واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۲۴ب.ظ)
جمعآوري تمام متکديان زن تا پايان شهريور در خرمآباد موج-خرم آباد-معاون سياسي، امنيتي استاندار لرستان گفت: تا پايان شهريور نبايد هيچ زن متکدي در سطح شهر ديده شود و اين افراد ساماندهي ميشوند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، سيد سعيد شاهرخي عصر امروز در کارگروه بانوان و خانواده استان بابيان اين که خانواده بهعنوان يکي از مهمترين و اثر گزارترين نهادها در سلامت جامعه از اهميت بسيار بالايي برخوردار است، اظهار داشت: اهميت سلامت نهاد خانواده و تحکيم بنيان آن در عصر امروز چنان اهميت دارد که شناسايي آسيبهاي اجتماعي و تلاش براي تقويت اين نهاد مهم و اثربخش، بايد در دستور کار سازمانهاي مرتبط با آن قرار بگيرد.
وي افزود: فشاري که امروزه از طريق رسانههاي غربي براي تزريق فرهنگ بيگانه به ما وارد ميشود نتيجهاي جز ازهمگسيختگي و فروپاشي نهاد خانواده ندارد.
معاون سياسي، امنيتي استاندار لرستان با تأکيد بر نظاممند کردن مسأله تقويت بنيان خانواده، عنوان کرد: جلوگيري از موازي کاري وانجام امور متفرقه در حوزه سلامت اجتماعي خانواده از مهمترين فاکتورها در زمينه پيشرفت مسائل و حل مشکلات مطرحشده در اين کارگروه است.
وي بيان کرد: اعمالي و اقداماتي که در اين کارگروه پيگيري ميشوند بايد بهصورت پازلي، هدفمند و در جهت پيشبرد اهداف گروه باشد و اين خود ميطلبد که هرکدام از دستگاههاي مرتبط برنامهاي جامع براي اين هدف تدوين کنند.
شاهرخي با اشاره به اينکه پيشگيري و آموزش مخاطرات و آسيبهاي اجتماعي به خانوادهها مهمتر از ساير مسائل مرتبط با موضوع است، تصريح کرد: اگر در اين زمينه اقدامات پيشگيرانه لازم انجام گيرد هيچگونه آسيب اجتماعي پديد نميآيد که نيازمند بررسي و صرف هزينه و انرژي فراوان براي رفع باشيم چراکه آسيب اجتماعي اگر برگشتپذير باشد هزينه بسياري ميطلبد.
وي خاطرنشان کرد: معاونت امور اجتماعي استانداري موظف است با انجام مکاتبات لازم با فرمانداران شهرستانهاي مختلف استان،هماهنگيهاي موردنياز را براي تشکيل و ساماندهي پايگاههاي اجتماعي در شهرستانهايي که فاقد اين مراکز هستند را انجام داده و از اين طريق اثربخشي کمي و کيفي اين مراکز را ارتقا دهد.
معاون سياسي،امنيتي استاندار با ابراز تأسف از افزايش نرخ طلاق و کاهش نرخ ازدواج در سالهاي اخير اظهار داشت: افزايش هفتدهم درصدي آمار در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، نشان ميدهد که کار و تلاش ما کافي نيست و در اين موارد بايد برنامههاي جديتري را دنبال کنيم.
وي با تأکيد بر اين که موارد و پروندهاي طلاق قبل از صدور حکم حتم بايد مورد مشاوره قرار بگيرند، گفت: بسياري از طلاقها براثر عدم انجام مشاوره و يا عدم مشاوره صحيح انجام ميگيرند که سرانجام آنها فرزندان طلاق و مشکلات و مخاطرات خاص مربوط به آنهاست.
شاهرخي افزود: بااينوجود علت بسياري از آسيبهاي اجتماعي از قبيل طلاق و اعتياد مسأله اشتغال است که در سالهاي گذشته دراستان ما به اوج خود رسيده و استان را در رتبه اول بيکاري کشور قرار داده بود.
وي اظهارداشت:با تلاشهايي که در اين زمينه در مجموعه استانداري انجامشده است و بنا به گزارش مرکز آمار ايران، وضعيت لرستان درزمينه بيکاري هشت پله ارتقا يافته که نشان از توجه مسوولان به مشکلات اجتماعي استان دارد.
معاون سياسي،امنيتي استاندار افزود: با توجه به عمق و شدت بحران بيکاري دراستان شايد اين هشت پله محسوس نباشد اما تمام نيروهاي استان براي ايجاد فرصتهاي شغلي جديد بسيج شدهاند و قطع بهيقين بانوان و دختر نيز در اين فرصتهاي جديد سهيم هستند.
وي از وجود 50 هزار نفر زن سرپرست خانوار و جوياي کار دراستان خبر داد و گفت:بر اساس آمارهايي که از اداره کل بهزيستي و کميته امداد امام (ره) رسيده است اين تعداد زناني هستند که براي امرارمعاش خانواده خود از اين ادارات کمک دريافت ميکنند و نيازمند شغل هستند.
شاهرخي بابيان اينکه بر اساس مصوبات جلسات قبل قرار بود بازارچه خوداشتغالي براي اين زنان ايجاد شود، خاطرنشان کرد: اين بازارچه که محل مناسبي براي فروش کالاهاي توليدي زنان سرپرست خانوار است تا پايان شهريور امسال راهاندازي شود.
وي بابيان اين که در سالهاي اخير اقدامات خوبي در حوزه درمان اعتياد دراستان انجامشده است عنوان کرد: با توجه به اين که حضور زنان معتاد خياباني در اماکن عمومي تهديدي جدي براي سلامت و امنيت شهر محسوب ميشود، جمعآوري و ساماندهي اين افراد از سطح شهر بايد يکي از اولويتهاي دبيرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار بگيرد.
معاون سياسي،امنيتي استاندار در ادامه از جمعآوري تمام متکديان زن تا پايان شهريور در خرمآباد خبر داد و گفت: در اين زمينه گشتهاي سيار بهزيستي با حضور در سطح شهر اقدام به جمعآوري اين افراد کنند و انتظار داريم تا پايان شهريورماه امسال هيچ زن تکدي گري در سطح شهر ديده نشود.
وي با بيان اينکه تمام مجوزها و دستورات قانوني لازم از مراجع قضايي براي تحقق اين مهم از سوي استانداري اخذ ميشود، گفت: مردم با همفکري و تعامل با يکديگر ميتوانند بسياري از مشکلات جامعه را حل کنند.
شاهرخي تصريح کرد: استفاده از ظرفيتهاي عظيم سمنها و سازمانهاي مردمنهاد براي حل مشکلات اجتماعي و تحکيم بنيان خانواده ميتواند يکي از بهترين راهها براي رفع چالشهاي پيش روي جامعه باشد.
وي عنوان کرد: اگر در استان سازمان مردمنهادي در حوزه خانواده وجود دارد بايد تقويت و در صورت عدم وجود چنين نهادي در صورت ثبت درخواست براي راهاندازي چنين سمنهايي مجوزهاي لازم براي شروع به کار آنها صادر ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]