تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820729454




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف چند محوطه باستانی در منطقه پالنگان


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ایزی تراول:
کشف چند محوطه باستانی در منطقه پالنگان
کشف چند محوطه باستانی در منطقه پالنگان عملیات کاوش و باستان شناختی در منطقه پالنگان کامیاران منجر به کشف چند محوطه باستانی شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری لیلی نیاکان باستان شناس و مجری این طرح گفت: تاریخ گذاری محوطه های باستانی کشف شده مربوط به دوران آغاز تاریخی و دوران اسلامی است که می توان به ۳۵ مکان استقراری مانند روستاها، استقرارگاه های موقت، پناهگاه های صخره ای ،گورستان ها و چشمه ها اشاره کرد.
او افزود: با توجه به اهمیت علمی و پژوهشی این طرح باستان شناختی ،ارایه اطلاعات به دست آمده به سایر باستان شناسان و پژوهشگران ملی و بین المللی می تواند برای شناخت بقایای باستانی در این سوی مرزهای فرهنگی موثر باشد.
نیاکان تاکید کرد: تعیین حدود مرزهای فرهنگی، میان منطقه ای و تهیه نقشه های گوناگون از توزیع مکانی باستانی از اهداف دیگر این بررسی بود.
به گفته او این تحقیقات باستان شناسی همچنین منجر به ثبت و مستندسازی روستاها،محوطه ها، گورستان ها و استقرارهای پراکنده در این محدوده جغرافیایی شد.
این باستان شناس چگونگی توزیع فعالیت های انسانی، تعیین میزان ارتباط میان انسان و محیط و به طبع آن منابع زیست محیطی و طبیعی آن را از اهداف دیگر این پژوهش دانست.
کامیاران را دروازه کردستان می نامند زیرا رشته کوه زاگرس که امتداد آن از کشورعراق تا جنوب ایران است از فاصله ۱۰ کیلومتری جنوب کامیاران می گذردوکوه های مرتفع این رشته کوه از نظر جغرافیایی کردستان را از کرمانشاه جداکرده است.
استان کردستان با داشتن شرایط مناسب اقلیمی و زیست محیطی، از دوران پیش از تاریخ به عنوان یکی از استقرارگاه های بشری مورد توجه بوده است.
با وجود شناسایی ۱۲۳۴ اثر باستانی در این استان و ثبت ۵۰۰ اثر در فهرست آثار ملی  هنوز محوطه های باستانی ناشناخته ای در آن وجود دارد که از ویژگی های فرهنگی ناشناخته این منطقه حکایت می کند. منبع: خبرگزاری میراث آریا




۹۴/۵/۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ایزی تراول]
[مشاهده در: www.iraneasytravel.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن