قانوني بسپاريم، البته هيچ قراردادي که به مبارزه با استکبار، حمايت از مظلومان و مستضعفان از جمله فلسطين و قراردادي که به وحدت و قدرت نظامي ما خدشه وارد کند، نمي‌پذيريم. ما به هر آنچه مراجع قانوني تصميم مي‌گيرند بايد عمل کنيم، البته وحدت خط قرمز ماست و نبايد وحدت شکسته شود.
وي ادامه داد: بايد جلوي نفوذ و اختلاف را بگيريم. امروز نفوذ در کشور به وسيله دو شاهراه صورت مي‌گيرد، يعني آن‌ها مي‌خواهند ادراک‌سازي کنند که بهبود وضعيت اقتصادي ايران و رفاه مردم در گرو ارتباط بهتر با غرب است.شاهراه ديگر نفوذ غرب و استکبار در اين است که سعادت و پيشرفت جامعه در گرو آزادي‌‌هاي فاسد و بي‌بند و بار است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به جنگ اقتصادي غرب با ايران، گفت: امروز در حال جنگ اقتصادي هستيم و براي عبور از آن چه بايد کرد؟ تجربه ملت ما نشان مي‌دهد که جنگ‌هاي متعددي از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي بر ما تحميل شده و اولين جنگ، کودتا و حملات تروريستي عليه ما بود. آمريکا آشوب‌هاي محلي در کشورمان راه انداخت و ملت ما در مقابل آن مقاومت کردند و از دل آن مقاومت نيروي امنيتي کم‌نظيري به وجود آمد که شانه‌ به‌ شانه دستگاه‌هاي امنيتي در جهان حرکت مي‌کند.
سردار نقدي ادامه داد:‌ آمريکايي‌ها به ما جنگ نظامي را تحميل کردند و امام‌خميني (ره) فرمودند مقاومت کنيد که نتيجه اين شد از دل اين جنگ نيروي نظامي و دفاعي کم نظير متولد شد و ما امروز کم‌نظيرترين نيروي نظامي را در منطقه داريم و آمريکا نمي‌تواند به ايران حمله کند؛ آن‌ها در مرحله بعدي به شهرهاي ما حمله کردند و نتيجه آن شد که نيروي موشکي متولد شد؛ آن‌ها ما را تحريم علمي کردند، اما دانشمندان ما در همه زمينه‌ها پيشرفت کردند. در هر حال در هر عرصه‌اي که خط مقاومت را انتخاب کرديم از دل مقاومت يک قدرت متولد شد.
وي يادآور شد: اگر ما در جنگ اقتصادي خط مقاومت را پيش بگيريم، از دل آن نيروي اقتصادي پيشرو، مقتدر و مثال‌زدني متولد مي‌شود که براي هميشه مشکل اقتصاد ايران را حل خواهد کرد و فرمول اين راه اقتصاد مقاومتي است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت:‌ اقتصاد پيشرو و برتر به نيروي انساني، دانش، فناوري، سرمايه و بازار مصرف نياز دارد و ايران يکي از استثنايي‌ترين کشورهاي جهان است که منابع انساني فراواني دارد.
سردار نقدي با بيان اينکه ايران همه ارکان اقتصاد پيشرو را دارد، با طرح اين پرسش که چرا اقتصاد ما پيشرو نيست؟ گفت: برآورد ما اين است که ما دو عنصر را بايد به ساير عناصر اضافه کنيم؛ خودباوري و همت و مديريت اجرايي صحيح اصلي‌ترين نياز ماست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن