تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848332229




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ميبدي يزدي: هجمه‌ها علیه هاشمي، سبب بالارفتن محبوبيت وی شده است


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ميبدي يزدي: هجمه‌ها علیه هاشمي، سبب بالارفتن محبوبيت وی شده است

ميبدي يزدي: هجمه‌ها علیه هاشمي، سبب بالارفتن محبوبيت وی شده است


حضور احتمالي آيت‌ا... هاشمي و آیت ا...سيد حسن خميني در انتخابات مجلس خبرگان، شكايت محمود احمدي‌نژاد و اسفنديار رحيم مشايي از وزير دادگستري و همچنين هجمه‌هاي گسترده و سازمان يافته عليه آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني از مهم‌ترين اتفاقات سياسي روزهاي گذشته در ايران بوده است. به همين دليل و براي تحليل و بررسي اين مسائل با حجت‌الاسلام محمدتقي فاضل ميبدي يزدي از روحانيون نوانديش حوزه علميه قم گفت‌وگو كرديم. ميبدي يزدي درباره شكايت احمدي‌نژاد از معاون اول دولت تدبير و اميد عنوان مي‌كند: «دليل اينكه در شرايط كنوني آقاي احمدي‌نژاد از آقاي جهانگيري شكايت كرده يا اينكه مشايي از وزير دادگستري، شکایت مي‌كند اين است كه اعضاي دولت قبل تلاش مي‌كنند با فرافکنی مانع از روشن شدن پشت پرده‌هاي دولت خود شوند. آقاي روحاني و مديران دولت تدبير و اميد بايد به صورت جدي در مقابل هجمه‌هاي اين افراد ايستادگي كنند و حقايق را براي مردم بازگو كنند».
 در ادامه متن گفت‌وگوي «آرمان» با حجت‌الاسلام محمدتقي فاضل ميبدي يزدي را از نظر مي‌گذرانيد:  به تازگي هجمه‌هاي گسترده‌اي عليه آيت‌ا... هاشمي صورت گرفته است. نظر شما در این‌باره چيست؟
 
به نظر من نفس هجمه عليه شخصيت‌هاي محبوب مردم شكست خورده است. اين هجمه‌ها علیه آيت‌ا... هاشمي اتفاقا سبب بالارفتن محبوبيت ايشان شده است. نمي‌توان با هجمه‌هاي كينه‌توزانه و عداوت طلبانه نسبت به شخصيتي كه داراي محبوبيت بالايي در بين مردم است جايگاه وي را دچار خدشه كرد. بنده به خاطر دارم در زمان انقلاب همين هجمه‌ها عليه آقاي بهشتي نيز صورت مي‌گرفت. با اين وجود آقاي بهشتي با مشي اعتدالي كه داشتند از مقابله به مثل و برهم زدن آرامش جامعه خودداري مي‌كردند. در شرايط كنوني نيز آيت‌ا... هاشمي با خردورزي و سياست ورزي رفتار تندروها را به خودشان برنمي گرداند تا آرامش سياسي كشور به هم نخورد. همواره در طول تاريخ شخصيت‌هاي بزرگ با هجمه‌ها و ناملايمتي‌هاي زيادي روبه رو بوده‌اند. با اين وجود اينگونه شخصيت‌ها راه عبور از بحران‌ها و مقابله با ناملايمتي‌ها را به خوبي مي‌شناسند و تلاش مي‌كنند با درايت و آينده نگري از اين بحران‌ها عبور كنند. به همين دليل هم رفتار و واكنش بزرگان به ناملايمتي‌ها براي نسل‌هاي بعدي هر جامعه به يك الگو تبديل مي‌شود. در كشور ما هم شخصيت‌هاي بزرگ زيادي وجود داشته‌اند كه هر كدام با ناملايمتي‌ها و فراز و نشيب‌هاي زيادي روبه‌رو بوده‌اند. به نظر مي‌رسد در شرايط كنوني نوبت به آيت‌ا... هاشمي رسيده كه صبر، استقامت و بردباري خود را در مقابل اين هجمه‌ها نشان دهد. نكته ديگر اينكه بالاخره بايد يك روز ريشه اين بداخلاقي‌ها در جامعه ما خشكانده شود. متاسفانه مدتي است هر كس سخنراني و جمله‌اي را مطرح مي‌كند عده‌اي از آن تعبير سياسي و غرض‌ورزانه مي‌كنند و عليه آن شخص مورد استفاده قرار مي‌دهند. آقاي هاشمي نسبت به اينكه عده‌اي كه الفباي انقلاب را نمي دانند و امروز خود را متولي انقلاب مي‌نامند احساس خطر كرده كه چنين جملاتي به زبان جاري ساخته است. آقاي هاشمي خدمات ارزنده و كم نظيري به مردم و كشور كرده است و داراي جايگاه رفيعي در تاريخ معاصر ايران است. 
 
ارزيابي شما از حضور آيت‌ا... هاشمي و سيدحسن خميني در انتخابات مجلس خبرگان چيست؟
 
فارغ از اينكه حضور اين افراد قطعيت يافته يا نه حضور شخصيت‌هاي معتدل و مورد اعتماد مردم به مانند آيت‌ا... هاشمي و آيت‌ا... سيد حسن خميني به بيشتر كردن شور و نشاط اين انتخابات كمك خواهد كرد. هر كدام از اين بزرگان وزنه‌ مهمي در ساختار سياسي كشور و مورد وثوق لايه‌هاي مختلف و متكثر مردم هستند. حضور اين بزرگان همچنين گواه خوبي بر پشتوانه خوب اصلاح‌طلبان و اعتدالگرايان براي حضور در انتخابات خبرگان و البته دليلي موجه بر نگراني جريان مقابل كه مي‌داند در رقابت انتخاباتي با اين چهره‌ها كاري بس سخت و مشكل پيش رو دارد. اصلاح‌طلبان و ميانه روهاي طرفدار دولت، شانس موفقيت خود در انتخابات پنجمين دوره خبرگان را بيش از همه ادوار گذشته مي‌دانند و به همين دليل تلاش مي‌كنند با تركيب روحانيون ميانه رو و با حضور هاشمي‌رفسنجاني و سيدحسن خميني به پيروزي در اين دوره انتخابات دست يابند. در دوره‌هاي گذشته نامزدهاي مشترك در فهرست‌هاي دو جناح زياد بود و چنانچه سيدحسن خميني توسط اصولگرايان نيز براي نامزدي دعوت شود احتمال شركت وي در انتخابات بيشتر خواهد شد. به همين دليل از هم‌اكنون مي‌توان انتظار يك انتخابات باشكوه را در انتخابات مجلس خبرگان داشت. 
 
سخنگوي وزارت كشور به تازگي از بررسي كارنامه مديران دولت آقاي روحاني و احتمال بركناري برخي از مديران كه كارنامه قابل قبولي ندارند خبر داده است. اين در حالي است كه
برخي نسبت به انتخاب مديران در دولت آقاي روحاني و همچنين عملكرد آنها انتقاد داشته‌اند. چرا دولت تصميم گرفته در مقطع كنوني مديران خود را تغيير بدهد؟
 
تغيير مديران در همه جوامع مرسوم است و مديران كلان با توجه به مصالح عمومي تلاش مي‌كنند از بهترين افراد براي خدمت رساني به افراد جامعه خود استفاده كنند. با اين وجود الگوي تغيير مديران در دولت احمدي‌نژاد برخلاف اصول مديريتي صورت گرفت. دولت اصلاحات هيچ گاه تغييرات گسترده‌اي در مديران كشور به وجود نياورد. تغييرات كمي كه رخ داد نيز عمدتا بنا به ضرورت كشور بود و شاكله عمومي دولت برگرفته از دولت گذشته بود. اين مساله به اين معنا نيست كه اگر فردي به نقطه پاياني مديريت خود رسيد نبايد تغيير كند، بلكه تغيير مديراني كه نمي‌توانند تاثيرگذار باشند يك امر طبيعي و بديهي است. احمدي‌نژاد علاوه بر تغيير مطلق كابينه در سه يا چهار لايه پاييني مديريت كشور نيز تغيير به وجود آورد. در نتيجه به يك باره روند مديريتي كشور با يك «سكته» شديد روبه رو شد. اين غائله در سال92ختم شد و آقاي روحاني مديريت كشور را برعهده گرفت. در اين مقطع زماني اين مساله به‌شدت احساس شد كه آقاي روحاني براي بهبود وضعيت كشور مجبور است تغييرات جديدي را به صورت جدي اعمال كند. در نتيجه آقاي روحاني دست به تغيير مديران كشور زد. با اين وجود بنده معتقدم در شرايط كنوني اگر قرار است تغيیراتي صورت بگيرد اين تغييرات بايد در حداقل ممكن صورت بگيرد. براي اينكه تغييرات در حداقل ممكن نيز صورت بگيرد بايد پيش نياز آن رعايت شود. رعايت اين پيش نياز نيز اين است كه كساني كه مسئوليت‌هاي بزرگ را به عهده مي‌گيرند بايد واجد صلاحيت‌هاي كافي باشند. اگر همه به اين مساله مقدماتي پايبند باشند و به آن عمل كنند به صورت طبيعي «مسئوليت» به افراد ذيصلاح منتقل مي‌شود. در نتيجه هنگامي كه مديران كلان با تغييرات اندكي مواجه مي‌شوند، رده‌هاي پايین‌تر مديريتي نيز با تغييرات بسيار كمي روبه رو مي‌شوند. تغيير اندك مديران در درازمدت به توسعه كشور كمك مي‌كند و سبب بالا رفتن ثبات تصميم‌گيري در چشم‌اندازها مي‌شود. مدیریت احمدي‌نژاد موجب کنار رفتن مدیران شد. آنچه در اين مقطع زماني رخ داد اين بود كه عرصه مديريتي كشور از مديران توانمند كه داراي قابليت‌هاي فراواني بودند به يك‌باره تخليه شد. اگر دولت در كشور در حال توسعه‌اي چون ايران از مديران توانمند و باصلاحيت خالي شود اساسا گام‌هاي استواري در مسير توسعه برداشته نمي‌شود. 
 
هدف احمدي‌نژاد و اسفنديار رحيم مشايي از شكايت عليه معاون اول دولت آقاي روحاني و همچنين آقاي پورمحمدي وزير دادگستري چيست؟
 
با دستگير شدن معاونان دولت احمدي‌نژاد بسياري از پشت پرده‌هاي دولت گذشته براي مردم آشكار شده است. هنگامي كه دولت آقاي روحاني هدايت دستگاه اجرايي كشور را به دست گرفتند با نابساماني‌هاي گسترده‌اي در پشت پرده مديريت كشور مواجه شدند كه سبب نگراني آنها شد. به همين دليل تلاش كردند به مرور زمان افكار عمومي را با اين مشكلات و پشت پرده‌ها آشنا كنند. به هر حال در هشت سال گذشته ضربات جبران‌ناپذيري به كشور وارد شد كه آثار آن هنوز نيز در جامعه وجود دارد. دليل اينكه در شرايط كنوني آقاي احمدي‌نژاد از آقاي جهانگيري شكايت كرده يا اينكه مشايي از وزير دادگستري شکایت مي‌كند اين است كه اعضاي دولت قبل تلاش مي‌كنند با فرافکنی مانع از روشن شدن پشت پرده‌هاي دولت خود شوند. آقاي روحاني و مديران دولت تدبير و اميد بايد به صورت جدي در مقابل هجمه‌هاي اين افراد ايستادگي كنند و حقايق را براي مردم بازگو كنند. 
 
به نظر شما توافق هسته‌اي چه تغييري در رويكردها و آينده دولت به وجود مي‌آورد؟دولت تدبير و اميد براي رسيدگي به مشكلات داخلي و به‌ويژه مسائل سياسي و مدني چه راهكارهايي را بايد در دستور كار خود قرار بدهد؟
 
دولت آقاي روحاني با به نتيجه رساندن پرونده هسته‌اي ايران گام بلندي را در تحقق مطالبات مردم برداشت. در طول مذاكرات هسته‌اي ايران توانست در مواجهه با قدرت‌هاي جهاني به دستاوردهاي بزرگ و قابل قبولي دست پيدا كند كه نظير آن در تاريخ كمتر ملتي يافت مي‌شود. متاسفانه سياست‌هاي دولت گذشته در عرصه بين‌المللي با ناكامي بزرگي براي ملت ايران همراه بود و سوء مديريت كشور را به تنگناهاي بزرگي كشاند و تحريم‌هاي گسترده‌اي عليه ايران توسط شوراي امنيت سازمان ملل تصويب شد. حتي كساني كه در گذشته قطعنامه‌هاي سازمان ملل را كاغذ پاره تلقي مي‌كردند در نهايت به اين نكته اذعان كردند كه تمامي مشكلات كشور به دليل وجود تحريم‌ها بوده است. در نتيجه برداشته شدن تحريم‌ها اتفاق بزرگي بوده كه دوباره وضعيت كشور را به روال عادي و تقويت زير ساخت‌ها رهنمون مي‌كند. هنگامي كه آقاي روحاني در انتخابات رياست‌جمهوري به پيروزي رسيد بسياري از كارشناسان براين باور بودند كه آقاي روحاني سه سياست را بايد به صورت همزمان به پيش ببرند. نخست برداشتن تحريم‌ها و تغيير در رويكرد سياست خارجي كشور، دوم رسيدگي به مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم و سوم اينكه بايد تقويت نهادهاي مدني و سياسي را در دستور كار خود قرار بدهد. يكي از مسائلي كه در دنياي امروز در اغلب جوامع داراي اهميت است بحث دفاع مسئولان جامعه از حقوق ملت و شهروندان يك جامعه است. در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران نيز به حقوق شهروندان و به‌ويژه حقوق مدني و سياسي آنها تاكيد شده است. با اين وجود همواره عده‌اي وجود داشته‌اند كه با ایجاد برخی مانع‌تراشی‌ها مانع از تحقق حقوق مدني وسياسي افراد جامعه شده‌اند. اينگونه مانع تراشي‌ها به شكل‌هاي مختلف و در دولت‌هاي گذشته و همچنين دولت كنوني وجود داشته است. به عنوان مثال در دولت آقاي روحاني تندروها با به هم زدن جلسات سخنراني شخصيت‌هاي سياسي و همچنين توهين به آنها در آزادي‌هاي مدني و سياسي جامعه اخلال به وجود آوردند. در شرايط كنوني جامعه دو انتخابات بسيار مهم خبرگان و مجلس شوراي اسلامي در پیش دارد. به همين دليل دولت بايد تمام تلاش خود را انجام بدهد كه مجلس آينده از افراد دلسوز و متعهد به آرمان‌هاي مردم تشكيل شود. دولت آقاي روحاني نبايد اجازه بدهد عده‌اي عرصه را براي جريان‌هاي سياسي تنگ كنند و تنها عده محدودي امكان فعاليت انتخاباتي داشته باشند. دولت بايد فضاي انتخابات را مديريت كند و اجازه ندهد حقوق هيچ كدام از جريان‌هاي سياسي ضايع شود. آقاي روحاني بايد در وسط ميدان مبارزه با تنگ نظران انتخاباتي مقابله كند. در اين زمينه احزاب و رسانه‌هاي كشور نيز بايد از آقاي روحاني حمايت كنند. همه ما بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه دموكراسي تنها براي روز انتخابات نيست و بلكه براي همه روزهاست. دموكراسي بايد در تمام طول سال در ميان احزاب و مطبوعات كشور وجود داشته باشد و نبايد تنها براي يك مقطع خاص مورد استفاده قرار بگيرد. به همين دليل من معتقدم آقاي روحاني بايد زنگ دموكراسي را در كشور به صدا دربياورد. 
 
در دو سال گذشته چه نقاط ضعفي در دولت آقاي روحاني مشاهده كرديد؟
 
نقاط ضعف را بايد به صورت كلي به دو دسته تقسيم‌بندی كرد. برخي از نقاط ضعف به بيرون از مجموعه دولت مربوط مي‌شود و برخي از آن به عملكرد خود دولت ارتباط پيدا مي‌كند. متاسفانه نقاط ضعف بيروني دولت آقاي روحاني بيشتر از نقاط ضعف دروني دولت بوده و بسياري از نهادها در همكاري و همراهي با دولت كوتاهي كرده‌اند. به عنوان مثال مجلس می‌توانست همکاری و همسویی بیشتری با دولت در پیشبرد برنامه‌هایش داشته باشد. البته بايد به اين نكته توجه داشت كه دولت در حل كردن همه اين مساله اختيار كامل ندارد و نهادهاي ديگر نيز در اين زمينه مسئولیت دارند. با اين وجود بنده معتقدم اگر موانعي در مسير حركت دولت به وجود مي‌آيد كه قانوني نيست دولت بايد به صراحت اين موانع غيرقانوني را با مردم در ميان بگذارد. مساله ديگر هجمه عليه شخصيت‌هاي بزرگ انقلاب مانند آيت‌ا... هاشمي است كه توسط برخي تندرو و تازه به دوران رسيده‌ها صورت مي‌گيرد. به نظر من دولت و به‌ويژه آقاي روحاني بايد در مساله هجمه عليه آقاي هاشمي دخالت كند و مانع از اين كار شود. آقاي هاشمي و امثال ايشان سرمايه‌هاي بزرگي براي نظام و مردم كشور هستند و پيدا كردن جايگزين براي چنين شخصيت‌هايي شايد چندين نسل به طول بينجامد. تندروي‌ها و كينه‌توزي همواره به كشور و منافع ملي لطمه زده است. به همين دليل آقاي روحاني نبايد نسبت به اين مسائل بي‌اعتنا باشد و بايد به صورت جدي به مساله ورود كند.





چهارشنبه, 28 مرداد 1394 ساعت 08:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن