تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821131381




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشگیری از بحران آب با سامانه خودکار انتقال آب


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پیشگیری از بحران آب با سامانه خودکار انتقال آب
مزیت این طرح، افزایش زمان شبکه انتقال فعلی کشور به میزان 80درصد است.


علیرضا فرهادی استادیار دانشکده‌ی مهندسی برق دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  گفت: در سامانه خودکار انتقال آب، دریچه‌هایی که بر روی کانال انتقال آب نصب می شود، خودکار سازی می شود، در سامانه فعلی انتقال آب نیز این دریچه به صورت باز و بسته کنترل می‌شود و مدیریت شبکه انتقال آب به صورت بالا دستی است، اما در سامانه خودکار انتقال آب، باز و بسته شدن دریچه‌ها به صورت اتوماتیک به گونه‌ای صورت می‌گیرد که سطح آب پایین دست برکه‌هایی که بر روی کانال انتقال آب تشکیل می‌شود همواره حول و حوش یک مقدار مطلوب ثابت باقی می‌ماند.


وی اظهار کرد: نوع مدیریت شبکه خودکار انتقال آب به صورت پایین دستی است که این امر باعث می‌شود شما در هر نقطه‌ای از شبکه انتقال آب بتوانید، آب با دبی مطلوب به بهره برداران در هر زمان و در هر مقدار را برسانید.


فرهادی مطرح کرد: کانال‌های فعلی که مدیریت کانال به صورت بالا دستی است متصدی سد آب کشاورزی با توجه به تخمینی که از میزان برداشت آب از شبکه انتقال آب دارد، اقدام به رها سازی آب می‌کند که در این تخمین نیز خطا وجود دارد و مسئله‌ای که بالای شبکه فعلی وجود دارد این است که به بهره‌برداری که بالای شبکه انتقالات آب قرار دارند آب بیشتری نسبت به بهره‌برداری در پایین دست کانال آب قرار دارند تخفیف پیدا می‌کند.


وی مطرح کرد: بنابر این متصدی سد آب کشاورزی جهت حفظ عدالت مجبور خواهد بود که بیش از میزان برداشت آب از شبکه اقدام کنند، همچنین از مزایای این  طرح می‌توان به افزایش زمان شبکه انتقال فعلی به میزان 30 درصد و حفظ عدالت در تخفیف آب و کاهش مشاجره بین بهره برداران اشاره کرد.


فرهادی خاطر نشان کرد: مزیت عمده‌ی این طرح آن است که این سامانه زمینه ساز تجهیز مزارع به سیستم‌های آبیاری تحت فشار است و این سامانه نیز مکمل سیستم آبیاری تحت فشار محسوب می‌شود.


وی در پایان اشاره کرد: این طرح در اولین جشنواره‌ فناوری آب و خاک و محیط زیست ارائه شد و مسئولان سازمان آب و برق خوزستان نیز استقبال کردند و ما در حال مذاکره با آنها هستیم و امید بر این است که به نتیجه مطلوب برسد که منجر به اخذ تفاهم نامه‌ی همکاری دانشگاه صنعتی شریف و آب و برق خوزستان شود تا بتوانیم این طرح را به عنوان پایلوت در یکی از مناطق کشور اجرا کنیم.






انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

بررسی طرح‌های مربوط به معضلات و بحران آب
تدوین پیش‌نویس سند ملی فناوری‌های راهبردی آب
طرح‌های با محوریت رفع مشکلات آب در اولویت پیگیری





۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن