واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۱۰ق.ظ)
درخواست همکاري سرمايهگذاران خارجي در صنعت برق موج-مديرعامل شرکت برق منطقهاي تهران گفت: بيش از 30 کشور جهان از طريق استانداري تهران آمادگي خود را براي همکاري در زمينههاي مختلف اعلام کردهاند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد زمان حسيني ديروز در نشست خبري در شرکت برق منطقهاي تهران، با بيان اين مطلب که درخواست همکاري سرمايهگذاران خارجي در صنعت برق پس از توافق هستهاي بهطور چشمگيري افزايش يافته است، بيان داشت: از طرف کشورهاي آلمان، کره جنوبي، چين و... پيشنهاد همکاري داشتيم که موضوع با برگزاري جلسات مختلف در حال بررسي است.
وي با بيان اين که در شرايط سخت تحريم با روحيه اقتصاد مقاومتي تلاش کرديم بهترين خدمات را به مردم ارائه کنيم و پس از توافق و برداشتن تحريمها نيز با بهتر شدن شرايط اقتصادي و سياسي کشور، اثر مثبتي بر روي صنعت برق کشور پديدار خواهد شد، اظهارداشت: در همين خصوص از کشورهاي مختلف از جمله آلمان، کره جنوبي، چين و... پيشنهاد همکاري داشتيم که موضوع با برگزاري جلسات مختلف در حال بررسي است.
مديرعامل شرکت برق منطقهاي تهران ادامه داد: اين همکاريها در بخشهاي گوناگون از جمله، سرمايهگذاري در پروژههاي مختلف، علوم فني و تخصصي، اقتصادي، انتقال تکنولوژي و ساخت نيروگاه بوده و طرفين از اين موضوع به خوبي استقبال کردهاند.
وي ادامه داد: فاز مطالعاتي دو واحد نيروگاهي 500 مگاواتي در تهران توسط بخش خصوصي آغاز شده که پس از بررسيهاي اوليه اجرايي خواهند شد.
حسيني با بيان اين که اين دو واحد نيروگاهي جديد در شرق تهران و يک واحد نيروگاهي سيکل ترکيبي در پرند ايجاد خواهند شد، اضافه کرد: در مذاکرههاي اوليه با کشورهايي که اعلام آمادگي کردهاند، مباحث نيروگاههاي توليد پراکنده، نيروگاههاي خورشيدي و بادي مطرح شده که با سياستگذاري کلي دولت و وزارت نيرو همگام خواهد بود.
وي در خصوص وضعيت برق پروژههاي مسکن مهر گفت: تأمين برق و زيرساختهاي 400 هزار واحد مسکوني مهر به ما ابلاغ شد که تاکنون 60 تا 70 درصد اين واحدها به بهرهبرداري رسيدهاند و واحدي بدون برق نمانده است، با توجه به اين که مسکن مهر مربوط به اقشار آسيبپذير جامعه است، با در اختيار داشتن امکانات موجود تمام تلاش خود را کردهايم تا هيچ مجموعهاي بدون برق نماند و براي ادامه نيز به مسوولان وزارت نيرو، صنعت برق کشور، استانداريهاي تهران، البرز و قم اعلام کردهايم که در آينده نميتوان از ظرفيتهاي موجود استفاده کرد و پس از اين براي تأمين برق مسکن مهر نياز به زيرساختهاي اساسي داريم که با تأمين اعتبار و نقدينگي مناسب ميتوان به ادامه کار پرداخت.
مديرعامل شرکت برق منطقهاي تهران تأکيد کرد: براي 400 هزار واحد مسکوني مهر پيشبيني شده بود که 400 ميليارد تومان زيرساخت تهيه شود و با استفاده از منابع در اختيار و کمک استانداريها توانستيم با حدود 70 ميليارد تومان 60 تا 70 درصد پروژههاي مهر را برقدار کنيم.
وي تصريح کرد: اعتبارات مسکن مهر توسط سه بخش، دستگاههاي اجرايي، استانداري منطقه و دولت تأمين ميشود که دو سوم اعتبارات از طريق دولت و استانداري و يک سوم نيز از طريق ما تأمين ميشود که سهم ما 60 تا 70 ميليارد تومان بوده که تأمين شده است.
حسيني در اين مورد که با انعقاد قرارداد با کشورهاي ديگر، شرکت برق منطقهاي واردکننده فناوري خواهد شد يا صادرکننده آن گفت: در مذاکراتي که انجام ميشود توجه ويژهاي به توليدات داخلي خواهد شد و بحث تکيه به توليد داخلي در اولويت قرار دارد و انتقال تکنولوژي با استفاده از منابع داخلي مد نظر خواهد بود.
وي درخصوص سهم بخش خصوصي در 47 پروژهاي که در سال آينده به بهرهبرداري ميرسد، خاطرنشان کرد: پروژههاي برق منطقهاي تهران شبکههاي انتقال و فوق توزيع 400، 230 و 63 کيلوولت است که در اعتبارات ما پيشبيني و تصويب شده و بايد منابع آن تأمين و انجام پذيرد و با توجه به اين که در پروژههاي انتقال تصديگري به عهده دولت است، بخش خصوصي فقط ميتواند در نيروگاهها و نيروگاههاي کوچک سرمايهگذاري کنند.
مديرعامل شرکت برق منطقهاي تهران با اشاره به نزديک شدن هفته دولت گفت: در اين هفته 67 پروژه توسعه و اصلاح و بهينهسازي داريم که حدود 280 ميليارد تومان اعتبار براي آنها در نظر گرفته شده است و همزمان با ولات امام رضا (ع) اين پروژهها افتتاح خواهد شد.
وي ادامه داد: برنامه شرکت برق منطقهاي تهران اين است که در زمان فوق در پست 400 به 63 کيلوولت فيروزکوه حضور پيدا کرده و همراه با 50 پروژه ديگر با اعتباري بالغبر 218 ميليارد تومان، طرحهاي مذکور به بهرهبرداري خواهند رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]