واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1716130)
۲۲ مرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۷ب.ظ)
معاون فرهنگي سازمان تأمين اجتماعي: دولت 93 هزار ميليارد تومان به سازمان تأمين اجتماعي بدهکار است موج - خرم آباد- معاون فرهنگي سازمان تأمين اجتماعي گفت: دولت 93 هزار ميليارد تومان به سازمان تأمين اجتماعي بدهکار است که اگر آن را پرداخت نکند، سازمان در آينده ورشکست ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، منصور اعتصامي عصر امروز در پنجمين همايش تکريم کارفرمايان نمونه تأمين اجتماعي استان لرستان، افزود: مشکل اصلي سازمان تأمين اجتماعي اين است که بحرانهاي آن در کشور به رسميت شناخته نشده است در حاليکه اين سازمان بزرگترين نقش را در تأمين سلامت و امنيت جامعه، دارد.
وي خاطرنشان کرد: 35 ميليون نفر جامعه هدف تأمين اجتماعي هستند، که حيات آنها بستگي به تأمين اجتماعي دارد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي نسبت به ورشکستگي و فروپاشي سازمان تأمين اجتماعي در آينده هشدار داد و تصريح کرد: ما از شش ماه پيش تاکنون بيش از 40 يادداشت در مطبوعات و رسانهها منتشر کرده و نسبت به ورشکستگي سازمان تأمين اجتماعي در آينده هشدار دادهايم.
اعتصامي با اشاره به اينکه بيش از 60 درصد منابع تأمين اجتماعي را کارفرمايان تأمين ميکنند، گفت: بر اساس ماده 31 برنامه پنجم توسعه، هيچ بار هزينهاي و مصرفي نبايد بر تأمين اجتماعي تحميل شود، مگر اينکه منابع آن تأمين شود ولي متأسفانه اين قانون در کشور ما ناديده گرفته شده است.
وي افزود: اخيراً آقاي نوبخت، در مصاحبه مطبوعاتي خود به بدهي 90 هزار ميليارد توماني دولت به تأمين اجتماعي اذعان کرده و اعلام کرده که پرداخت اين بدهيها در برنامه ششم توسعه لحاظ ميشود، ولي ما اميدي به تحقق اين وعدهها نداريم، دولت هر چه سريعتر بايد سازمان تأمين اجتماعي را از فروپاشي نجات دهد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي عنوان کرد: از سال 57 توليد بدهي شده و در سال 84 شيب بدهي دولت به تأمين اجتماعي بسيار تند شده است، حال با اين وضعيت که هر بشکه نفت 40 دلار فروخته ميشود، دولت چگونه ميتواند بهراحتي بدهي خود را پرداخت کند.
وي تصريح کرد: همانطور که ما در مقابل تحريم، برنامه نداشتيم، براي رفع تحريمها نيز برنامهاي در کشور تنظيم نشده و اين يک بحران است، بايد تدابيري انديشيده شود که در صورت رفع تحريمها، استانهاي محروم و درجه سه کشور از جمله لرستان در برخورداري نسبت به ساير استانها اولويت داشته باشند.
اعتصامي خاطرنشان کرد: هر ماه از طرف تأمين اجتماعي، بيش از سه هزار و 200 ميليارد تومان به 2 ميليون و 793 هزار مستمري بگير پرداخت ميشود.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي گفت: بهبود تعاملات با شرکاي اجتماعي بهواسطه تحقق اصل سه جانبه گرايي، ارتقا سطح آگاهي با هدف بهبود دانش بيمهاي آنان، تشويق و ترويج فرهنگ بيمه پردازي در راستاي تحقق حقوق بيمهشدگان و افزايش درآمد سازمان و مساعدت در تداوم حضور تشکلها در مجامع بينالمللي در دستور کار قرار دارد.
وي با بيان اينکه جمهوري اسلامي ايران، 93 هزار ميليارد تومان به سازمان تأمين اجتماعي بدهکار است، ادامه داد: اين بدهيها از سال 84 به بعد شکل گرفته بدين شکل که با صدور دستورهايي بنا بود که دولت در بخشهاي مختلف، 23 درصد حق کارفرما را پرداخت کند، ولي آن را واريز نکرد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي عنوان کرد: مجموع ارزش تمام دارايي سازمان تأمين اجتماعي 200 ميليارد تومان است در حاليکه بدهي نسلي سازمان 550 ميليارد تومان است، يعني سازمان 250 ميليارد تومان کسر دارد.
اعتصامي خاطرنشان کرد: سال 69 مقالهاي در رابطه با سهم دريافتي استانها در قبال تلاش در جنگ نوشته بودم که بر اساس آن معلوم شد که لرستان دومين استان کشور در اعزام نيرو به جبهه بوده است ولي در مقام دريافت امکانات ، رتبه سيام کشور را داشته است، متأسفانه بيمهري به استان لرستان يک مسئله تاريخي است که بايد بررسي تاريخي و ارزيابي شود.
وي بيان کرد: کسي که وارد فضاي کارفرمايي ميشود، در حقيقت جهادگر عرصه اقتصادي است زيرا در سرزميني که توليد منابع نباشد، فشار زيادي به کارفرمايان وارد ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]