تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868393088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كابوس امريكايي‌ پشت دروازه‌هاي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: كابوس امريكايي‌ پشت دروازه‌هاي ايران
نویسنده : محمدجواد اخوان 
رهبر معظم انقلاب‌اسلامي دوشنبه در ديدار ميهمانان اجلاس مجمع جهاني اهل‌بيت(ع) و اجلاس اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي اسلامي، با اشاره به نيت شوم دشمنان سلطه‌گر براي بازگشت و نفوذ در ايران اسلامي فرمودند: «به خيال خودشان در اين توافقي كه البته تكليف آن معلوم نيست - نه معلوم است اينجا تصويب بشود و نه معلوم است آنجا تصويب بشود- نيت آنها اين بود كه از اين توافق راهي پيدا كنند براي نفوذ در كشور؛ ما اين راه را بستيم؛ ما اين راه را به‌طور قاطع خواهيم بست. نه نفوذ اقتصادي امريكا را در كشور اجازه خواهيم داد، نه نفوذ سياسي و نه نفوذ فرهنگي. با همه توان - كه بحمدالله اين توان، امروز زياد هم هست- با اين نفوذ مقابله خواهيم كرد.» با توجه به اهميت مقابله با اين سناريوي راهبردي نظام سلطه كوشيده خواهد شد به‌طور مختصر برخي محورهاي نفوذ دشمن موردبررسي قرار گيرد.
1- نخستين محوري كه نظام سلطه براي رخنه به فضاي داخلي جامعه ايران بدان اميد بسته است حوزه سبك زندگي و تغيير ذائقه فرهنگي جامعه است. فضاسازي رسانه‌اي را كه براي حضور نمانام‌هايي همچون «مك‌دونالد» در روزهاي پسابرجام انجام گرفت، در همين راستا مي‌توان ارزيابي كرد. فراموش نكنيم كه امريكا پيش‌تر هم از چنين نمانام‌هايي براي اعلام حضور در كشورهاي بلوك شرق استفاده كرده است.
2- ديگر مسير رخنه دشمن را در سناريويي مي‌توان مشاهده كرد‌ كه هرچند مدت‌ها در دستور مستكبران و عناصر وابسته بدان‌ها بوده، اما در دو سال اخير شدت يافته است و آن «بزك كردن چهره امريكا» است. سياهه جنايات امريكا در ايران و ديگر كشورهاي  به‌اصطلاح كمتر توسعه‌يافته، چيزي نيست كه بتوان با اغماض با آن مواجه شد، اما جريان متمايل به غرب در داخل كشور با تطهير و بزك كردن اين چهره سعي مي‌كند، اين سياهه ننگين را با رنگ پاك كند. به تعبير رهبر معظم انقلاب‌اسلامي «عده‌اي سعي نكنند چهره امريكا را بزك كنند، آرايش كنند، زشتي‌ها و وحشت‌آفريني‌ها و خشونت‌ها را از چهره امريكا بزدايند در مقابل ملت ما، به عنوان يك دولت علاقه‌مند، انساندوست معرفي كنند؛ اگر سعي هم بكنند، سعي‌شان بي‌فايده است.»
3- ديگر محمل رخنه دشمن، در حمايت از جريان غرب‌گراي داخلي است. اعترافات صريحي كه اين روزها از كاخ سفيد در لزوم حمايت از جريان غرب‌گراي داخل ايران به‌عنوان آخرين نقطه اميد نظام سلطه شنيده مي‌شود، چيزي نيست كه بتوان آن را ناديده گرفت. هرچند اين جملات را برخي مسئولان غربي براي اقناع رقباي خود براي پذيرش برجام به زبان مي‌آورند، اما گوياي واقعيات بسياري درباره پشت‌صحنه سناريو نفوذ امريكا به ايران است.
4- در دو سال اخير بعضاً مشاهده مي‌شود كه عده‌اي تلاش مي‌كنند با تفكيك نظام سلطه به دو جريان مختلف، بخشي از سلطه‌گران را موجه جلوه داده و نهايت دشمنان جمهوري اسلامي ايران را به موجوديتي حقير همچون رژيم صهيونيستي تقليل دهند. علاوه بر آنكه چنين تفكيكي اساساً صحيح نيست، بايد گفت اين تلاش‌ها براي به فراموشي سپرده شدن شيطان بزرگ با برجسته‌سازي شيطان‌هاي كوچك متحد آن دنبال مي‌شود. آشكارا مي‌توان گفت منافع رژيم صهيونيستي و امريكا در يك امتداد بوده و تغيير دولت‌ها و انتخابات رياست جمهوري ايالات‌متحده نيز تاكنون توانسته از ميان اين پيوند عميق بكاهد. بنابراين اين ادعا كه امريكا –به‌ويژه دولتمردان كنوني آن- از صهيونيست‌ها جدا هستند، خود نوعي مسير براي رخنه‌يابي سلطه‌گران است.
5- رهبر معظم انقلاب در خطبه‌هاي عيد فطر امسال فرمودند «همان‌طور كه بارها تكرار كرديم، ما با امريكا در مورد مسائل گوناگون جهاني و منطقه‌اي مذاكره‌اي نداريم؛ در مورد مسائل دوجانبه مذاكره‌اي نداريم؛ گاهي در موارد استثنايي مثل اين مورد هسته‌اي، بر اساس مصلحت، مذاكره كرده‌ايم؛ اين مورد هم فقط نبوده است، قبل از اين هم مواردي بوده است كه من در سخنراني‌هاي عمومي قبلي به آنها اشاره‌كرده‌ام. سياست‌هاي امريكا در منطقه با سياست‌هاي جمهوري اسلامي ۱۸۰ درجه اختلاف دارد.» همان‌طور كه روشن است زماني كه اهداف و منافع طرفين خصوصاً در محيط منطقه‌اي در تضاد كامل قرار دارد، چگونه مي‌توان مسير تعامل را كارآمد دانست و بدان اتكا كرد؟ با اين حال و به رغم آنكه هنوز تأمين اهداف ملت ايران از مذاكرات هسته‌اي در هاله‌اي از ابهام قرار دارد، عده‌اي مصرانه تلاش مي‌كنند مسير تعامل و مذاكره با امريكا در موضوعات غيرهسته‌اي همچون تحولات منطقه را بگشايند. در مقابل امريكا نيز به‌شدت به چنين فضايي نيازمند است و تلاش خواهد كرد به بهانه‌هاي گوناگون از برخي غفلت‌ها سوءاستفاده كرده و تعامل با سلطه‌گران را عادي‌سازي كند.
6- كشور ما امسال با دو رويداد مهم سياسي و سرنوشت‌ساز مواجه است و برآوردها نشان مي‌دهد چشم طمع دشمن بار ديگر اين دو انتخابات را هدف گرفته است. بي‌ترديد اگر روند رخنه تمام‌عيار فرهنگي سياسي اقتصادي دشمن تا حدي با موفقيت همراه شود، غرب مي‌تواند اميدوار باشد كه ميوه‌هاي اين سناريو در اسفندماه 94 چيده شود از اين رو لازم است آحاد ملت و نهادهاي ذي‌ربط در خصوص تلاش جريان سلطه‌پذير و گرادهندگان به دشمن براي رخنه در حاكميت حداكثر هوشياري را به عمل‌آورند.  در نهايت مي‌توان گفت اكنون نظام سلطه با تمام قوا «پشت دروازه‌هاي نظام اسلامي» به كمين نشسته است و مترصد فرصتي است تا از فضاي دوره پسابرجام حداكثر استفاده را نموده و به جامعه و كشور ما نفوذ كند. اين رخنه تمام‌عيار بوده و كوچك‌ترين غفلت مي‌تواند لطمات جبران‌ناپذيري را به همراه داشته باشد. در چنين شرايطي حفظ انسجام ملي و روشنگري درباره سناريوي شوم دشمن مي‌تواند در آشفته كردن اين كابوس امريكايي مؤثر واقع شود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن