تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870296423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران جزئ ده کشور برتر از نظر تولید علم در حوزه فناوری نانو


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ایران جزئ ده کشور برتر از نظر تولید علم در حوزه فناوری نانو


مسابقه ملی فناوری نانو به صورت سالانه با هدف تشویق و ترغیب علاقمندان به فعالیت در حوزه فناوری نانو و همچنین افزایش کمی و کیفی آموزش در این زمینه در سطح کشور برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد یوسف طاهری، دبیر پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو اعلام کرد: امروز مراسم اختتامیه این رقابت در مقاطع مختلف دانشجویی برگزار می شود.   وی افزود: پنج سال پیش این رویداد با اهداف مختلف برگزارشد از اهداف این مسابقات هدفمند شدن آموزش و فعالیت های ترویجی و آموزشی در سطح دانشگاهها بود. تاکنون بیش از 80 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در قالب سمینارها و کارگاهها با همکاری نهاد های مختلف در کشور آموزش داده ایم.

طاهری درباره اینکه آیا  فقط دانشجویان د ر این مسابقات شرکت می کنند یا دیگر علاقمندان هم می توانند در این مسابقات شرکت کنند نیز گفت: مسابقات ملی به صورت آزاد برگزار می شود و درواقع رشته ها و مقاطع مختلفی شرکت می کنند که امسال نیز از 100 رشته مقطع شرکت کننده و داوطلب داشتیم . وی درباره دیگر اهداف این مسابقات نیز اظهار داشت: هدف دوم شبکه سازی و ایجاد یک ساختار توانمند بود در حوزه برنامه های ترویجی و آموزشی فناوری نانو بود.  همانطور که می دانیم یکی از عوامل مهم توسعه فناوری نانو در کشور مباحث ساختاری و آموزشی بوده است که این ساختار به عنوان نهاده های ترویجی ساختار فناوری نانو از آن یاد می شود.  شبکه نهاده  های ترویجی شامل گروههای دانشجویی از جمله بسیج دانشجویی، هسته های علمی بسیج دانشجویی و انجمن های علمی دانشگاههاست. دسته دوم شرکت های آموزشی هستند که در حوزه فناوری نانو فعالیت می کنند. دسته سوم نهادهایی هستند که در سایر سیستم ها و ارگان ها فعالیت می کنند از جمله پژوهشگاهها و موسسات علمی  دولتی.  وی در ادامه افزود: ما به واسطه مسابقات این شبکه را ساختارمند و مدیریت کردیم و امروز بیش از 120 نهاد ترویجی در کل کشور فعالند و در اجرای این دور از مسابقات نیز 109 واحد ترویجی شرکت داشتند که این یکی از اهداف ارزشمند است که ما به آن دست یافتیم.

طاهری درباره نحوه برگزاری مسابقات نیز اظهار داشت: مسابقات ملی فناوری نانو به صورت تئوری برگزار می شود . اما فعالیت های ترویجی ما در ستاد درواقع شبیه یک دوی امدادی است یعنی ما از مقطع دانش آموزی با برگزاری المپیاد فناوری نانو درواقع دانش آموزان را آموزش می دهیم و شناسایی می کنیم ، در مقطع دانشجویی با برگزاری مسابقه و در مقطع تحصیلات تکمیلی  یک مسابقه با عنوان ساخت نمونه اولیه یا پروتوتایپ را داریم. اگر افرادی که در این مسابقات شرکت می کنند بتوانند حائز شرایط شوند، حمایت مالی بسیار مناسبی هم خواهد داشت.

وی همچنین درباره شکل برگزاری مسابقات و این که مسابقات سالانه است و در چه زمانی برگزار می شود نیز گفت: مسابقات به صورت سالانه برگزار می شود بدین صورت که ثبت نام از مهر ماه آغاز می شود و تا پایان اسفند ماه نیز ادامه می یابد ، آزمون نیز در هفته آخر اردیبهشت است که در آخرین جمعه اردیبهشت برگزار می شود. وی همچنین افزود: علاقمندان برای شرکت در این مسابقات می توانند با مراجعه به سایت nano.ir  ثبت نام کنند .
مسابقات فناوری نانو
 دبیر پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو ، همچنین درباره  استقبال از این مسابقات و تفاوت این دوره از مسابقات با د وره های قبل گفت : این دوره نسبت به  دوره های قبل هم از نظر کیفی و هم از نظر تعداد شرکت کنندگان و مشارکت پیشرفت داشته ایم و درصد قبولی نیز بهتر بوده است .  وی در ادامه افزود : در سال اول 2300 نفر در سال دوم و سوم حدود 3700 نفر و از سال گذشته تاکنون بازده 6 تا 7 هزار نفری داشته ایم. از نظر کیفی هم از نظر بازده قبولی و آموزش های  داده شده پیشرفت داشته ایم .  طاهری درباره تسهیلاتی که به برگزیدگان این مسابقات داده می شود نیز گفت: یک جایزه نقدی به افراد داده می شود و یک جایزه هم که به صورت اعتباری است که درواقع اعتبار شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو است که افراد می توانند آزمایشات خود را در حوزه فناوری نانو به صورت رایگان و با استفاده از این اعتبار انجام دهند . دبیر پنجمین مسابقه ملی فناوری نانو ، درباره کارکردهای فناوری نانو در کشور نیز گفت: همانطور که می  دانیم کشورمان در حوزه فناوری نانو پیشرفت های زیادی داشته است. به لطف خدا و با تلاش متخصصین کشور جزء ده کشور برتر از نظر  تولید علم هستیم . همچنین با مشاهده  اسناد چشم اندازکشورمان و دیگر کشورها شاهد خواهیم بود تا سال 2020 میلادی بازار عمده و وسیعی از محصولات فناوری نانو شاهد خواهیم بود لذا در این حوزه با کارکرد متفاوتی روبرو خواهیم بود.  وی در پایان درباره برنامه های فناوری نانو افزود: کسب رتبه های بالاتر از این که هستیم در جهان را مد نظر داریم و امیدواریم جزء 5 کشور برتر جهان در دوره 10 ساله دوم قرار بگیریم .  
دانلود

لینک را کپی کنید


شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن