واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کاهش تعداد مدارس دو نوبته
رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس از کاهش تعداد مدارس دو نوبته خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرتضی رئیسی رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس گفت: یکی از مهمترین اقدامات دولت تامین امکانات آموزشی برای تمامی دانشآموزان سراسر کشور است و در حال حاضر دانشآموزی نداریم که به دلیل عدم وجود فضای آموزشی از تحصیل محروم بماند.
وی در ادامه افزود: برخی از فضاهای آموزشی به شکل غیر استاندارد وجود دارد که در صدد بهبود این شرایط هستیم.
رئیس سازمان نوسازی در خصوص وظایف این سازمان در ایام تابستان گفت: یکی از مهمترین وظایف ما تحویل مدارس جدید متناسب با اعتبارات دولت و کمکهای خیرین است و در حال حاضر این فعالیت به شکل مستمر انجام شده و عمده فضای آموزشی تا قبل از آغاز سال تحصیلی تحویل داده خواهد شد.
وی از دیگر وظایف تجهیز، بازسازی و تعمیر مدارسی برشمرد که در سالهای گذشته پذیرای دانشآموزان بوده است. وظیفه بعدی در این خصوص تامین تجهیزات جایگزین است که اکنون در 53 هزار کلاس درس خدمت رسانی انجام میشود.
وی همچنین تامین تجهیزات برای مدارس نوساز را از دیگر وظایف دانست.
رئیسی در خصوص تطبیق فضای آموزشی متناسب با سند تحول تصریح کرد: بر مبنای سند تحول 4 پایه در دو مقطع وجود دارد و بر هر مقطع سه پایه موجود است و مطلوب این است که فضاهای آموزشی تفکیک شده باشد اما به دلیل کمبود فضای آموزشی این امر محقق نشده است.
وی در ادامه یادآور شد: مدارسی که در سنوات گذشته وجود داشتهاند به ویژه در مقطع ابتدایی مشکل اصلی آموزش و پرورش بود چرا که تعداد کلاسها مضربی از 5 بود و در زمان تغییر نظام آموزشی ناچار به استفاده از کلاسهای پیش ساخته و یا تغییر کاربری برخی از فضاهای آموزشی مدارس بودیم. اما بر اساس اقدامات جدید مدارس ساخته شده مضربی از 3 خواهند بود تا مشکل فضاهای آموزشی بر طرف شوند.
تخصیص مناسب اعتبارات برای تک نوبته شدن مدارس
رئیسی در خصوص تحقق تک نوبته شدن مدارس بیان کرد: در سال تحصیلی گذشته 105 هزار کلاس درس داشتیم که از این تعداد 95 هزار فضای فیزیکی وجود داشت و 10 هزار فضا به صورت دو نوبته اداره میشد.
وی خاطر نشان کرد: البته درطول تاریخ آموزش و پرورش کمترین تعداد مدارس دو نوبته را داشتهایم.
رئیس سازمان نوسازی عمده مشکل مدارس دو نوبته را در کلانشهرها دانست و افزود: در روستاها وضعیت فضای آموزشی در وضعیت بهتری نسبت به شهرها قراردارد.
وی تصریح کرد: یک از مصادیق عدالت آموزشی کاهش تعداد مدارس دو نوبته خواهد بود که با تخصیص مناسب اعتبارات این امر محقق خواهد شد.
وی در پایان به این موضوع اشاره داشت که پیش بینیها بر اساس ساخت هزار پروژه آموزشی بود اما با توجه به وضعیت مناسب اعتبارات هزار و 300 فضای آموزشی استاندارد و مقاوم در دست ساخت قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
یک حادثه مرا به سمت مدرسه سازی سوق داد
افزایش 35 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور
شرایط انتقال فرهنگیان اعلام شد/آغاز ثبت نام متقاضیان از فردا
تحقق عدالت آموزشی در مناطق محروم/ساماندهی معلمان براساس اعلام نیاز مناطق
کلاسهای تابستانی برای یکسان سازی وضعیت علمی
شهریههای بالا، سد راه حضور در مدارس پیش دبستانی
ایثارگران فرهنگی در انتظار پاسخ سازمان مدیریت
آموزش دختران کلید توسعه یافتگی کشور
توجه وزیر آموزش و پرورش به آموزش دختران
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]