تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816614343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنايع غذايي بيشترين اشتغالزايي صنعتي را دارند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ مرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۲۶ب.ظ)
صنايع غذايي بيشترين اشتغالزايي صنعتي را دارند موج - از بابت کيفيت و سلامت صنايع لبني، خيال مردم راحت باشد زيرا وزرات بهداشت و کانون انجمن هاي صنايع غذايي به وظايف نظارتي خود عمل مي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، کاوه زرگران، دبيرکل کانون انجمن هاي صنايع غذايي ايران در بازديدي از دو واحد بزرگ لبني از برنامه اين کانون براي ارتباط هرچه بيشتر مسئولان با صنايع غذايي با هدف ارتقاي سطح کيفي محصولات، حفظ امنيت غذايي، توليد ارزش افزوده بيشتر، حمايت از سلامت جامعه و حل معضلات موجود در اين صنعت خبر داد و گفت: با رئيس سازمان غذا و دارو قرار گذاشتيم که در طول مواصل زماني مشخصي از کارخانجات صنايع غذايي ديدار کرده و از نزديک با چالش ها و نيازهاي آنها براي بالا بردن کيفيت محصولات توليدي و رقابتي کردن آنها در بازارهاي جهاني، آشنا شويم.
وي ادامه داد: در همين راستا بازديدي از دو واحد بزرگ لبني کشور با حضور رسول ديناروند، رئيس سازمان غذا و دارو و هدايت حسيني، مديرکل نظارت و ارزيابي فراورده هاي خوراکي و آشاميدني، داشتيم.
رسول ديناروند در حاشيه بازديد از واحد صنايع لبني با اشاره به شيوع بياماري تب مالت در برخي از استان هاي غربي کشورگفت: توصيه قطعي ما به مردم اين است که فقط و فقط شير پاستوريزه مصرف کنند، شيري که در صنعت کشور پاستوريزه بسته‌بندي و در سراسر کشور عرضه مي شود و تحت نظارت است و اطمينان به سلامت آن صدها برابر بيشتر از شيري است که به صورت سنتي و فله عرضه مي شود.
وي اضافه کرد: نظارت بر سلامت و کيفيت غذا بر عهده سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت است از اين رو علاقه‌مند نيستيم مردم شير و لبنيات سنتي مصرف کنند زيرا هيچ گونه نظارتي بر سلامت و کيفيت آنها وجود ندارد.
ديناروند در عين حال گفت: از بابت کيفيت و سلامت صنايع لبني، خيال مردم راحت باشد البته ما هم به وظايف نظارتي خود عمل مي کنيم.
وي ادامه داد: به هيچ عنوان علاقه‌مند نيستيم مراکز سنتي لبني را تعطيل کنيم، اما به مردم اعلام مي‌کنيم شير پاستوريزه مصرف کنند البته با عرضه شير به صورت سنتي و فله 100 درصد مخالفيم، در بقيه فرآورده‌هاي لبني مردم مي‌توانند از عرضه فله‌اي مصرف کنند اما نظارت دولت بر حوزه صنعت لبنيات انجام مي شود.
معاون وزير بهداشت با بيان اينکه صنايع لبني ما فعال و بالنده و داراي جايگاه خوب هستند که مي‌توانند هم نياز داخل کشور و هم نياز بازارهاي صادراتي را تأمين کنند افزود: درصد بالايي از اشتغال صنعتي مربوط به صنايع غذايي است و بازديد از واحدهاي لبنيات اطراف تهران با هدف حمايت از صنعت لبنيات انجام مي شود زيرا از ديد وزارت بهداشت يکي از محصولاتي که حمايت از آن و توسعه و توليد و مصرف کالاهاي آن به نفع سلامت مردم است شير و لبنيات البته از نوع کم‌چرب آن است.
ديناروند افزود: اينکه وزارت بهداشت راغب است قيمت شير افزايش يابد درست منعکس نشده است معتقديم بايد قيمت شير واقعي شود، البته دولت بايد حمايت کند تا هزينه مصرف کننده کمتر شود زيرا صنعت نمي تواند زيان ببيند و کنترل قيمت نبايد به گونه اي انجام شود که توليدکنندگان شير و صنعت لبنيات، توليد با کيفيت پايين داشته باشند.
وي اضافه کرد: قيمت شير پرچرب بايد بالاتر باشد تا مردم تشويق شوند از شير و مواد لبني کم‌چرب استفاده کنند.
ديناروند افزود: سرانه مصرف شير ما 70 تا 90 ليتر در سال است که بايد بتوانيم 50 درصد اين ميزان را افزايش دهيم، البته در برخي از کشورهاي اروپايي سرانه مصرف شير 300 ليتر در سال است، در مقابل کشورهايي هستند که سرانه مصرف آنها 30 ليتر است.
اين مقام مسئول اضافه کرد: اميدواريم با افزايش ظرفيت‌هايي که در صنايع لبني ايجاد مي شود با تأمين نياز کشورهاي اطراف، بازارهاي منطقه اي را حفظ کنيم البته هم اکنون صنعت لبنيات ما به ويژه در حوزه بستني صادرات خوبي دارد.
رئيس سازمان غذا و دارو گفت: تخلف در هر صنعتي اتفاق مي افتد که ما برخورد مي‌کنيم اما مردم اطمينان داشته باشند که بيشتر محصولات صنعتي غذايي، سالم و مورد تأييد ماست.
وي گفت: بيشتر تخلفات در صنايع کوچک لبني است اما همه تخلفات در اين صنايع نبوده است البته برخي مواقع تخلفات عمدي نيست، مانند اصلاح هواساز و جابه‌جايي خط توليد از مواردي است که نمي توان گفت تخلف عمدي است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن