واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مسوول وزارت بازرگاني:بهرهوري مستلزم سرمايهگذاري در حوزه پژوهش است
داخلي. اقتصادي. بازرگاني. پژوهش.
مدير عامل مركز آموزش موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني گفت:حوزه پژوهش مستلزم سرمايهگذاري مناسب است تا بهرهوري در كشور ارتقا يابد.
"ابراهيم دهآفرين"، روز پنجشنبه در همايش يك روزه پيشبرد پژوهش و آموزش بازرگاني استانهاي غرب كشور در همدان افزود: مهمترين عامل بهرهوري نيروي انساني است كه كشورمان از مزيت داشتن نيروي انساني باهوش برخورداري دارد.
وي نقش آموزش مديران در بهرهوري را تاثيرگذار خواند و خاطرنشانكرد: در برنامه چهارم توسعه رشد هشت درصدي ارزش افزوده كشور پيش بيني شده و قرار بر اين است كه در پايان اين برنامه ۳۱درصد رشد كشور در تمام بخشها ناشي از بهرهوري باشد.
وي با بيان اين كه، اين هدف بدون سرمايهگذاري ، بهبود روشها و فعاليتها و تجهيز امكانات سخت افزاري و نرم افزاري محقق نميشود، ادامه داد: تاكنون از اين رقم تنها هفت درصد رشد حاصل از بهرهوري است كه از برنامه عقب ماندهايم.
وي گفت: اين نبايد باعث نااميدي شود بلكه براي فعاليت بيشتر و تحقق رشد مورد نظر مشوقهايي بايد ايجاد شود.
وي ادامه داد: وزارت بازرگاني به سهم خود وظيفهاش در دستيابي به بهرهوري را انجام ميدهد كه آموزش شرط اساسي در دستيابي به بهرهوري است.
وي ادامه داد: در زمان حاضر ۳۱/۵درصد سهم ارزش افزوده كشور مربوط به بخش بازرگاني است.
وي خاطر نشان كرد: در سال ۸۷مركز آموزش به دنبال توسعه آموزشهاي الكترونيك، استانداردسازي دورههاي آموزشي متناسب و مطابق با نيازهراستان و سنجش اثربخشي دورهها و زمينهسازي براي ارتقاي آن است. وي گفت: آموزش براي آموزش نبوده و هدف نيست بلكه بايد منجر به بهره وري شود كه توسعه نمايندگيهاي مركز باتوانمندسازي بخش خصوصي، توسعه تعاملات بينالمللي باموسسات و دانشگاههاي خارج كشور براي برگزاري دورههاي كاربردي مورد نياز بخش بازرگاني به اين منظور هدفگذاري شده است.
مشاور مدير امور استانهاي موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني نيز گفت: موقعيت ژئوپلتيكي كشور زماني ميتواند اثرگذار باشد كه روي آن مديريت شود كه لازم است هوشيارتر برخورد و هستههاي آموزشي و پژوهشي در كشور براي پيشبرد اهداف توسعه را فعالتر كرد.
"بهرام اميراحمديان"، افزود: با توجه به اين كه كشوري فقير هستيم لازم است هرگامي كه برداشته ميشود بر اساس اطلاعات باشد.
وي ادامه داد: در كشور پتانسيلهاي متعددي وجودداردكه ميتواند در دست يبي به بهره وري بيشتر هدايت گر باشد.
وي خاطرنشان كرد: در سال جاري دستورالعملي براي رتبه بندي هستههاي مطالعاتي در دست تدوين است تا طرحها بر اساس اين رتبهبندي ارائه شود.
همچنين رييس سازمان بازرگاني همدان با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به نام "نوآوري و شكوفايي"، گفت: اگر به دنبال به ثمر رسيدن آنچه آموختيم هستيم بايد قبل از عمل انديشيد.
"فيصل مرداسي"،افزود: اگر پيش از ارائه راهكار براي هر مشكلي آن رادرك و نيازها را بسنجيم اهداف محقق ميشود.
وي ادامه داد: براي جبران عقب ماندگيها بايد از راههاي ميانبر استفاده كرد كه براي اينكار بايد از انرژي بهينه بهره برد.
وي گفت: درمديريتها خلاء دانش بهرهوري كه ميتواند سازماندهنده تمام امور باشد وجود دارد.
مركز آموزش موسسه مطالعات و پژوهشهاي وزارت بازرگاني از سال ۷۴ايجاد شده و در ۲۶استان كشور نمايندگي دارد.
ايجاد نمايندگي در شش استان كشور نيز در دست پيگيري است.
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 319]