محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830267562
بیل کلینتون، رئیس جمهور ساکسیفون نواز
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بیل کلینتون، رئیس جمهور ساکسیفون نواز
ویلیام جفرسون «بیل» کلینتون (زاده شده به نام ویلیام جفرسون بلایت سوم ۱۹ اوت ۱۹۴۶) چهل و دومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ بودهاست.
برترین ها:
نام: ویلیام جفرسون کلینتون
زادروز: ۱۹ اوت ۱۹۴۶ (۶۹ سال)
محل تولد: هوپ، آرکانزاس
ملیت: ایالات متحده آمریکا
حزب سیاسی: دموکرات
۴۲مین رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا از ۲۰ ژانویه ۱۹۹۳ – ۲۰ ژانویه ۲۰۰۱
۵۰مین دادستان آرکانزانس
همسر: هیلاری رودهام کلینتون
فرزندان: چلسی کلینتون
دانشگاه: مدرسه حقوق ییل
پیشه: سیاستمدار
تخصص: وکالت
ویلیام جفرسون «بیل» کلینتون (زاده شده به نام ویلیام جفرسون بلایت سوم ۱۹ اوت ۱۹۴۶) چهل و دومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ بودهاست. او که عضو حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا است پیش از انتخاب به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به مدت ۱۲ سال فرماندار پنجاهم و پنجاه و دوم ایالات جنوبی آرکانزاس را بر عهده داشت. او بعد از فرانکلین روزولت و جان کندی جوانترین شخصی است که به عنوان رئیس جمهور خدمت کردهاست.
کلینتون سیاستمدار نئو دموکراتی است که مسئول اصلی فلسفه حکومتی «راه سوم» میباشد که دو دورهٔ ریاست جمهوری وی از مصداقهای این فلسفه به حساب میآیند. کلینتون رئیس جمهور دورانی بود که طولانیترین دوره رشد اقتصادی در حال صلح به شمار میآمد که بودجهٔ میزان و مازاد کلی را در برداشت. در دورهٔ اول ریاست جمهوری وی، قانونگذاریهاو سیاستهای اقتصادی متعددی مشاهده شد. دورهٔ دوم ریاستجمهوری وی بیشتر تحت تأثیر رسوایی جنسی بیل کلینتون بود. وی نهایتاً توسط مجلس سنای ایالات متحده آمریکا تبرئه شد و در دفتر ریاست جمهوری برای تکمیل دوره ریاست جمهوریاش باقیماند. از دیگر حوادث دورهٔ دوم ریاست جمهوری کلینتون جنگ کوزوو بود.
کلینتون در حالی کاخ سفید را ترک میکرد که مردم توسط نظرسنجیها اخلاق و رفتار وی را زیر سؤال برده بودند. هر چند، وی رضایت ۶۵ درصد را به دست آورده بود که بالاترین میزان در بین روسای جمهور بعد از جنگ جهانی دوم بود. بعد از ترک دفتر ریاست جمهوری، کلینتون در امور سخنرانی عمومی و فعالیتهای انسانی مشغول شد. وی نهاد ویلیام کلینتون را تأسیس کرد تا تبلیغ و پرداختن به مسائل جهانی از جمله رفتار و جلوگیری از بیماری ایدز و گرم شدن زمین را دنبال کند. در سال ۲۰۰۴، وی زندگینامهٔ خود را با نام «زندگی من» را منتشر کرد. همسر وی هیلاری رودهام کلینتون در سال ۲۰۰۰ به عنوان سناتور ایالت نیویورک انتخاب شد. کلینتون پایهگذار بنیاد کلینتون است و ریاست آن را بر عهده دارد.
دوران جوانی
ویلیام جفرسون بلایت سوم در شهر هوپ از ایالت آرکانزاس به دنیا آمد. نام او بعد از نام پدرش ویلیام جفرسون بلایت کوچک انتخاب شد. پدر وی که یک فروشندهٔ در حال سفر بود، سه ماه زودتر از تولد پسرش در یک تصادف کشته شد. در سال ۱۹۵۰، مادر وی با شخصی به نام روگان کلینتون که در کار فروش اتومبیل شریک برادرش بود، ازدواج کرد.
تا به چهارده سالگی نرسیده بود، بیلی، نام خانوادگی پدرخواندهاش را برای نام خودش انتخاب نکرده بود. وی همیشه از پدرخواندهاش به عنوان یک قمارباز و الکلی یاد میکرد و بارها عنوان کرده که پدرخواندهاش همیشه با مادرش و برادرخواندهاش بدرفتاری میکردهاست.
بیل کلینتون در کودکی
کلینتون در کودکی به مدرسهٔ کاتولیک سنت جان و ابتدایی رمبل میرفت. کلینتون سپس به دبیرستان هات سپرینگ رفت، در جایی که یک دانش آموز فعال و رهبر بود. وی آنجا به نواختن ساکسیفون پرداخت و حتی برای مدت کوتاهی تصمیم گرفت در زندگیاش به موسیقی بپردازد؛ اما همانطور که در «زندگی من» توضیح میدهد:
«یک وقتی در شانزده سالگی، تصمیم گرفتم که به عنوان یک مسئول منتخب یک زندگی عمومی داشته باشم. من موسیقی را دوست داشتم و فکر میکردم میتوانم خیلی خوب باشم، اما میدانستم هیچ وقت نمیتوانستم جان کولترین باشم. من به دارو علاقه داشتم و فکر میکردم میتونم یک دکتر خوب باشم اما میدانستم که نمیتوانستم مایکل دیباکی شوم؛ ولی میدانستم که در خدمت عمومی میتوانم بسیار عالی باشم.»
بیل کلینتون جوان (سمت راست نگاره) در نزد جیمی کارتر (سمت چپ نگاره)
در سال ۱۹۶۳ دو لحظهٔ بسیار تأثیرگذار در جوانی کلینتون رخ داد که به وی در تصمیم برای خدمت عمومی کمک کردند. اولی دیدار وی از کاخ سفید به عنوان عضو مجلس دانشآموزی کشور و دیدن رئیس جمهور جان کندی بود و دومی سخنرانی بسیار معروف مارتین لوتر کینگ کوچک با نام «رؤیایی دارم» بود که کلینتون این سخنرانی را تماماً حفظ کرد.
تحصیلات عالیه
کلینتون مدرک کارشناسیاش را از مدرسهٔ والش وابسته به وزارت خارجه گرفت و برای سناتور فولبرایت کار کرد. وی مشمول بورسیهای (بورسیه رودس) برای تحصیل در کالج آکسفورد انگلیس شد. وی در دههٔ شصت بازیهای تیم فوتبال چلسی را میدید و به یکی طرفدار این تیم تبدیل شد.
بعد از آکسفورد، کلینتون مدرک وکالتش را در سال ۱۹۷۳ از مدرسهٔ حقوق دانشگاه ییل گرفت. در این مدرسه با دختری به اسم هیلاری رودهام آشنا شد و در سال ۱۹۷۵ با او ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دختری به اسم چلسی است که در سال ۱۹۸۰ به دنیا آمد.
فعالیت سیاسی در آرکانزاس
در سال ۱۹۷۴ بعد از یک سال استادی در دانشگاه حقوق آرکانزاس، وی نامزد مجلس نمایندگان شد که رقیب وی با ۵۲ درصد آرا وی را شکست داد.
بیل کلینتون به عنوان جوانترین فرماندار از سال ۱۹۷۹ برای فرمانداری ایالت آرکانزاس انتخاب شد.
وی در انتخابات سال ۱۹۸۰ برای فرمانداری شکست خورد؛ اما طولی نکشید که دو سال بعد دوباره به عنوان فرماندار انتخاب شد و در طول دههٔ پیش رو به اقتصاد ایالت کمک کرد. وی به چهرهٔ مهمی بین نئو دموکراتها (شاخهای از حزب دموکرات) تبدیل شد. نئو دموکراتها به اصلاحات بهداشتی و کوچک شدن دولت اعتقاد داشتند که مورد حمایت دموکراتها و جمهوریخواهان بود.
رقابت و فعالیت انتخاباتی برای نامزدی
در سال ۱۹۸۷ گمانه زنیهای رسانهای از شانس کلینتون برای رقابت با آقای کومو فرماندار وقت ایالت نیویورک برای کاندیداتوری ریاست جمهوری حزب دموکرات خبر دادند. وی تا سال ۱۹۹۲ خود را به عنوان عضو برجسته و پیشروی جناح نو دموکراتها در حزب دموکرات معرفی کرد.
انتخابات ریاست جمهوری
کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا سال ۱۹۹۲ پیروز شد (۴۳٫۰ درصد) در مقابل رقیب جمهوریخواهش رئیس جمهور وقت جورج هربرت واکر بوش و (۳۷٫۴ درصد) و رقیب میلیاردر و پوپولیست راس پروت که به عنوان نامزد مستقل رقابت میکرد. دلیل شکست رئیس جمهور وقت جورج اچ. بوش از او کاهش حمایت و تأیید مردم به ۴۰ درصد بود.
انتخاب کلینتون به اقامت ۱۲ سالهٔ پی در پی و اقامت ۲۰ سال از ۲۴ سال گذشته روسای جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا در کاخ سفید پایان داد.
ریاست جمهوری
به محض در اختیار گرفتن پست ریاست جمهوری کلینتون قانونی را امضاء کرد که به موجب آن کارفرمایان را مجبور میکرد به کارمندان خود اجازه بدهند برای حاملگی یا وضعیت پزشکی جدی مرخصی بدون حقوق بدهند. در حالی که این اقدام یک اقدام مردم پسند بود وی تلاشش را برای عملی کردن یکی دیگر از قولهایی که در تبلیغات انتخاباتی داده بود آغاز کرد. بیل کلینتون به همجنسگرایان مرد و زن اجازه داد که بتوانند در نیروهای نظامی آمریکا خدمت کنند. هر چند این اقدام انتقادات زیادی از جبهههای راست و چپ به بار آورد. در نهایت کنگره ایالات متحده آمریکا با سیاست «نپرس، نگو»، این قانون را محدود کردبه این ترتیب که همجنسگرایان آمریکایی میتوانستند تا زمانی که علایق جنسیشان مخفی باشد در ارتش مشغول به خدمت باشند.
بیل کلینتون در حال نواختن ساکسیفون برای بوریس یلتسین، رئیس جمهور روسیه
مورد دیگری که کلینتون به آن پرداخت تجارت آزاد بود. کلینتون از توافقنامهٔ تجارت آزاد آمریکای شمالی(نفتا) حمایت میکرد و برای به دست آوردن حمایت جمهوریخواهان و دموکراتها با آنان مذاکره کرد. این توافقنامه مخالفانی در دو اردوگاه جمهوریخواه و دمکرات داشت اما در نهایت توافقنامه تأیید شد.
کلینتون همچنین قانونی را تصویب کرد که به موجب آن خریداران اسلحه برای خرید اسلحهٔ دستی میبایست پنج روز صبر کنند.
کلینتون همچنین قانون مالیای را تصویب کرد که به خانوادههای با سطح درآمد متوسط و دارای فرزندان مستقل امکان میداد تا به فراخور شرایط خاص مورد نظر مقداری از مالیات بر درآمد را پس بگیرند. از مهمترین رویدادهای ریاست او ماجرای فرقه دیویدیه بود. این واقعه در ۲۸ فوریه سال ۱۹۹۳ تا ۱۹ آوریل با یورش ناگهانی به شیوه جنگی در شهر واکو واقع در ایالت تگزاس آغاز شد و در ۱۹ آوریل، دولت آمریکا تانکها را برای تخریب و نابودی و پخش کردن گاز در ساختمانی که مردم در آن زندگی میکردند، به محل اعزام کرد.
دولت آمریکا بهانه این کار را نگرانیهای خود از وضع بهداشتی محل اقامت دیویدیان و جلوگیری از آزار و اذیت کودکان توسط دیوید کورش، رهبر این فرقه و همچنین طولانی شدن مدت زمان مأموریت و محاصره و در نتیجه خسته شدن مأموران اف بی آی، دانست که منجر به انتشار گاز در محل خانهٔ تحت محاصره شد. آتشی بسیار وحشتناک و جهنمی که حدود ۴۰ دقیقه ساختمان را سوزاند، که شاید یکی از وحشیانهترین نوع کشتار در طول تاریخ است.
بیل و هیلاری کلینتون در جوانی
اما بعد از این حادثه فریادهای عمومی برای آغاز بررسی کنگره درباره این حادثه بلند شد، ولی پس از گذشت سالها از این جهنم ایجاد شده، دلیل مرگ این فرقه همچنان پنهان باقیماند. رهبر ایران در نماز جمعه ۲۹ خرداد سال ۸۸، با اشاره به این واقعه خطاب به سردمداران غرب، به ويژه آمريكا يادآور شدند كه كشوري كه دستش به خون افراد بيگناهي مانند زنان و كودكان پيرو فرقه ديويديان (داووديان) آلوده است، حق ندارد دم از حقوق بشر بزند.
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
رئیس جمهورعراق برای بررسی بحران ریاست کردستان وارد اربیل شد
شفقنا- شبکه خبری السومریه نیوز لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد که فؤاد معصوم رئیس جمهوری عراق برای بررسی بحران ریاست اقلیم کردستان وارد اربیل شد سه شنبه ۲۷مرداد۱۳۹۴سفررئیسجمهور وفاق و همبستگی به همراه دارد
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۶ فرماندار شهرستان همدان گفت یکی از دستاوردهای ما در سفر ریاستجمهوری به همدان باید وفاق و همبستگی باشد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه همدان علی تعالی روز دوشنبه 26 مرداد سالجاری در شورای اداری شهرستان همدان اظهار کرد ریتذکر نماینده ایلام به رئیس جمهور در خصوص پیگیری موضوع آتش سوزی جنگلهای زاگرس
نماینده مردم شهرستانهای جنوبی استان ایلام در مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس جمهور خواستار پیگیری جدی موضوع آتش سوزی های زنجیره ای جنگلهای زاگرس به ویژه آتش سوزی های پی در پی این جنگلها در استان ایلام شد به گزارش تابناک ایلام دکتر احمدی در این تذکر که در صحن علنی مجلس قرائت شآقای رئیس جمهور در پمپ بنزین! /عکس
سایت پایتخت پوتین رئیس جمهور روسیه را در پمپ بنزین مشاهده می کنید که خود عکس گویای همه چیز می باشد ده سال رئیس جمهور روسیه است سوار ماشینی بنام لادا ساخت کشور روسیه می شود و باک ماشینش را پر می کند رئیس دومین کشور قدرتمند جهان سرباز سابق کا جی جی اطلاعات روسیه با لقب روبااستونی اولین مقصد خارجی رئیسجمهور جدید لهستان
سهشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۳ رئیسجمهور جدید لهستان اولین سفر خارجی خود را به مقصد استونی آغاز و پس از آن به برلین لندن و نیویورک سفر میکند جایی که قرار است در آن با رئیسجمهور آمریکا دیدار کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس انتخابآقای رئیس جمهور، تا کی باید شاهد توهین و تحقیر ملت بزرگ ایران بود؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر لنده بهنام ترکمان به وضعیت موجود کشور در پسا تحریم اشاره کرد و گفت در این وضعیت انگار توهین و بی حرمتی ها به ملت از پیش نیز بیشتر شده است و باید از رئیس جمهور پرسید که تا کی باید شاهد توهین و تحقیر ملت بزرگ ایران به خاطر سکوت و میدان دادن شما بهرئیسجمهور از دانشجویان بورسیه عذرخواهی کند
رئیسجمهور از دانشجویان بورسیه عذرخواهی کند وزیر سابق علوم با بیان اینکه امروز وقت حساب رسیده و باید در رابطه با بورسیهها توضیح دهند گفت آیا نباید رئیسجمهور امروز که در رابطه با بورسیهها همه چیز مشخص شده از دانشجویان بورسیه عذرخواهی کند به گزارش فرهنگ نیوز کامران دانشجو وزیپیش بینی درباره رئیس جمهور آینده آمریکا
پیش بینی درباره رئیس جمهور آینده آمریکا یک تحلیلگر روسی با بررسی اوضاع انتخابات ریاست جمهوری آمریکا معتقد است پیروزی از آن دموکرات ها خواهد بود خبرآنلاین یک تحلیلگر روسی با بررسی اوضاع انتخابات ریاست جمهوری آمریکا معتقد است پیروزی از آن دموکرات ها خواهد بود روزنامه ماسکطرح مجلس برای بازنشستگان کمک به رئیس جمهور است!؟
طرح مجلس برای بازنشستگان کمک به رئیس جمهور است وبلاگ > اعلمی فریمان هادی - امروز و در این نیمه دوم عمر دولت مردم امید زیادی به دولت تدبیر و امید –به خصوص –در نوسازی کابینه برای دوران پسا توافق –و سایر جاها دارند طرحی در مجلس با دوفوریت در ممنوعیت به کارگرفتن بازنرئیسجمهور سابق سریلانکا شکست در انتخابات پارلمانی را پذیرفت
سهشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۸ رئیسجمهوری سابق سریلانکا در انتخابات پارلمانی شکست خورد و به این ترتیب تلاش وی برای بازگشت به قدرت چند ماه پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری ناکام ماند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ماهیندا راجاپاکسه رئیس جمهوری سابق سریلانکا در مص-
گوناگون
پربازدیدترینها