واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۱۱ب.ظ)
ديدار رئيس کميته امداد امام خميني با نايب رئيس مجلس خبرگان رهبري موج - رئيس کميته امداد امام خميني (ره) با حضرت آيتالله هاشمي شاهرودي، نايب رئيس مجلس خبرگان رهبري و رئيس هيات عالي حل اختلاف و تنظيم روابط قواي سهگانه، ديدار و گفت و گو کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد پرويز فتاح، رئيس کميته امداد امام خميني (ره)، با حضرت آيتالله هاشمي شاهرودي، نايب رئيس مجلس خبرگان رهبري و رئيس هيات عالي حل اختلاف و تنظيم روابط قواي سهگانه، ديدار و گفت و گو کرد.
در اين ديدار رئيس کميته امداد با ارائه گزارشي از وضعيت مددجويان تحت پوشش کميته امداد و خدمات ارائه شده به آنان اظهار کرد: متأسفانه عوامل و ريشههاي توليد فقر از قبيل نبود بيمههاي اجتماعي براي بخش قابل توجهي از نيروي کار، افزايش نرخ طلاق و نيز پديده خانمانسوز اعتياد در کنار برخي سياستهاي اقتصادي سالهاي گذشته که سبب کاهش قدرت خريد اقشار مختلف مردم و افزايش قابل توجه هزينههاي زندگي شده است، موجب افزايش تعداد افراد نيازمند و مددجو شده است.
فتاح تأکيد کرد: کميته امداد هيچگونه نقشي در ايجاد فقر و مشکلات اقتصادي ندارد و نميتواند از سرچشمه مانع توليد فقر شود و در نتيجه با عوارض و آسيبهاي اجتماعي و اقتصادي ايجاد شده در پايين دست جريان زندگي اجتماعي دست و پنجه نرم ميکند.
وي با تأکيد بر ناکافي بودن ميزان حمايتها و خدمات ارائه شده به اقشار تحت پوشش کميته امداد اظهار داشت: گرچه خدمات متنوع و گستردهاي به مدد جويان ارائه ميشود، اما؛ بسياري از افراد تحت پوشش کميته امداد بر روي خط قرمز فقر زندگي ميکنند که ضروري است دستگاههاي اجرايي کشور به همراه اين نهاد و ديگر دستگاههاي حمايتي همگرايي و همافزايي نسبت به رفع عوامل توليد فقر و کاهش آلام مدد جويان اقدام نمايند.
آيتالله هاشمي شاهرودي نيز در اين ديدار با اشاره به اينکه حضور و خدماترساني در کميته امداد را از توفيقات الهي است و بر ضرورت توانمندسازي افراد مددجو و نيازمند و تبديل نيروهاي غيرمولد به نيروهاي پويا و مولد تأکيد کردند.
نايب رئيس مجلس خبرگان همچنين با اشاره به توجه و اهتمام ويژه امام خميني (ره) به امور محرومان و مستضعفان خاطرنشان کرد: حضرت امام راحل به دليل طولاني بودن فرآيندهاي دولتي در ارائه کمکهاي مورد نياز محرومان دستور تشکيل اين نهاد غيردولتي و فرا قوهاي را صادر کرد تا کمکهاي مورد نياز سريعتر به دست نيازمندان برسد.
وي افزود: با توجه به استقلال کميته امداد و عدم وابستگي آن به دولتها، اين نهاد ميتواند فارغ از آفات و آسيبهاي دولتي و سياسي شدن فرايندها، نسبت به توانمندسازي و کاهش جمعيت تحت پوشش و نيازمند و ريشهکن کردن فقر با بهکارگيري پتانسيل مردمي و بهکارگيري انگيزه و استعدادهاي بخشهاي غيردولتي اهتمام ورزد.
آيتالله هاشمي شاهرودي با تأکيد بر توجه ويژه مکتب اسلام به مفهوم عدالت اجتماعي و مقدس بودن فرهنگ کار در اسلام و ضرورت استفاده از تجارب کشورهاي ديگر در زمينه کاهش ميزان فقر و توجه به الگوهاي مناسب توسعه اقتصادي گفت: با وجود منابع طبيعي و معادن فراوان کشور ميتوان با برنامهريزي مناسب و همکاري قوا؛ به ويژه قوه مجريه نسبت به افزايش رونق اقتصادي و کاهش ميزان محروميتها، فقر و هدايت منابع و ثروتهاي طبيعي جامعه به سمت اقشار محروم با به کارگيري پتانسيلهاي عموم مردم و نيروهاي مولد جامعه اقدام نمود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]