واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: بهرام رادان بازیگر فیلم سینمایی «عصر یخبندان» به کارگردانی مصطفی کیایی معتقد است برخی که زودهنگام به قدرت رسیدهاند سعی میکنند بیشترین بهره را از فرصتی که به دست آوردهاند ببرند.
گفتگو با بهرام رادان درباره "عصر یخبندان" بهرام رادان این روزها فیلم سینمایی «عصر یخبندان» را روی پرده دارد، فیلمی که در آن ماجرای ارتباط یک زن با پسر جوانی که خیلی زود و از مسیر تعریف نشده به جایگاه یدست یافته است، مطرح میشود.
رادان در گفتوگویی در مورد این فیلم گفت: «بحث امید در فیلم آنگونه نیست که در پایان فیلم با یک امید بزرگ تمام شود و در پایان فیلم میبینیم که یکی از شخصیتهای اصلی فیلم به نام سارا در ماشین همسرش دوربین مخفی کار میگذارد و این مسئله یعنی سیکل معیوبی که در جامعه وجود دارد در حال تکرار شدن است و بابک (فرهاد اصلانی) زمانی که از بیمارستان بازمیگردد و حافظهاش درست میشود یک شکی را از خود به ستاره منتقل میکند.
پایان شخصیت فرید که خودم آن را بازی میکردم پایان درستی بود به دلیل آنکه این شخصیتها همیشه کوتاهمدت زندگی میکنند و این مسئله در همه موارد زندگی آنها وجود دارد مثلاً در لباس پوشیدن ما در فیلم میدیدیم که فرید شبها لباس مشکی میپوشید همراه با زیورآلات براق. در روز یک نوعی دیگر لباس میپوشید و بیشتر نقش بازی میکرد.
افرادی مانند فرید امروز در جامعه وجود دارند و براساس مناسبات غیرصحیح به یک قدرت مالی و اقتصادی رسیدند و این قدرت و ثروت زیاد در مدت زمان کمی برایشان وجود دارد قصد دارند که در این مدت زمان کم بهترین بهره را ببرند. به همین دلیل زوایای زندگی آنها کاملاً پنهان است و ما این پنهان بودن را در نوع لباس پوشیدن و رنگی که شخصیت فرید نیز انتخاب کرده میبینیم. شخصیتهایی مانند فرید به خاطر قدرت و ثروتی که به دست آوردند یک اعتماد به نفس ترسناکی دارند. اما وقتی قدرتشان را از دست میدهند دچار استیصال میشوند. تمام شخصیتهای فیلمنامه بازتابی از افراد مختلف جامعه و گروههای اجتماعی هستند. در این میان فرید از طبقهای آمده که کوتاهمدت زندگی میکنند و این مسئله برای ۱۰ سال بعد شاید دیگر وجود نداشته باشد. در پایان فیلم همزمان با آنکه امید دیده میشود چرخه معیوب نیز در جامعه به نمایش در میآید.»
یکی از موضوعات مطرح شده در این فیلم ماجرای اعتیاد و مواد مخدر صنعتی است، رادان در این زمینه گفت: «بعد از آنکه مواد مخدر سنتی به صنعتی تبدیل شده است شکل ارائه آن نیز تغییر کرده است یعنی از قبل اگر مواد مخدر توسط کانتینر و قاچاقچیها به داخل کشور وارد میشد در شکل جدید هر آشپزخانهای تبدیل به محلی برای تولید مواد مخدر شده است. زیرا مواد مخدر صنعتی خیلی پیچیدگی ندارد و به راحتی تولید میشود و امروزه این مواد مخدر در یک آشپزخانه تولید و یک محله را جواب میدهد و همه طبقات جامعه را از همه سنین درگیر کرده است و این مسئله نیز در فیلم کاملاً مشهود است.»
گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع : ilna.ir
26 مرداد 1394
###12##12###
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]