تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860745365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صفار هرندی: برخی با دم خود گردو می‌شکنند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
صفار هرندی: برخی با دم خود گردو می‌شکنند




عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در شانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ضمن تبریک ایام دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه و سالروز ورود آزادگان به کشور افزود: اگر کسی داد مخالفت با برجام داد نمیتوان گفت دال بر انقلابی بودن آن است و بالعکس، باید موازنه دقیق صورت گیرد.





انتخاب: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در شانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ضمن تبریک ایام دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه و سالروز ورود آزادگان به کشور افزود: اگر کسی داد مخالفت با برجام داد نمیتوان گفت دال بر انقلابی بودن آن است و بالعکس، باید موازنه دقیق صورت گیرد.

محمدحسین صفار هرندی مشاور فرمانده سپاه گفت: تأکید چندباره و با صلابت و با استحکام بر روی موارد ذکر شده سخنان امروز رهبری معنا داشت، آنچه تحت عنوان مذاکرات هسته ای مطرح شد و جمع بتدی که هنوز سرنوشت آن مشخص نیست هرچند در آمریکا کشمکش‌هایی در افکارها و دیدگاه ها وجود دارد، در کشور ما اینگونه نیست و طبق فرموده رهبری تکلیف این مورد در مراجع قانونی مشخص خواهد شد.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در شانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ضمن تبریک ایام دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه و سالروز ورود آزادگان به کشور افزود: اگر کسی داد مخالفت با برجام داد نمیتوان گفت دال بر انقلابی بودن آن است و بالعکس، باید موازنه دقیق صورت گیرد.

وی با بیان اینکه برخی با دم خود گردو می‌شکنند در حالی که هنوز چیزی مشخص نیست گفت: این مورد ربطی به قبول یا عدم قبول برجام ندارد،

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: کسانی تصور میکنند این اتفاق مقدمه‌ای است برای اعراض جدی نظام از راه ٣٥ ساله است و برخی نیز از روی بلاهت می گویند کسانی که ما را به این دوره رساندند که ما با قدرت‌های دنیا ارتباط داشته باشیم باید از بین بروند؛ اما رندانی که در پشت کشور این موضوع را اداره میکنند آنها دلایلشان برای القا این مورد کاملا روشن است.

صفار هرندی با بیان اینکه ایالت متحده در دوره ای به سر میبرد که تاکنون اینقدر ضعیف نبوده است گفت: استیصال از سر و روی آن میبارد و به روش هایی تن میدهد که سخیف ترین آن خط و نشان کشیدن برای ملت هاست که نتیجه عکس می‌دهد.

وی افزود: سالهاست تحلیل‌های ما به صورت خبری در جامعه سیاسی آمریکا مطرح می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه قطعا سالهای بعد تحلیل های ما جنبه خبری خواهد داشت تصریح کرد: مانند تحلیل حضرت امام که امروز این انفاق افتاده است، غرب مستاصل مانده است که با جریان استقلال خواهی چه کند. اگر کسی بگوید ما چاره ای نداریم که با آمریکا صلح کنیم باید در فهم آن و یا در صداقتش شک کرد.

وی با بیان اینکه قصه زیر و رو کردن برجام نیست گفت: برخورد ما برخورد با کسانی است که میخواهند از این راه انقلاب را به زمین بزنند که سر نخ اصلی این ماجرا در بیرون از کشور است، البته هستند کسانی که مدتهاست به تعطیلی رفته اند و حتی وطن پرستی آنها نم کشیده است.

صفار هرندی اظهار داشت: جماعتی که منتظر بهانه بودند اکنون آن بهانه را به دست آورده اند که الان زمان محاکمه کردن کسانی است که مانع ارتباط ما بوده‌اند و الان باید دارایی ها ما آزاد شوند.

وی با طرح این سوال که آیا با این ظرفیت پول‌هایی که قرار است آزاد شود میتوان تغییری ایجاد یا کار انجام داد؟ گفت: قصه این است از آن همه به ٦ میلیارد رسیدیم که مشخص نیست چگونه میخواهد آزاد شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی در خصوص پول هایی که قرار است آزاد شود خبر مخدوش دادند گفت: این جماعت مسأله شان حل مشکل برجام و هسته ای و .. نیست بلکه می گویند تاریخ آینده ایران را باید بر این اساس نوشت یعنی قبل از برجام و بعد از برجام که این کپی ناشیانه از انقلاب است.

وی افزود: اینها سعی دارند بقبولانند که با برجام تاریخ تغییر کرده است.

صفار هرندی با بیان اینکه برخی از دلسوزان می گفتند این موضوع باعث اختلاف بین موافقان و مخالفان توافق نشود گفت: این قطب‌بندی برای منافع ملی مضر بود، که ما از آن عبور کردیم، امروز توقف بر این متن، موضوع جدیدی است و بین نیروهای دارای علایق مشترک اختلاف افتاده که باید به آنها توجه داشت.

عضو شورای انقلاب فرهنگی تأکید کرد: چه این تنافق امضا بشود یا نشود آنها برای ما خواب هایی دیده اند که نباید اجازه دهیم محقق شود، به عنوان مثال: ساندویچی ما کم است که مک دونالد میخواهد بیاید؟ بحث اصلی اشتغال جوانان است، زیر بنای اصلی ما برای اشتغال ساندویچ فروشی نیست که در جامعه القا می‌کنند.

وی با بیان اینکه اولین چیزهایی که برخی فعالان اقتصادی بعد از توافق پیشنهاد دادند کلاهای مصرفی است گفت: طرف مقابل با برنامه می آید و ما با بی‌برنامگی به استقبال آنها میرویم، تلاش دارند با این موارد وارد فرهنگ ما شوند، واردت کالاهای مصرفی حلال مشکل نیست

صفار هرندی ادامه داد: اگر دشمن توانست میان ما رخته کند و آدمهای هم سو را به جان یکدیگر بیاندازند، قطعا از ما نقطه ضعف به دست آورده است به همین دلیل باید مراقبت و مواظبت کرد.

وی با بیان اینکه برخی دچار وادادگی شده‌اند و حرف های زیادی میزنند گفت: انقلاب از این ریزش ها زیاد داشته است، ممکن است واقعا افرادی اینگونه باشند، مادامی که این افراد نگفته باشند به بن بست رسیده‌ایم و نمیتوانیم ادامه دهیم، نمیتوان به او القا کرد که متعلق به ما نیستی، این ها رهنمود های صریح حضرت آقاست.

عضو شورای انقلاب فرهنگی با تاکید براینکه بازنشسته کردن افراد در جبهه خودی هنر نیست گفت: وحدت و خلوص گرایی در اولویت است.

وی با تاکید براینکه برخی ادعا میکنند جبهه ما اصولگرای است اما قبول این متن به نفع ماست گفت: نمیتوان بر این اساس گفت که این افراد از مسیر خارج شده اند، نباید گروهی، گروه دیگر را به خاطر اختلاف سلیقه متهم کنند، اگر طرف مقابل متحد شود ما با تفرق نمیتوانیم بر آنها پیروز شویم.

صفارهرندی در مورد توافق هسته ای اظهار داشت: حرف من، در مورد توافق که توافق متعادلی است این نبود که اطلاع داشتم بلکه یک حرف کلی بود، این چیزی که تهیه شده نسبت به متن های قبلی متوازن تر است.

وی افزود: اگر قضاوت معقول بخواهد باشد، باید گفت با توجه به برخی دریافت ها چیز خوبی نیست اما به آن بدی هم نیست.

صفار هرندی با تاکید براینکه بر روی متن توافق نباید توقف کرد اظهار داشت: این موضوع بین نیروهای انقلابی اشتباه است و فرمایشات امروز رهبری نشان می‌دهد که حواسمان باید کجا جمع باشد که نشان می‌دهد این توافق امضاشود یا نشود دشمن خواب های زیادی برای ما دیده است.







تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن