تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 10 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824995871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلیل و درمان ترش کردن معده


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دلیل و درمان ترش کردن معده
کاهش وزن درست و اصولی در افراد مبتلا به اضافه‌وزن، یکی از ابتدایی‌ترین و اصلی‌ترین راه‌های درمان ریفلاکس در این گروه از افراد است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از سلامانه،  سوزش معده، ترش کردن یا ریفلاکس معده به مری، جزو بیماری‌های نسبتا شایع گوارشی است. برخی از بیماران مبتلا به این بیماری، مجبور می‌شوند که تا سال‌ها از داروهایی مانند پنتوپرازول هم کمک بگیرند و نمی‌دانند که آیا راه درمان قطعی برای رفع بیماری‌شان وجود دارد یا نه؟


دکتر حسن رجبعلی‌نیا در این بارگفت: «بحث ریفلاکس، بحث مفصلی است و برای ارائه راه‌های درمانی، باید علاوه بر شرح حال گرفتن از علایم بیماری، شرایط عمومی خود بیمار (فیزیک بدن، سن، جنس، نوع رژیم غذایی، داروهای مصرف، طول مدت بیماری و وزن فرد) هم مورد بررسی قرار بگیرد».


وی تاکید کرد که توصیه به کاهش وزن درست و اصولی در افراد مبتلا به اضافه‌وزن، یکی از ابتدایی‌ترین و اصلی‌ترین راه‌های درمان ریفلاکس در این گروه از افراد است.

این فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد:‌ «افرادی که مبتلا به سوزش یا ریفلاکس معده هستند باید از مصرف غذاهای تشدیدکننده این بیماری، پرهیز کنند. این افراد باید مصرف چای، قهوه، شکلات‌ها، غذاهای تند، دودی، فرآوری‌شده، سرخ‌کردنی، چرب، سنگین،‌ نمک‌سود و حبوبات را در برنامه غذایی‌شان بسیار محدود کنند و تا 45 دقیقه پس از صرف غذا هم دراز نکشند یا در حالت نیمه‌نشسته دراز بکشند».


رجبعلی‌نیا یادآور شد که اگر فردی بیش از 3 سال از مشکل ترش کردن یا ریفلاکس معده رنج ببرد، باید آزمایش آندوسکوپی انجام دهد و سپس، درمان‌های متناسب با نوع بیماری برای او تجویز شود. «اگر بیماری بالای 45 سال سن داشته و به ریفلاکس مزمن هم مبتلا باشد، باز هم باید آندوسکوپی را انجام دهد.

اگر ریفلاکس با مشکلات دیگری مانند سابقه خانوادگی بیماری‌های معده، گیر کردن غذا در گلو یا مشکل در بلع هم همراه باشد، باید آندوسکوپی در مراحل اولیه ابتلا به ریفلاکس صورت بگیرد تا علت دقیق بیماری تشخیص داده و درمان مناسب انجام شود».


وی در نهایت به این نکته هم اشاره کرد که مصرف طولانی‌مدت داروهای کنترل‌کننده اسید معده، بدون مشکل خواهد بود و این مساله، نباید جایی از نگرانی برای بیماران باقی بگذارد.




۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن