واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۱۷ق.ظ)
حمايت ايرانيان مقيم خارج کشور براي تأسيس شرکتهاي دانشبنيان موج - مدير کل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت گفت: اين وزارتخانه از ايرانيان مقيم خارج کشور و سرمايهگذاران خارجي براي تأسيس شرکتهاي دانشبنيان در ايران حمايت ميکند.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين وطن پور گفت: يکي از موانع عمده در حوزه شرکتهاي دانش بنيان، پايين بودن ميزان بهره وري اين شرکتها است که قصد داريم، طي نشستي همزمان با "اولين همايش علوم پايه پزشکي و توليد دانش بنيان"، "اولين گردهمايي شرکتهاي دانش بنيان حوزه سلامت" را نيز در روزهاي 22 و 23 شهريور امسال برپا کرده تا در فرصتي مناسب با طرح مشکلات و چالشهاي اين شرکتها راهکار مناسب اجرايي را نيز اتخاذ کنيم.
وي با اشاره به شرايط "پسا تحريم"، توجه به کيفيت توليدات شرکتهاي دانش بنيان را ضروري دانسته بر تجاري سازي و صادرات دانش و محصولات دانش محور تاکيد و خاطر نشان ساخت: افزايش حضور شرکتهاي ايراني دانش بنيان در نمايشگاههاي بين المللي يکي از گامهاي اساسي در تجاري سازي و صادرات است که در اين زمينه با ترکيه براي شکل گيري همکاريهاي بين بخشي مذاکراتي داشتهايم تا بتوانيم، نسبت به انتقال تجارب دو کشور با هدف حضور آنان در بازارهاي بين المللي هماهنگيهاي لازم را به عمل بياوريم.
به گفته وطن پور در شرايط پسا تحريم، قصد داريم به جاي انتقال دانش فني يا توليد محصولات تحت ليسانس، شرايط را براي بهره مندي از حضور فناوران و نخبگان خارج کشور فراهم آوريم.
وي از تلاشهاي انجام يافته براي کنترل واردات کالاهاي توليدي شرکتهاي دانش بنيان بهعنوان ديگر راهکار حمايت از شرکتهاي دانش بنيان داخلي در شرايط پسا تحريم نام برد.
مدير کل دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت با ابراز خرسندي از برپايي اولين همايش علوم پايه پزشکي و توليد دانش بنيان و اولين گردهمايي شرکتهاي دانش بنيان حوزه سلامت يادآور شد: اين وزارتخانه با حمايت از دريافت گواهينامههاي بين المللي قصد دارد، سطح کيفيت محصولات توليد داخلي را افزايش دهد.
وي ادامه داد: انتظار ميرود، 278 شرکت ايراني دانش بنيان حوزه سلامت با حضور فعال خود و به نمايش گذاشتن دست آوردهاي خود در اين همايش بتوانند، راهکارهاي بهبود فناوري را در کشور هموار سازند.
وطن پور تصريح کرد: يکي از موانع عمده رشد و توسعه شرکتهاي دانش بنيان در کشور ناآشنايي دانشمندان و محققان فعال در اين زمينه با اصول بنگاه داري، تأسيس شرکت و بازاريابي، قوانين حاکم بر اقتصاد، تجاري سازي و... است که در حال حاضر با راه اندازي سايت آموزش دفتر توسعه فناوري معاونت تحقيقات و فناوري، شرايط براي تمام فراگيران براي کسب همه گونه اطلاعات اقتصادي و تجاري فراهم شده است.
وي ادامه داد: ضمن فراهم آوري راهکار تسهيل تأسيس شرکت دانش بنيان در اين دفتر، تاکيد ما بر اين است تا مسوولان اجرايي دانشگاهها در حوزه فناوري، خود مؤسس يک شرکت دانش بنيان باشند تا بتوانند، ضمن آشنايي با مشکلات راه اندازي و اداره اينگونه شرکتها در فرهنگ سازي توسعه شرکتهاي دانش بنيان نيز به ما کمک کنند.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به پايگاه اينترنتي اين همايش به نشاني www.biomedcongress.i مراجعه يا با تلفن 88020916 تماس حاصل کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]