تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه  الرحمن الرحيم بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829596781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه گردشگري به برانگيختن بخش خصوصي و بين‌المللي نياز دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۹ب.ظ)
توسعه گردشگري به برانگيختن بخش خصوصي و بين‌المللي نياز دارد موج - در حال حاضر تقاضايي که براي حضور گردشگري در کشور ما وجود دارد بيشتر از عرضه است و ما اين فرصت را داريم که سطح عرضه و تقاضا را يکسان کنيم، فرايند توسعه گردشگري نياز به برانگيختن بخش خصوصي و تعريف پروژه‌هاي مشترک با شرکت‌هاي بين المللي است.
به گزارش خبرگزاري موج، غلام حيدر ابراهيم‌باي سلامي، استاد دانشگاه و عضو شوراي عالي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، در رابطه با سطح زيرساخت‌هاي گردشگري کشورمان گفت: ايران از نظر زيرساخت‌هاي گردشگري، متوسط رو به پايين است اين در حالي است که وجود زيرساخت‌هاي مناسب يکي از مهم‌ترين مؤلفه‌ها در اين صنعت است.
وي گردشگري را داراي 6 مؤلفه اصلي و اساسي دانست و يادآور شد: ۱-جاذبه‌ها، ۲-حمل و نقل، ۳- اقامت و هتل، ۴-پذيرايي و رستوران، ۵-بازار خريد، سوغات و صنايع دستي و ۶-خدمات اختصاصي گردشگري مثل بانک، بيمه، آموزش، بازاياريابي، تورگرداني و فناوري اطلاعات ارکان اين صنعت هستند
اولين شاخصه در حوزه گردشگري، وجود جاذبه‌هاي فرهنگي، طبيعي، تاريخي و خدماتي است، اما براي اين که اين جاذبه‌هاي متنوع، کشوري را به مقصد گردشگري تبديل کند بايد حمل و نقل خوبي داشته باشد، ما در حال حاضر راه آهن، خطوط هوايي، کشتيراني و جاده‌هاي مناسبي نداريم.
اين استاد دانشگاه از حمل و نقل به عنوان دومين مؤلفه در گردشگري ياد کرد و افزود: ما امروز به هزار و 500 واگن نياز داريم و ميانگين عمر واگن‌ها 37 سال است، ناوگان مسافري کشور ما کهنه است و از 8 سال پيش تاکنون هيچ واگني خريداري نشده است، همچنين در بحث خطوط هوايي به 400 هواپيما نياز داريم و در شرايط پس از تحريم و رشد و رونق گردشگري بايد اين ظرفيت را به 800 هواپيما افزايش دهيم.
عضو شوراي عالي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تصريح کرد: سطح فرودگاه‌هاي کشور در حال حاضر مناسب نيست و فقط فرودگاه امام خميني (ره) با 5 ميليون نفر، ظرفيت شرايط نسبي خوبي دارد، هر چند ما براي دستيابي به 20 ميليون گردشگر بايد شرايط فرودگاه‌هاي را ارتقا دهيم.
ابراهيم باي سلامي با بيان اين که گردشگري دريايي در کشور تعطيل است، اضافه کرد: کشورهاي ترکيه و ايالات متحده عربي درآمدهاي هنگفتي از گردشگري دريايي دارند اما اين ظرفيت در کشور ما مغفول مانده است.
وي همچنين به حوزه گردشگري سلامت اشاره کرد و گفت: در اين حوزه 4 شاخه اصلي وجود دارد، گردشگري پزشکي، تندرستي، پيش گيرانه و درماني، کشور ما در اين بخش‌ها توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي بسياري دارد اما موضوع اينجاست که تورگرداني و هتلينگ در اين حوزه به درستي شکل نگرفته و شايد به هيمن دليل گردشگري سلامت جايگاه خود را در کشور ما به دست نياورده است.
اين استاد دانشگاه در ادامه، اقامت و هتل را يکي ديگر از شاخصه‌هاي گردشگري دانست و افزود: ايران به 500 هتل 4 و 5 ستاره نياز دارد اما در حال حاضر فقط 130 هتل با اين درجه در کشور فعاليت مي‌کنند که آن‌ها هم گريد تاپ ندارند.
عضو شوراي عالي ميراث فرهنگي اضافه کرد: صنعت هتل همانند صنعت خودرو متفاوت است همان‌طور که در صنعت خودرو، خودروهاي مخصوص کشاورزي و تشريفات وجود دارد، در گردشگري، هتل‌هايي با درجات مختلف و براساس محيط و آمايش سرزميني طراحي مي‌شود، گردشگري صنعت پيچيده اي است که 157 صنعت ديگر را فعال مي‌کند و استفاده از اين صنعت براي رهايي از دوران رکود پس از تحريم بسياري مؤثر خواهد بود.
ابراهيم باي سلامي با بيان اين که صنعت گردشگري در ايجاد فرصت براي سرمايه گذاران و تمامي طبقات جامعه مؤثر است، يادآور شد: از ديگر مباحث مهم در حوزه گردشگري آموزش نيروي انساني است، افراد فعال در اين بخش بايد ساماندهي و جهت دهي شوند تا در توسعه گردشگري نقش آفريني مناسبي داشته باشند.
وي اضافه کرد: ما در کشورمان نيروهاي تحصيل‌ کرده فراواني داريم که مي‌توان از اين ظرفيت در حوزه گردشگري بهره برداري کرد، گردشگري صنعتي است که مي‌تواند مشارکت جامعه محلي را برانگيزد و ما بايد با استفاده از تجربيات کشورهاي موفق در اين حوزه، فرهنگ عمومي را در رابطه با فرايند ميهماني و ميزباني ارتقاء دهيم.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: رسانه‌ها، تشکل‌هاي مردم نهاد، سازمان‌هاي آموزشي رسمي و غيررسمي مي‌توانند در خدمت صنعت گردشگري قرار گيرند.
ابراهيم باي سلامي در پاسخ به اين سؤال که ارزش‌هاي فرهنگي و ديني در کشورمان چه تاثيري در فرايند توسعه صنعت گردشگري دارد؟ گفت: اين درست است که در کشور ما با توجه به ارزش‌هاي فرهنگي و ديني، محدوديت‌هايي براي گردشگران وجود دارد، اما امروز تقاضا براي مقاصد فرهنگي و تاريخي، زيارتي و گردشگري سلامت به شدت افزايش يافته و محدوديت‌هاي فرهنگي و اجتماعي در تقاضاي کنوني تأثير معناداري در کاهش اين اشتياق ندارد.
وي در ادامه يادآور شد: در حال حاضر تقاضايي که براي حضور گردشگري در کشور ما وجود دارد بيشتر از عرضه است و ما اين فرصت را داريم که سطح عرضه و تقاضا را يکسان کنيم، فرايند گردشگري در توسعه نياز به برانگيختن بخش خصوصي و تعريف پروژه‌هاي مشترک با شرکت‌هاي بين المللي است و سازمان ميراث فرهنگي مي‌تواند در اين مسير نقش مهمي را ايفا کند.
ابراهيم باي سلامي اضافه کرد: سازمان ميراث فرهنگي نمي‌تواند و نبايد نقش متصدي داشته باشند، بلکه بايد به ايفاي نقش حاکميتي خود بپردازد و تشويق، تسهيل و تسريع در بر انگيختن مشارکت بخش خصوصي وسرمايه گذاري خارجي را در دستور کار خود قرار دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن