واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وزیراقتصاد: پول بلوکهشده فروش نفت 6 یا 7 میلیارد دلار است
وزیر اقتصاد با بیان اینکه "بخشی ارزهای بلوکهشده ایران قبلا از سوی بانک مرکزی به صورت معادل ریالی به دولت داده شده است"، گفت: مجموع رقم ارزهای بلوکهشده زیر 30 میلیارد دلار است که در نهایت 6 یا 7 میلیارد دلار آن پول فروش نفتی است که به دلیل تحریمها به بانک مرکزی پرداخت نشده و معادل ریالی آن نیز وارد بودجه نشده است.
به گزارش نامه نیوز، علی طیبنیا در جلسه شورای گفتوگو، با اشاره به اینکه در این جلسه لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: در حال حاضر کمیسیون اقتصادی هیات دولت همزمان با کمیسیون اقتصادی مجلس در حال رسیدگی و بررسی این لایحه است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: امروز در جلسه شورا نمایندگان بخش خصوصی نیز نظرات خود را در مورد قانون مالیات بر ارزش افزوده اعلام کردند و قرار است در کارگروهی خاص این نظرات بررسی و سپس به مجلس و دولت ابلاغ شود.
طیبنیا تصریح کرد: در پرتو اجرای آزمایشی این قانون، قرار است ایرادات مشخص شود تا قانون نهایی ایراد کمتری داشته باشد و در هنگام وصول مالیات، به تولیدکنندگان فشار وارد نشود.
وزیر اقتصاد در ادامه به بررسی فعالیت شورای گفتوگوی قزوین در جلسه امروز اشاره کرد و افزود: تصمیماتی در این شورا گرفته شده است که در سطح استانی اجرا میشود و در سطح ملی در وزارتخانههای مختلف مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
به گفته طیبنیا، مدیریت روابط اقتصادی خارجی کشور در پساتحریم از دیگر موضوعات جلسه امروز شورای گفتوگو بود و در این مورد تصمیم گرفته شد که در کارگروهی با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی، بخش خصوصی نظرات خود را در این زمینه مطرح کند تا وزارت اقتصاد بتواند برنامه جامعی برای روابط اقتصادی خارجی پس از رفع تحریمها داشته باشد.
وی در ادامه، درباره اینکه آیا قانون سرمایهگذاری خارجی ایران محدودیتی را برای سرمایهگذاران ایجاد میکند؟ اظهار کرد: این قانون همه امکانات و پتانسیلها را برای حمایت از سرمایهگذاری خارجی دارد و نیازی به اصلاح قانون نمیبینیم.
وزیر اقتصاد ادامه داد: با توجه به این قانون و امکانات اقتصادی ایران به عنوان کشوری سودآور، این امکان وجود دارد که منابع مالی خارجی در قالبهای مختلف از جمله سهام و بورس، سرمایهگذاری و تجارت و ... به کشور وارد شود.
طیبنیا همچنین به برنامه جامع وزارت اقتصاد درباره جذب این سرمایهها اشاره کرد و افزود: وزارت اقتصاد در برنامهای از قبل کشورهای هدف، پتانسیلهای مختلف این کشورها، بخشهای مستعد برای جذب سرمایهگذاری و ارتباط این بخشها با این کشورها را تدوین کرده تا بتواند منابع مالی خارجی را به صورت بهینه برای رشد پایدار استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه جذب سرمایه خارجی میتواند در کنار جنبههای مثبت، خطرآفرین نیز باشد، گفت: این هنر ما خواهد بود که از امتیازات سرمایهگذاری خارجی بطور کامل استفاده کنیم و از ضعفهای آن دوری کنیم.
منبع: ایسنا
۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]