واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۵۷ق.ظ)
وزير بهداشت در آرزوي جسارت انقلابي مسوولان موج-وزير بهداشت آرزويم اين است که مسوولان کشور، يک بار براي هميشه اين جرأت و جسارت را به خرج دهند که با انجام يک اقدام انقلابي و بنيادي مشکل تأمين زيرساختهاي لازم براي ارائه خدمت سلامت به مردم را حل کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد حسن هاشمي روز گذشته در سايت شخصي خود نوشت: در سفري يک روزه به استان خوزستان از چند مرکز درماني اهواز و شوش ديدار کـردم. پايگـاه اورژانس هوايي دزفـول و مرکـز تخصصي راديوتراپي و آنکولوژي بيمـاران سرطاني اين شـهر که طي ٢ ســال، با اعتباري بيش از ١٦٠ ميليارد ريـال توســط خيـرين و بخش خصـوصي احداث شـده نيز افتتـاح شـد.
وي افزود: در دزفول اينک به ازاي هر هزار نفر حدود 0.8 تخت وجود دارد، در حالي که متوسط کشوري 1.2 است؛ ترکيه اما 2.6 و کشورهاي حاشــيه خليج فارس به طور متوسط ٧ تخت به ازاي هر هزار نفر دارند.
وزير بهداشت ادامه داد: از ياد نبريم که دزفول در طول جنگ تحميلي بيش از ١٧٠بار توسط انواع موشکها، حدود 2500 مرتبه به وسيله توپخانه و قريب ٣٠٠ بار از سوي هواپيماهاي دشمن مورد حمله قرار گرفت؛ ولي استوار ماند؛ به مقاومت ادامه داد و ساکنانش داغ خالي کردن شهر را بر دل دشمنان اين آب و خاک نشاندند و در عين حال جنگ را در آن منطقه مديريت کردند. امروز اما مراکز درماني موجود و امکاناتشان، براي دلاور مردان و شيرزنان اين خطه که حق بزرگي بر گردن همه ايرانيان دارند، کافي و مناسب نيست.
هاشمي يادآور شد: البته همکارانم با آغاز طرح تحول سلامت، تا حد امکان براي سامان وضعيت بهداشت و درمان مردم تلاش کردهاند، که در اين سفر هم مانند سفرهاي ديگر، مردم و مسوولان محلي از اين اقدامات تشکر ميکردند.
در بخش ديگري از يادداشت وزير بهداشت آمده است: امروزه جامعه پزشکي، پرستاران، ماماها و... به رغم برخي نامهربانيها با ايشان، سرمايه دانش، تجربه و عمر خويش را در مسير ارتقاء سلامت مردم شريف ايران زمين به کار گرفتهاند و بر ادامه اين راه مصمم هستند.
وي افزود: در کنار تمام اين تلاشها، آرزويم اين است که مسوولان کشور، يک بار براي هميشه اين جرأت و جسارت را به خرج دهند که با انجام يک اقدام انقلابي و بنيادي مشکل تأمين زيرساختهاي لازم براي ارائه خدمت به مردم را حل کنند.
وزير بهداشت ادامه داد: اي کاش يارانه، تنها به دهکهاي پايين جامعه تعلق ميگرفت و مابقي اين اعتبار، براي ترميم زير ساختها ـ از جمله بهداشت و درمان ـ هزينه ميشد.
هاشمي خاطرنشان کرد: در حوزه سلامت مسير صحيح آن نيست که وزارت بهداشت، بيمارستان بسازد و اداره کند؛ بايد بيمهها سامان يابند؛ منابعشان بهتر از گذشته تأمين شود و موظف شوند خدمات پزشکي را بيش از قيمت تمام شده، با سود معقول و منطقي خريداري کنند. دولت نيز در فرصت باقيمانده، تعرفهها را اصلاح و از مداخلات بي مورد پرهيز کند. آن وقت است که بخش خصوصي همان طور که در شاخههاي مختلف صنعت فعال شده، در حوزه سلامت هم ورود و سرمايه گذاري خواهد کرد.
هاشمي در ادامه اين يادداشت نوشت: در ضمن بد نيست آقاياني که ما را متهم ميکنند به حوزه بهداشت توجه نداشتهايم، سري به مناطقي مانند شوش و دزفول و... بزنند تا ببينند از آن چه سالهاي گذشته در حوزه بهداشت کاشتهاند، امروز مردم چه نابساماني را در بهداشت و درمان عزيزانشان درو ميکنند.
وي افزود: در سال دوم اجراي طرح و تا امروز، اعتبارات نيز آن چنان که بايد به اين حوزه اختصاص نيافته و بيمهها همراه نبودهاند، در چنين شرايطي و با اين نابساماني ريشه دار، من هم شرمنده مردم شريف، صبور و بزرگوار کشورم هستم، ولي اطمينان دارم در سايه تلاش، همدلي و همراهي جامعه پزشکي و لطف پروردگار، همه چيز به خوبي و در راستاي رضايت بيشتر مردم و ارائه دهندگان خدمت پيش خواهد رفت.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي 19 مرداد براي بررسي وضعيت بهداشتي و درماني مردم استان خوزستان و بازديد از مراکز درماني چند شهر اين استان به خوزستان سفر کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]